ANDA SEDANG MEMBACA

24

LA LA LA LA LA LA LA


Update lambat,

Di ruang komen entri bawah-bawah ada spekulasi pengulas tak up entri bongkak sebab nak berhati-hati.

ANDA SALAH!

Entri lambat sebab tak berinternet di hujung minggu kerana menyiapkan video klip kugiran PRIMARY (nantikan).

Tapi kem Manchester diminta rilek-rilek. Ucapkan tahniah kepada diri sendiri kerana mengharungi minggu-minggu kena gelak dengan tabah. Panjatkan syukur. Kalau ada lemang lebih baik juga sedekahkan pada jiran yang lapar. Kalau ada kucing, pastikan dimandikan dan dibuang kutunya.

Oleh itu ayuhlah kita bongkak dalam kesederhanaan.


Kita Menang!!!! (menjerit dalam kesederhanaan)

Tapi gelakkan team lawan sebab kalah tak mengapa, sebab kem lain pun buat, tak gitu?

Oleh itu, kita Sha La la la la la kan mereka yang tertewas minggu ini.



Sha la la la la la la



Sha la la la la la la


Pasukan ini belum main lagi, tapi sha la la la la la la juga la.

Sebarang komen emosi, ayuh kita balas dengan Sha la la la la la.

+++

Tertarik dengan kritikan pedas Lucius, ni berapa kali nak ingatkan yang ini laman web yang tak berapa serius sangat pengisiannya?

Berikut adalah senarai laman web berfakta untuk peminat-peminat bolasepak yang amat meminati fakta dan pengisian bahan yang penuh ilmiah dan menjana pemikiran dan falsafah kehidupan:


Orait, happy selalu deh? Habis-habis kat sini saja, jangan koyak-koyakkan bantal anda ye. Takmo gaduh-gaduh.

makwe-makwe boleh add facebook saya dan mula berkenalan.

Termasuk Lisa Surihani.

24 Ulasan:

farwalis berkata...

kahkahkah..

bongkak!

gudday for the fans. congrats.

aimantakkisahpon berkata...

wahh, aku suka entry ni nazri, mantappp!

gambar neville com mulut scholes takdak ka nazri, gila mamat neville tu, seronok tak hengat! apa gay ka depa?

apa2 pun shalalalalaaaaaaaaa....

HafizChan berkata...

Walau apa yang berlaku, lisa surihani tetap yang tercantik!

FreeMen berkata...

ceh. ni mesti layan adamaya. haha.

aimantakkisahpon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Grey.Gory berkata...

abang nazri, saye ni bukan makwe, tapi nak add. boleh?

Farid Fernandez berkata...

team veteran yang gay

aimantakkisahpon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nazri berkata...

sekarang aku rasa aimantakkisahpon ni bukan peminat manchester united.

grey.gory - boleh, add saja.

P.O.N.G berkata...

grey-gory.....engkau sungguh supan..mesti nazri suka....

p/s: lisa surihani aku yg punya...

aimantakkisahpon berkata...

oh ya satu lagi, nak bagitau hgpa, norwich city pasukan kaler hijau kuning (depa tiru kedah ni), nick pun nama the canaries (memang sahih tiru kedah), dulu pernah proton sponsor masa main premiership, sekarang merudum ke league 1, (leeds pun main league ni jugak) akhirnya confirm naik ke championship league balik... hebat2... newcastle dan west brom pun dah booked their places ke premiership.

oh ya, nak peringat hgpa, championship league dgn champions league adalah dua liga berbeza, harap maklum, muahaa...

aimantakkisahpon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
afterc berkata...

nak ingatkan juga..league championship ok..not championship league

E berkata...

ini entry menganjing..
sgt x suke -_-

Org yg riak x kan lama..........

p/s: lisa surihani tah minat bOla tah tidak..

a8jnme berkata...

label x bleh blah - bila lucius mengamuk,hilanglah seri muka..kah kah..

"yaa aa aaw" dah xde ke..
orait, let's "Sha la la la la la la...."

UNITED!!

Karipap Sardin berkata...

Bila dah menang jadi gay pulak dah..takmo ke masuk dlm ni? hahaha

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

lisa surihani x minat bola?? cb bg tgk bola c Terry n bola c Ashley Cole.. Mesti meleleh air liur die.. shrruup.

BanDeLa berkata...

lisa surihani suka sha la la la la la..
minggu nie dia sha la la la la la jer....

SpitFire berkata...

haha x ley bla ENTRY nazri

btw Lisa Surihani minat Man utd :D :D
last2 tuh mmg terbaik

lisa surihani sudikah dikau pergi ke old trafford untuk menonton bola bersama saya..

chet..

GGMU

angeldream berkata...

kalut semacam aku tengok seorang pengkomen ni.

:angeldream:

talkIZcheap! berkata...

ceh.. aku tak ikut resmi haters, gelak team org lebih besar daripada sorakan kemenangan team sendiri...

apa2 pon, 'label' tu takleh blah... wakakak!!

sephia berkata...

sha lalalalalala..

R.K berkata...

aduh .

Jarr berkata...

shalalalalalalala dan good morning dari penyokong liverpool...

shaalalalalalalala utk game semalam.Ngog score..wakakakaakaka...gila hina.warghhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...