ANDA SEDANG MEMBACA

43

Atas permintaan setan merah semua

j or ji Selasa, April 20, 2010
Nevilles Lips Devils Kiss


Glory Glory Red Manchester!

43 Ulasan:

E berkata...

LOL

keji~

mungkin kaum nabi luth~

E berkata...

kenape bila yg ni sume Org x highlight pOn..? tapi tang JT, sume bukan main lagi buat bahan! ciss

Wan Perlis berkata...

gay !

aimantakkisahpon berkata...

aku manyoo fan, tp aku tak suka depa buat macam ni, memberi contoh tidak murni utk anak2 yg menonton bola. Aku taktau la kalau fan manyoo lain suka adegan yg tak ingin kita lihat ini... huhu...

Mr Lonely berkata...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Farid Fernandez berkata...

haramjadahnya semua ini???

biar gerrard cium kamera..

jangan dua orang tua yang tak leh jadi contoh nie cium sesama sendiri...


deus erk888 gay ah chong

hahahaha

kareem berkata...

benda macam ni pun hangpa bangga ka?xdak moral btul la...

E berkata...

yaw..!

tunggulah deus X machina erk888 baca statement di atas dan menurunkan kOmen..

zasss..!

anNa|Liyana berkata...

is this for real?
my goodness...i dun think this is part of training session..

fergie, fergie...dorang ni kurang kasih syg kot..
syik kena maki gn pak alex jer..

~tetap setia bersama MU~

jebat derhaka berkata...

sayang lu bai...muahhhh

Muhammad Fikri B. Abu Hasan berkata...

buto pak hang neville. nak haaaram!

aku berkata...

yucks. mengyu are for gays~
at least kapten celsi straight dan berskandal dengan jantina berlawanan, tapi di belah setang meroh.....hurmmmm
lihat pada gambar :D

E berkata...

aku setuju dgn aku
at least JT nOrmal dan bukan gay.

iKHwAn berkata...

ishh! Bodoh! Shitt! Gay! Siall! X busuk ke mulut 2 ekor menatang nii!

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

HAHAHA mcm syialll entry kali nih.. pacik scholes nmpak pasrah je di sebalik kegersangan nya 2.. ke tu gaya stim makhluk2 gay.. yukkkkkkkkkssss.. Mintak d jauhkan lah dr perkara2 ceni.. berdiri bulu tengkuk...

P.O.N.G berkata...

erk.....gerrard pun gay gak kan????kalau tak salah aku ada satu entry dia tgh commolot...

Shankly berkata...

to all liverpool fans .. cheers and hoorayyy .

gua berkata...

huwahahahahah!! ini baru setan!

P.O.N.G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

shankly......aku ada suprise utk ko...tunggguuuuuu......jorji..aku perlukan khidmat ko.....

Shankly berkata...

apa tu ?? berdebar² ..ahh ..

birth present ker?? promotion?? increment??

apa tu .. cepat aah ... :))

Jarr berkata...

gerrard ngan alonso masa parade CL 2005 selamba cemolot..excited sgt.sama la kes ni..excited lebih...nasib scholes, kalau o'shea mau neville main lidah terus...kan kan kan?

Raiden berkata...

sialan!!..takde benda paling jijik selain melihat dua orang tua yang gay..bluwekk!!

nampaknye MU nie mmg stok homo kot..jorji, nazri, aku dah sangsi dengan hubungan korang, baik buat pengakuan cepat..huhuhu..

P.O.N.G berkata...

yeah jarr...pic tu la yg aku nk tunjuk.....tapi cam mana yek....

oh jorji.....tolong la aku...post la pic tu....

mrWann berkata...

malu arr jd pmnt man u...
aduhh...
tp man u and man c ttp d ati ku...hehehe

Jarr berkata...

pong takyahla nak beriye post gambor tu,most of the people dah tgk gambar tu kot..sarang tebuan jgn dijolok..wakakakakakaa.

wei kau apsal tak on ym?lempang nak?

deus X machina berkata...

wakakakakakaka....cayalah jay

Pet Shop Boys berkata...

Actually best gak cium sesama sejenis ni...korang pernah try ke? Cubalah sekali sekala....

nak tengok pic Lucy bercium dengan Pipi?

Holden Caulfield berkata...

Gua bukan homophobia.
Rilek la.Toksah la cerita hal seksualiti orang..hahaha!

-azura- berkata...

bro jorji...nice entry hehehe..
gile!

janggout berkata...

mcm ponen

P.O.N.G berkata...

jarr: aku tak kira...aku nk jugak pic tu di post kan skali lagi...nak.jugak..nak jugak..nak jugak....kalau org yg lama kat sini tak pe la jgk diaorg dah tgk..tp utk budak2 hingusan ni lum lagi kot.....demmmmmmmmmmmmm!!!

Joe berkata...

cuba google " Gerrard kiss Alonso "

FreeMen berkata...

keji, hina dan laknat. ;))

-YNWA.

Raiden berkata...

ko pehal pong?? sangap semacam je..gay ke??

Karipap Sardin berkata...

mungkin ini caranya utk recover hutang man utd smpai berbilion-bilion.

Salah satunya jadi gay. hahahaha

BanDeLa berkata...

ikut yg baik2x jer..
yg x baik buang jauh2x...
kehkehkehkeh

deus X machina berkata...

liverpool pun ada jugak

sila ke blog aku http://erk888.blogspot.com

jebat derhaka berkata...

for e...biasa la derrr..

iKHwAn berkata...

Ni lg Hot! Sampai cengkam pipi gitu.. Awwww.. haha

talkIZcheap! berkata...

biasak la tu, Neville tu kan ke defender, nak cium pipi, sekali 'miss shot', kena mulut...

kalo striker cam Gerrard yg terkenal ngn 'sharp shooter' bleh ter'miss' kat mulut, tu baru heran... hehe :p

jebat derhaka berkata...

derr,usha tangan shocy tu derr..auww

Susuhunanan berkata...

patut la jersey sponsor dia AIG: "Aku Ini Gay!!".. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...