ANDA SEDANG MEMBACA

31

BerbaFLOP

Obefiend Weiland Ahad, April 11, 2010
Priceless

the new sheva

Lawan Chelsea tak score kira oke lagi pasal Chelsea punya defence memang terbaik. Manakan tak terbaik kalau kapten Chelsea two footed tackle above ground paling teruk pun yellow card. So tak bole nak kritikal sangat dengan abang "Andy Garcia". Walaupun takde Ashley Cole, Ivanovic ,Bosingwa dan Carvalho Chelsea punya backline kekal teguh macam "adik" Bung Mukhtar selepas meneguk secangkir Kopi Jantan

the new sheva

Lawan Bayern agak kasihan juga pasal dapat main 1o minit aje. So kasi chance lagi sepam.

Tadi lawan Blackburn pun masih gagal menyengat. Chris Samba nampak lebih berkaliber dibuatnya! Team mid table dengan manager yang suka kaw tim dengan Alex pun engkau barai.Whahaha.....say goodbye to your United career la bro!

the new sheva

Terima kasih Man United kerana sudi "menyerikan" malam aku dengan keputusan seri!

GGMU! GGMU! GGMU!

NOTA TAMBAHAN

Ucapan Selamat Datang dan tahniah kepada Manchester City kerana berjaya memasuki kelab ekxxxxlusif The Big Four. Dengan kejayaan Liverpool yang seri dengan Fulham "German Champ Killer" FC , nampaknya sah lah Liverpool akan ke Europa Cup next season.

31 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

so kire piala kecik carling je jadi penyeri tim ni..

Raiden berkata...

Godfather!! cet ancelotti adalah Don sebenar di EPL..DON CARLETTO..

popo berkata...

berSERI-SERI muka hamba..tersenyum lebar..GGManUre

Holden Caulfield berkata...

beratbontotov.

kucing berkata...

aku x rase carlo ancelotti dalang di sebalik kekuatan chelsea. player chelsea yg mantap aku rasa.

player serangan manchester sgt menghampakan. memalukan. tempang sgt tanpa rooney.

ggmu

Raiden berkata...

kucing, kalau manager tak bagi konfiden kat player, diorang takkan boleh men baik..Ancelotti tanam kepercayaan pada Malouda, sesuatu yang tak dilakukan oleh Jose, Scolari dulu..hasilnya korang tgok sendiri..

MU?? konfem one man team~lalala

Besi Karat berkata...

trimas MU dan Barbatos.

hanuman berkata...

smuanya bergantung kat manager bila smua player dah star...tgk manager sblm ni..scolari,hidink suka pkai saper,jose dlu suka pkai saper..tu blom kira grant yg gila lg tu..manager yg tentukan cara main team tu...

GGMU..hahahahha

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

please2 fans manure~tolong post something
takkan nk kalah cnie jer..biar kalah EPL..jangan kalah dlm blog ye dak?

hahahha
Manure GG.com/see-you-next-season

azlan berkata...

betul ke liverpool konpom ke europa league next season? europa league utk team no 5 & 6 rasanya.

John Lanun berkata...

Chelsea mmg beruntung dpt coach mcm ancelotti..tgkla kelab mane dia bimbing sblum ni smpai dpt world cup club..so,bersyukurlah chelsea.
tp,nmpaknya,piala domestik jela chelsea dpt..kire okla..drpd x dpt ape2 kan..ye dak?

Forza Milano!

Shankly berkata...

wei .. mana ada ..
6points still in table okeys ..!!

bolehkah Man Siti take 6 points ??
x boleh ... Man utd (kalah) ARsenel (kalah)
Villa (seri ) Hotspur (kalaH) Westham (menang)
so 4 points !!

liverpool get strike 12points

Liverpool 4 - 68
Man City 5 - 66

hahahaha... Bookie always Rite !!!

NikLas berkata...

Shankly..udah2 le tu. p buang tebiat tmpt len la plak...

berbatov, memang loser gler, ngan price tag 30mil(dh la jatuh sorang2 semalam, pastu nk salahkan pitch condition lak).. mambazir je. baik lagi adik Tevez yg kecik molek tu..dengan parut di leher yg konpem menggerunkan lawan... terutamanya pada 17 april ni... Nantikan Amukan Tevez

PakCu berkata...

memang patut di lelong pun si berba ( bebal ? )
pak alex mcm dah surrender...
wait n c je la sampai hujung musim.

pool aka shankly tu berangan kuat..man.c bukanlah ayam brand..:)

Ahmad Helmi Shaharuddin berkata...

cis kirenye dapat la ancelotti stay sampai season depan eh?
yes manchester adalah one man team dan juga one manager.hahahaha

faizburn berkata...

BERBOdoV

Raiden berkata...

BEBAL-tov?? muahahaha..

pOr berkata...

BErbioL

Tahun depan Liverpool xnk jd Big Four. Bg can kat City rasai UCL.. Agk2 lepas ke ujian kelayakan nk masuk UCL tu

Linglung berkata...

carling cup pon jadik la..haha

http://akulinglung.blogspot.com

Jarr berkata...

berba ni senang citer, dia tak banyak dikasi peluang..asik tunggu bas je kat bench, tiket dah kat tangan,bas tak sampai sampai...masa kat spurs elok je dia duk score...

kena kasi dia main banyak..macheda tu mmg supersub, main full time cepat panchit...lawan chelsea pon gol pakai tolak ngan tangan...silap SAF la, berba tu boleh pakai sebenarnye, tapi sebab main lone striker dia jadi berbaflop...

just my 2 kupang.

mr. hafis berkata...

pehhhhh terry benedict.

mangifera berkata...

RM 30 Mil? holy shit. gile floppy disk.

talkIZcheap! berkata...

aku masih percaya dia bleh jadik Berbatop... sama cam aku percayaakn anak rusa Nani sdikit masa lalu (haw haw...)

just for his own sake, better sooner rather than later... huhu

NikLas berkata...

anak rusa boleh la, dia jadi dewasa pastu, jadi matang... ni (Berba)dh jadi bapak dh..jap g jadi datuk, bukan jadi anak itik tok wi lagi dh.. jadi tok wi terus....

talkIZcheap! berkata...

sheringam (ntah betol ke tak spelling) pon dh 30-an tak silap aku time dia masuk Man utd...huhu

kareem berkata...

perghh...konpem arsenal angkut piala EPL nih...

popo berkata...

alahai kareem

aishah aurelia berkata...

alahai berbatov.
30mil? giler apa harga tu?
torres yang half-season dan cheaper lagi cun dari mahal dan full-season.
oppss..
satu penghinaan kalau nak samakan torres dengan berbatov tu.
dengan bent dan piqiounne pun dia tak layak sebaris.

tapi bagi saya, berbatov ni ada kualitinya tersendiri.
gaya pemainan dia masa blackburn tu, takde la bangang sangat.
ada jugak la genius run(genius ke?) skit, shoot-shoot yang malang skit.
satu dua flop and fumble tu, biasa la kan..
baddrol bakhtiar pun kadang-kadang main tak jadi.
tapi pada saya, dia tak sesuai la di manu.
dan kalau nak dikira dengan performance, kalau jual balik pun, 10mil pun belum tentu lagi ada kelab nak beli.

talkIZcheap! berkata...

pada aku la, selaku seorang peminat Mencester Yunaited, dia ni takdelah total loss... dia punya assist dan gol serta flick sana-sini, masih membantu pasukan... yer, dia bkn jenis rooney dan fletcher, lari satu padang, track back bila hilang bola dsb, tp masih ada nilainya...

tapi, for 30M utk striker, we do expect goals, a lot of goals... aku rase cam United beli dia bkn dpt striker, tp lebih kepada AMF la kalo korang tanya aku...

apa-apa hal pon, kita jgn lupa, Sheva dulu pon flop jgk utk harga yg hampir (aku tak ingat) sama...huhu

-azura- berkata...

apa kena dgn diorg? mabuk todi kot...

Jarr berkata...

sapa mabuk todi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...