ANDA SEDANG MEMBACA

38

Arsenel

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, April 22, 2010
Entah mengapa gua macam tak ada 'mood' sangat sejak akhir akhir ni. Hati tak sabar nak tunggu Piala Dunia je.

38 Ulasan:

Kabakoga berkata...

first

Ikmal Fayadh berkata...

amboi-amboi..sejak bila da pandai takda 'mood' nih? oohh aku tau! haha

amANI berkata...

releks aa

jebat derhaka berkata...

jangan cam tu derr...manalah tau game balance MU n Cel-c nnt loose semua ,pasukan kanak2 riang win semua..x ker champioooooonnnnn....hahhah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

keh keh keh....
rilex la... takkan dah give up kot...

aimantakkisahpon berkata...

rilek la bro, baru 5 tahun... liverpool fan tunggu lagi lama hahaaa....

nasr berkata...

gua pun lebih kurg cm lu gak.. tp tajuk tu ejaan barukah??

Saed Ramadhan berkata...

tutup buku awal arsenal..

jebat derhaka berkata...

sebiji je bayern buat bekal p france...?komfom lauk.tu pun kena wait lyon men 10 org...

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

Haha.. gua tggu2 lama ulasan dr hj. pipiyapong abdillah, last2 ni je d bg nye.. so welkap nanti ni masing2 sokong negara pe plak..

a8jnme berkata...

wah.ada kelab baru ke arsenel?

farwalis berkata...

aku sokong south africa dengan malaysia bila bulan 6 nanti.


harap-harap dua team ni jumpa kat final.

deus X machina berkata...

keh keh keh

Sylarius berkata...

Apasal tulisan Arsenal lu udah jadi macam budak baru nak belajar BI?

Faiz Tapit berkata...

gua skong spain

Shankly berkata...

Arsenal system checklist

{if
[] = if{ 'BPL','\0' };
[] = "Game_Over";

[] = if{ 'FA_CUP','\1' };
[] = "Terminate";

[] = if{ 'LEAGUE_CUP','\2' };
[] = "Check_Mate";

[] = if{ 'CHAMPION_LEAGUE','\3' };
[] = "Errrorrr";

[] = if{ 'EUROPE_LEAGUE','\4' };
[] = "Unknown_Parameter";




#include

int main ()
{
// declaring Club:
int a, b;
int result;
// process:
a = syntax error;
b = syntax error;
a = a + 1;syntax error;
result = syntax error;


<< result;

// terminate Arsenal :
return 0;
return to basic;
return to school;
return 0;
}

//please contact your adminstartion bookie //

beliabencibungwahab berkata...

secare sirius shankly adalah seorang admin untuk web page bookie sedunia..terer c++ lg 2..hahahaha

feroz_sulaiman berkata...

main judi pon kena pakai c++ ka shankly...

x per pipi...tunggu season depan...
dengar citer sempena tahun last pemerintahan Wenger...dia nak perabih semua duit dalam akaun bank arsenal sebelum dia pencen...

Jarr berkata...

gua paham perasaan lu pipi...gua ada perasaan mcm lu selama 20 tahun..lu kena bese kan diri neh..

Oh Me berkata...

samalah kita...good luck on exam.

deus X machina berkata...

ni aku marah shankly nih...berani dia tulis coding c++...subjek ni aku benci masa belajar dulu...keh keh

Grey.Gory berkata...

Pi, Pahang ada dalam Liga Super ke Liga Perdana sekang? Stadium macam lengang je kalo gua balik Kontan.

j or ji berkata...

"Arsenal mempunyai barisan pemain muda yang baik untuk persediaan musim depan"

Satu statement yang dah di recycle 5 musim oleh Arsene Wenger.

pakkordi berkata...

Shankly ni sebenarnya Terminator. Gua rasa lah.

-azura- berkata...

Setuju ngan bro pipi

Karipap Sardin berkata...

Shankly:

aii..takkan arsenal je. nak tgk gak c++ utk liverpool..haha

pak kordi:

terminat'anu'tor..hahaha

grey.gory:

pahang org dh x minat dh nak tgk..kalu x mmg dh layak ke liga perdana, tp ada desas desus kata sbb sultan pahang jadi presiden FAM, so pahang stay liga super.

orang kata..aku x kata..

boxsystem berkata...

wah shankly. mmg admin sistem2 bookie seluruh dunia ni .. hahaha.

jarr : if u cant win them, join them eh?
jorji : biasa lah tu wenger.

ape ape pon season ni mmg best. fight gegila.

Raiden berkata...

ulangan season lepas, dan season2 sebelumnya..

"Cek suka main anak ikan" kata Wenger

P.O.N.G berkata...

shankly ni slalu buat aku kagum...walaupun aku tak penah amik tau pasal c++......hari ni aku tekad...aku tekad nk blajar c++.....AYUHHH...

NikLas berkata...

tah pape la Shankly tu...
ntah2 SPM pun kantoi tu...
normally smart people doesn't show their skill

Raiden berkata...

shankly, c++ ko dapat pe?? xkan...C kot??

Wan Perlis berkata...

gua pun xda mood
nak tggu epl musim depan ja

ChesterChaz berkata...

satu artikel yang cukup ikhlas dari pipi.. haha

Jarr berkata...

niklas, kenali shankly lebeh mendlm.. :)

afterc berkata...

shankly.. coding lu syntax error la..hahaha

talkIZcheap! berkata...

"// terminate Arsenal :
return 0;
return to basic;
return to school;
return 0;
}"

aku pon tak reti c++ ni, tapi shank, try ko bwat satu yang 'terminate Anu', hehe

R.K berkata...

return to basic ye shank .. haha .

anuar berkata...

MINTA2 TERBUKA LAH HATI ARSENE WENGER BELI PLAYER BARU MUSIM DEPAN...
1 STRIKER (HEAVYWEIGHT)
1 DEFENDER..
CUKUPLAH..YANG LAIN DAH OK SESANGAT..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...