ANDA SEDANG MEMBACA

12

PFA Player of the Rudeboy Year

j or ji Isnin, April 26, 2010
Player of the Year and Young Player of the Year (Milner) 2010

34 gol!

Hull (5)
Portsmouth (4)
Milan (4)
West Ham (3)
Wigan (3)
Arsenal (2)
Fulham (2)
Man City (2)
Aston Villa (1)
Bayern (1)
Birmingham (1)
Blackburn (1)
Burnley (1)
Chelsea (1)
Liverpool (1)
Tottenham (1)
Wolves (1)

2007 - C. Ronaldo
2008 - C.Ronaldo
2009 - Giggsy
2010 - Rudeboy

12 Ulasan:

BanDeLa berkata...

iklan ini sungguh menarik....:D

pakkordi berkata...

Gua rasa si Milner ni dah berkurun main bola, young player kejadah!

Raiden berkata...

Premier League Team of the Year: Hart; Ivanovic, Vermaelen, Dunne, Evra; Fabregas, Milner, Fletcher, Valencia; Rooney, Drogba.

Lampard xde?? 20 gol premiership, 25 gol season nie total, 12 assist..Lampard>>Fletcher>>Gerrard

Holden Caulfield berkata...

dah jadi hak mutlak MU ke anugerah ni?

talkIZcheap! berkata...

sebab lamps season ni season paling tak menyerlah kot...

aku rasa dia tgk OA performance la, daripada just stat... (kot?)

talkIZcheap! berkata...

*tak menyerlah bg standard dia la maksud aku...

Budak Nakal berkata...

Siap dah ada lagu rasmi untuk Rooney, sempena penganugerahan beliau semalam.

http://demyuh.blogspot.com/2010/04/year-of-rudeboy.html

Malah dalam masa 2 bulan sahaja telah mencecah "hit" sebanyak 44 juta di YouTube. Tak masuk akal!

deus X machina berkata...

sayang Rudeboy Rooney terpaksa menamatkan musim ini lebih awal

R.K berkata...

tahniah .

tak suke setan berkata...

bdk kpale kentang ni jugak yg dpt..stakat lompat pastu bg bola kene pale pon bleh dpt?!pastu sepak penalti byk2

-azura- berkata...

Aku bangga jadi penyokong Man Utd!

Obefiend Weiland berkata...

how the hell milner is young player of the year

FABREGAS is younger than him and IS A BETTER player

bullshiat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...