ANDA SEDANG MEMBACA

20

WEEKS OF JOY..(harap berterusan)

saudagar gaRAM.. Selasa, April 20, 2010
Dua minggu beb..
Dua minggu..

belum terlewat lagi rasanya gua nak berlagak..

bukan mau cakap besarlah,tapi semenjak kalah dengan POMPEY untuk laluan ke WEMBLEY,SPURS dengan selamba badak jek bangkit tanpa risau..memula gua risau jugaklah,pas POMPEY,ada 4 plak lagi game besar yang kena bagi settle..

MERIAM..
BIRU..
SETAN MERAH..
CITY..

kita mulakan dengan team lawan dengan team abang meriam..



hmmm....
ok.gua tak tengok game tu..gua sibuk wat benda lain..benda apa,gua dah lupa..tapi,yangt penting,menang..

then pas lawan team meriam,SPURS terima plak kunjungan SKUAD PENCULIK BUDAK..gua stay kat mamak tu dari game masa itu skuad MU lawan MC..

ntah apa jadah sampai minit ke 93 baru nak score..tapi bagus jugak,bagi city tu panas sket..perebutan tangga keempat masih terbuka..


ok..lawan team kaler biru plak..

start dari kick off je,SPURS mula garang..almaklumlah,tuan rumah..kena bagi gertak sket..SPURS main cemerlang beb gua cakap lu..dari awal memang gua tengok BLUES cam malas nak main je..

ntah apa bebal si TERRY bleh terjah BALE dengan kejam..tak serik btol mamat ni..dia ingat MILNER kot gamaknya..ref plak tutup mata sebelah..
patut penalti tu bang..

tapi takpe,ada peluang lagi..pastu skali lagi TERRY dipersalahkan..tang ni kalo memang gua syak ref ttutp dua mata..hahahahha...takpe,asal untungkan gua,gua layankan ref sorang ni..kononnya handball..penalti..
Defoe tenang kasi sumbat sebijik..

then skali lagi,BALE wat gerakan cantik dan bagi sedas lagi jauh dari jangkauan CECH..sebijik lagi..


settle..nasib baik ada BALE..nak harapkan budak RUSSIA tu..jadah apa dia buat kat depan pun gua tak pasti..ragut rumput kot..

member gua kata pas minit ke 90,lampard score..gua tak tau lawa ke tak..ujan lebat..astro wat hal..

tapi apa ada hal..dah menang tu sudahlah..
ye tak?

20 Ulasan:

P.O.N.G berkata...

akhirnya beliau kembali......

Holden Caulfield berkata...

To dare is to do.
Glory glory Tottenham Hotspurs.

Semoga tahun depan dapat dengar lagu Champions League di White Hart Lane.

afterc berkata...

long time no see...

Grey.Gory berkata...

Gua sangat menyokong Spurs, sejak zaman Klinsmann dan Azizul Kamarudin.

Cume, Bobby Charlton lebih dulu tambat ati gua. Jadi, gua sokong Spurs, cuma, kalau lawan Setan Merah, kasi can lah ye?

Mmwah3x. mari sini dekat dekat ye

jebat derhaka berkata...

gua rasa kanda harry akan bg tok ayah alex menang derr.pastu MC akn menang game weekend nnt.brlah game mc spurs meletop derr.dan spurs yg layak ker UCL.'ONLY ONE MANCHESTER IN UCL'

Grey.Gory berkata...

Ye, begitu lah jebat derhaka! Semangat semangat derhaka beginilah yang kita mahu!

Hanya satu Mencester di Eropah. Mencester satu lagi tu duk Dubai ngan Pak Arab.

aimantakkisahpon berkata...

fan liverpool happy, fan manyoo pun happy, fan spurs tengah naik syeikh, fan arsenal jgn tanya, dah putus harapan depa tu.

fan chelsea mana? mana? mana lucy?

hari tu lucy wat prediction semua games chelsea menang, kira terus champions lah, bung wahab kata tahun depan predict semua 38 game menang, sampai lucy menopause... menang dgn manyo seronok banget lucy, sekarang mana?

aku rasa lucy dah tension sebab dia rasa sampai menopause pon dia tak dapat tengok chelsea champions wakakaka....

p/s: aku suka bakar lucy, sebab dia emo, huahuaua....

pakkordi berkata...

Spurs ni sesatunya team cap ayam yg ada tempat ditepi-tepi jiwa gua dan gua ada kesempatan melawat reban team cap ayam ni. Fan dia pun gentle dan lemah gemalai bila skuad YNWA visit reban. -R-

jebat derhaka berkata...

singa biru rasanye ton ni FA cup jer...tu pon x sure lg derr.mungkin yahudi pompey akn suruh ank buahnya gertak player singabiru(yg star)"lu nk p africa ke x?"sama cam tevez aritu.dia mana bran derr...

talkIZcheap! berkata...

selaku peminat tegar (tegarlah sangat!!) Man Utd, aku gembira ngan artikel kegembiraan Spurs disini... honestly, korang ilang lama sangat, garam, Bart... huhu

kalo kalah menikus, bleh la paham, tp kalo menang, derby plak tu, dua kali berturut2 plak tu, bising la skit, hehe...

congrats Spurs and Bale!!

On the serious note, lose your mojo, Spurs, Bale... United up next!! :p

Alke berkata...

Eh...ade ghopenye entry untuk Team Cap Ayam nih...well, kamu kejor le Arsenal untuk tepat ketiga...aku pun tak tau nak komen sebab lama sangat takde entry dari Team Cap Ayam.

P.O.N.G berkata...

aku dah agak....semua mesti terkesima ngan entry nih..aheheheh...harap2 minggu depan ada lagi entry pasal Spurs...kepada pegawai2 disini....thn depan sape nk jadi en.Hasbul utk team Newcastle?

-azura- berkata...

aku sokong MU dan spurs.. so bila 2team ni jumpa , mana satu nak sokong giler2 nih? hehehe
banner n pom pom dah siap

Pet Shop Boys berkata...

Spurs zaman gazza dan Lineker manyak syiok...

tapi kali ni kasi lah peluang man City ke Champs League...

Jarr berkata...

Spurs zaman Waddle,Hoddle,Klinsmann,Ginola,Lineker,Anderton..etc tu antara yg hebat kat era mereka sendiri..skang pun spurs dah mengancam balik.kena pay attention kat dorang ni skang.bahye..

Pet Shop Boys berkata...

tapi Wigan gak best, mereka pemusnah big 4 ...Liverpool, Chelsea, Man U dan Arsenal semua mereka kalahkan ditempat sendiri haha....

kareem berkata...

Bile lak MU kalah ngan wigan bai?

jebat derhaka berkata...

wah..fighting spirit cam nilah yg kita nk karemm utk fakta2 busuk cam tu

talkIZcheap! berkata...

entahnye, kena 5-0 lagi ada la...

talkIZcheap! berkata...

THANK YOU, SPURS!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...