ANDA SEDANG MEMBACA

43

Menang memang sedap.

dingin Selasa, April 20, 2010
Menang memang sedap. Tak kisahlah main game apapun. Tak kisahlah main kat liga eropah atau main kat piala ketua kampung. Yang pasti menang itu sedap. Malam tadi, Liverpool yang berpeluang besar mempertahankan piala liga eropah, menang. Ia memang sedap. Boleh lupa sikit betapa 'pandainya' rafa dan betapa 'cerdiknya' Ngog. Macam penadol. Teruskan menang dan kami penyokong akan tetap enjoy. YNWA!

Manchester vs barcelona. Menang memang sedap.

43 Ulasan:

Shankly berkata...

1st

fans Man Utd , chelsea and arsenal , city and hotspurs -- boleh tido awal minggu nie.
tak perlu risau Liverpool naik bas sani 2 tingkat ke spain 21jam .

To all reds suppoterrs , tak perlu gado² pasal gay ke CPR ker apa .

just cool and peace . klu bjln tunduk pala dan wat bodoh jer ..\m/

boxsystem berkata...

aku rasa flights dah slowly restored ..

Pet Shop Boys berkata...

macamnilah post yang baik. yang berilmiah, yang bermutu, yang disertakan gambar yang cantik.

Post macam nilah yang aku nak baca.


YNWA!!

Holden Caulfield berkata...

fan MU memang harapkan nkoram menang pun..kalau kalah ngan west ham maknanya nkoram pun dah xde mood nak lawan chelsea next week.

anyway,mapley tempat aku mogok.tak nak bukak liverpool.last time dia bukak liverpool-benfica,5 orang je datang.tu pun sembang pasal carburetor kereta pecah.xde orang nak tengok game yang maha membosankan.

-azura- berkata...

err..rasanya lama reds tak menang besar camni...

Jarr berkata...

3-0 takdela besar mana..ni org panggil kemenangan selesa..kalau besar mcm spurs bantai 9.tu besar...tapi menang tu yg penting.lagi 3 game jgnla wat sengal.ehhe

gua berkata...

looserpool buleh blah!

Jarr berkata...

ahahahahahahhaaha "gua" dtg!

anuar berkata...

itu wenger wa cakap ..banyak degil..dulu lagi beli player..x mahu beli..striker dan defence jer..midfield dah orait..GO ARSENAL tapi next season jer kot...

gua berkata...

arsengal bebal buleh blah!

axel berkata...

ada beberapa soalan untuk ditanya kepada penyokong-penyokong liverpool :

pada 2hb Mei nanti,liverpool akan melayan kedatangan chelsea ke anfield. kita sedia maklum, manchester united memang mengharapkan chelsea keciciran mata dalam 1 dari 3 perlawanan yang tinggal untuk musim ini. dan manchester united juga mengharapkan liverpoollah yang dapat menjalankan misi tersebut dengan memenangi atau sekurang-kurangnya seridalam perlawanan tersebut yang merupakan satu-satunya perlawanan 'away' bagi chelsea.

adakah liverpool akan berjuang habis-habisan dalam perlawanan tersebut kerana mempertahankan maruah kerana gagal menlayakkan diri ke UCL?

atau adakah liverpool akan membiarkan mereka menerima kekalahan semata-mata untuk membuatkan manchester united putih mata?

dan adakah liverpool akan membiarkan manchester bermegah kerana berjaya mengatasi liverpool dengan memenangi kejuaraan untuk ke 19 kalinya?

eik`S noName berkata...

ayt xbrape best...tp chaiyok2 liverpool

Shankly berkata...

axel

stp game liverpool adalh mlm pertama:))
pasti menjanjikan kepuasan dan kemenangan.

jaringan tunggal smicer once upon time ago akan berulang (pandai² lah cari link )hahaha

Shankly berkata...

Holden Caulfield

kedai mampley tu mesti dkt ngan bengkel keta kan
tu pasal tak der org .. minyak hitam , bising dan kotor.

cuba cari mampley yg dkt simpang - feng shui baek punya ..havoc and gempak !!

axel berkata...

satu lagi, perembutan tempat ke 4 pasti sengit :

liverpool harus menang semua untuk mendapat mata penuh : 68 mata.

aston villa harus menang semua perlawanan juga : 70 mata, seri sekali, villa akan sama mata dgn liverpool tapi kalah dari perbezaan jaringan - 68 mata. kesimpulannya perlu menang semua.

manchester city : perlu juga menang semua untuk dapatkan 74 mata. seri sekali bermaksud cuma mendapat 72 mata sahaja, membolehkan spurs

tottenham hotspurs : jika seri sekali dlm baki perlawanan yang ada, mereka hanya memperolehi 74 mata, tetapi masih brgantung kepada perbezaan gol dengan manchester city.

jadi kesimpulannya, untuk liverpool memintas, tottenham harus tewas 2 perlawanan, begitu juga dengan city yang harus kalah 2 kali. dan jika aston villa seri sekali, liverpool pasti akan menjadi top four semula.

aston villa tidak boleh kalah, jika seri sekalipun, peluang ke UCL tertutup sama sekali dan akan menduduki no 7 dalam liga.

manchester city tidak boleh tewas walaupun sekali, kerana jika tewas sekali, tottenham hotspur akan menduduki tempat 4. jika kalah lebih dari sekali, aston villa dan liverpool akan memintas.

dan tottenham hotspur pula harus menang semua perlawanan, jika seri sekali, maksudnya akan terikat dengan manchester city dan tewas dengan perbezaan gol.

jadi perlawanan manchester united vs tottenham hotspur liverpool vs chelsea, bukan hanya penting buat menentukan siapa yang menjuarai EPL musim ini, tetapi juga kedudukan dari tangga ke 4 sehingga 7.

jika liverpool mampu mara dan berjaya merebut tempat ke 4, liverpool benar-benar hebat!

Oh Me berkata...

Pagi ni Inter menang....Player Barca letih naik bas seribu km....

Shankly berkata...

axel ..lah baru tahu kah ..
liverpool dari dulu mmg hebat!!

city vs arsenal vs aston villa
tot vs united vs city.

FreeMen berkata...

harus mcm begini setiap minggu. seperti kata shankly setiap malam perlawanan adalah malam pertama. penuh keterujaan. ;))

-YNWA

ace farhan berkata...

ok,ok.
liverpool masih berpeluang.
yang penting liga eropah jangan kalah.
tapi liverpool nak target tempat ke brape?keh3.

P.O.N.G berkata...

yeaaaaaaahhhh...LIVERFOOL the bestttt!!!!.....caiyok2.....menang lah kamu dengan Chelsea nnt.......oh pasukan merah....

p/s: uweeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk!!!!!(keji nya aku!!)

Jarr berkata...

pong ckp ngan aku, kalau liver menang lwn chelsea, dia pakai jersey liver setgh hari pasti snap publish kat FB.

Jorji:take note.


wakakakakakakakakakakakaka

Raiden berkata...

ahh tak lame tu, dengar kate uncle essien dah siap strecthing nak patahkan kaki Gerrard kat Padang Semut..

Keep The Blues Flag Flying High !!

P.O.N.G berkata...

abih la muka gebu aku kena lempang ngan jorji....

Karipap Sardin berkata...

pong:

janji tetap janji..lagipun aku tgk janji ko tu senang je nak tunaikan.

Tak macam ada mamat sorg tu..duk janji nak potong itu ini..last2 senyap cmtu je. hahaha

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

Kesiannnn. dah lama x tengok fan liverpool seceria dan seriang ini.. Walaupun kemenangan semalam membawa harapan yang tak pasti.

pakkordi berkata...

Malam pertama highly overated.

Samudera Tinta berkata...

Liverpool musti menang lawan Chelski. Jgn nak wat peranngai kalah-kalah korang tu.

p/s; berdebornya dekat-dekat end season BPL nie..

beliabencibungwahab berkata...

komen2 di atas seolah2 team chelsea adalah team yang sangat ayam untuk di kari ayam kan..hahahaha..3 point from anfield..kompom..hahaha..

BanDeLa berkata...

kalo la semua big 8 seri...
sampai hujung musim...
agak2x ada yg turun liga mcm kes juve x...
kehkehkehkeh

axel berkata...

aku nak protes :

kenapa liverpool tidak disenaraikan dalam poll bagi "pasukan manakah yang akan menduduki tempat ke-4 liga perdana inggeris 2009/10?"

sepatutnya everton tidak masuk dalam senarai, sebab everton memang tidak berpeluang langsung ...

seolah-olah ini adalah satu penghinaan bagi liverpool .. mari kita protes!

kareem berkata...

bodohlah kalau liverpool menang lawan chelsea kerana itu hanya membantu rival ketat anda yang gay itu memenangi title ke 19...

kareem berkata...

axel..nak protes ape...ni bukan blog premierleague.com nak serius2...lu bdak baru gak ker? kehkekekeh..dulu ade je org tanye bnda nih...

Jarr berkata...

axel - hahahahahaha kami mmg stok dihina kat sini, tapi sikit pon tak gentar.tu semua lawak lawak antarabangsa mereka sahaja.. :p

kareem - ditelan mati mak, diluah mati bapak.kemam sudahh.

P.O.N.G berkata...

gagagag......axel emo la plak..ko pegi geng ngan mamat villa tu gi...shoh....shoh.....

gay pun gay la.....diaorang dah tua...nyanyuk dah....si neville t bukan buleh tgk org jenis2 albino nih....syawat naik.....

SpitFire berkata...

KAREEM. nak masuk champion league ke tidak??..

kena tolong man yuu klu nak masuk hehehehehee

GGMU..

bersatulah manchester united dan liverpool demi kebaikan bersama.. :D :D

jebat derhaka berkata...

gua backup lu spit"api...GGMU

aimantakkisahpon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aimantakkisahpon berkata...

belia: chelsea menjadi team ayam kerana kalah kepada team cap ayam... huahuaa...

kareem: title ke 19 hgpa memang sah terlepas dahh, nu pulun la nombot pat, europe beb! kita takmau takat europa league aja, tu second kelas! <-- aishah mesti bengang nih aku sebut 2nd kelas lagi....

jebat derhaka berkata...

hahaha..makan dlm tu derr

d.a.n.y. ^^ a.r.m,a.n.d.o. berkata...

salam... tumpang lalu brader2 sume... gua budak baru kat sini... saje nk komen ckett, bakar cket...
hahaha...

Alke berkata...

Come on you REDs!! win it for us!

love,
Fred the Red

Jarr berkata...

2nd class europa cup winner jumpa 1st class champions league winner. tu yang man u kena ngan st zenit petersburg tu..kena ngan 2nd class europa league winner la tu...

jebat derhaka berkata...

kadang kala kita perlu support musuh utk kepentingan kita ,,x gitu alke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...