ANDA SEDANG MEMBACA

28

POMPEY GOES TO WEMBLEY....

saudagar gaRAM.. Isnin, April 12, 2010
Sebelah kaki dah sampai final..sebelah lagi kena halang dengan POMPEY plak..apaaa??tak kenal?
rekod SPURS dalam PIALA FA takdelah buruk sangat..season lepas kalo tak salah gua,itu kelab SETAN MERAH bagi kami sangkut..

tak lama sebelum tu,CHELSEA pun ada juga sangkut dengan kami..

semalam gua turun punyalah semangat,konon nak jumpa CHELSEA kat WEMBLEY nanti..plak lagi lawan POMPEY..memang peluang cerah gila nak pegi FINAL..alahai,POMPEY jek pon.season depan rasanya relegate ar tuhh..CHELSEA pon dah tunggu..

player ke 12 POMPEY

Alan Wiley

90 minit main..harammmmm...

sebijik pon tak masuk masuk..

ntah apa punya jenis protection si JAMES pakai,20 kali tembak,sebijik pon tak melekat..kalo gua,rasanya sekali tembak dah kelam kabut wooo....

tapi dalam 90 minit tu gila punya best gua tengok SPURS menyerang..semua 4 striker bawak turun gua cakap lu..dari si tunjeng CROUCH,sampai ke mamat RUSSIA..semua dapat peluang main..

tapi sekor pon tak dapat tembak tepat dalam gawang..segala mak nenek dah bawak masuk..kot kot ada bebudak spurs yang pakai voodoo hebat sket ke..

tetap..harammmm

dah plak lagi,POMPEY main tipu siot..tak penah ada kot team lain bawak masuk sampai 12 orang player atas padang..kecuali POMPEY ni..

gua cuba tengok sket data pasal WILEY ni..mana tau kot dia pak sedara dengan bebudak POMPEY ke..rupa memang mamat ni banyak buat slack atas padang..tunggu nak kena pijak je kot..

minit ke 99,ntah apa punya angin datang kena kat DAWSON,terus mamat tu jatuh bergelimpangan macam kena tumbukan jarak jauh plak dah..selamba je PIQUINNE sumbat sebijik..gua dah cengang..takpe..sempat lagik..ayat gua nak bagi sedap hati..

kejap je pastu,abang tunjeng kasi sumbat sebijik..seri..masa tu gua rasa gua sorang je sorak kat mamak tu..ada juga dua tiga awek dok usha..gua buat tak peduli..

mamat WILEY buat hal plak dah..dia kata tak bleh kira..bila kamera fokus pada JAMES,muka gila babi tengah bersyukur..cilakak..


pastu bleh plak WILEY ni bagi PENALTI plak sebijik lagi kat POMPEY..
apa jadah ntah..

memang mamat WILEY ni cari pasal gua rasa..



selamat tinggal WEMBLEY..takpe,tengah membera,pasti nak makan team meriam plak..

PS: sape nak ikut gua?kita kumpul tandatangan mintak WILEY bunuh diri..amacam??

28 Ulasan:

Farid Fernandez berkata...

spurs 2 apa?

hehehe

R.K berkata...

Takdak team pakai 12 player atas padang ? selalu saja ghua tengok team saitan ade lebih player atas padang .. ^^

Ghua layan game semalam . masa gol crouch memang gua cakap . Reff kayu . Kesian Spurs . ^^

Jarr berkata...

ye goal crouch semalam sah...takde cacat cela pon,Wiley yg terencat.

saja nak kasi spurs down slip table utk Man city cilok 4th place.conspiracy.

Raiden berkata...

sabar la spurs..pasnie tolong menang ngan Arsenal boleh la kan?? kan??

pakkordi berkata...

Gua ada kenangan di White Hart Lane. Team sardin sembelih ayam tak baca bismillah.

pessa berkata...

jangan harap spurs nk menang dgn arsenal...kehkeh

mangifera berkata...

kasi lah pompey hadiah saguhati season depan nak kena relegate. bukan selalu. spurs kan nak masuk big four dah, kena ada mentaliti mengalah la sikit. hahahaha.

talkIZcheap! berkata...

memang dh cnfirm relegate dh pompey nie... tp hebat plak diorang main cup yer... huhu

btw, ari tu chelsea pakai 12 org jgk lawan Man You... opps, silap, 14 sebenarnya (termasuk linesmans...)

jerr berkata...

uuuuiii...x abeh2 point offside drogba tuh ker...kalau nak kire kontroversi reff,humang aiihh,ntah brape banyak kali agaknye man u main 14 orang...tu x kire bile pihak lawan pon join man u gak sumbat own goals...errr,rasenye sume orang tau kot player bername "own goal",adelah penjaring man u ketiga tertinggi season nih...aku x pasti negare mane,nanti aku wiki k...

talkIZcheap! berkata...

own goal tu salah pengadil??

"I don't know whether you've seen John Terry's challenge. It's horrendous. It's horrendous for an England team-mate. James Milner is exceptionally lucky his career's intact. It's a straight red card. It's straight in front of him [Webb]. The referee's right beside it [and] chooses to give him a yellow card." Martin O'Neill on John Terry's horror tackle on James Milner

ok, aku akui, Howard webb memang sapot Man You... wakakakak!!

*pikirla sdiri...

R.K berkata...

ceh , anak jantan pint out la macheda handball .

barry berkata...

Biasalah tu tu bila advantage dekat team sendiri , diam. Bila kena team lain ,bising. Tapi Fate only favours the brave and the lucky ones. Itu barulah bola.Tera aja tak cukup, kena ada rezeki/nasib/tuah

- Kop, semi final CL, gol magik lawan Chelsea
- Arsenal unbeaten season (dapat penalti bila Pires dive, jadi seri)
- Man U, Roy Caroll tepis bola Pedro Mendes , dah masuk gol, sauk balik, pastu buat muka ketat tak bersalah.
- Henry pakai tangan sauk bola, France qualified World Cup
-

Raiden berkata...

adoii, MU bila kena tipu ngan pengadil sekali dua je dah melenting..team lain bape kali kena tak kecoh ponn..menntang2 la dia selalu dapat favour..tuah kadang2 hadir bila ada usaha..

kalo hebat nape Bebal-tov tak gol masa lawan Chelsea walaupun korang kata pegang possesion banyak..musim nie MU harap own gol + Rooney + gol tangan..takde tiga benda nie takde gol..pathetic..

mangifera berkata...

lepas tu ada satu match this season yang Man U dapat extra time banyak gile yang sampai goal last minutes tu. gile bias. tak masuk lagi Pak Alex duk "belasah" reff tak hingat2 lepas game yang kalah (serupa macam fan Man U jugak) tapi English FA tak pernah pulak nak saman Pak Alex ataupun bagi game ban pun. Tak masuk lagi Rio skip drug test, takde pulak nak ban matches. Kasi lepas camtu je lepas bagi explanation.

Tak masuk lagi Pak Alex merisik2 player yang boleh buat kena player transfer embargo, tapi tak pernah kena. Pak Alex beli Berbaflop, Barthez, Forlan, Veron lagi...eh...itu salah Pak Alex sendiri.

Karipap Sardin berkata...

Itu yang berhutang sana sini situ sinun..last2 bukan Man You dah..

Tapi..

Jadik Man Utang..hahahaa

mizu_sama berkata...

jahil tul fan man u..sesekali reff x memihak kat dia,melenting macam apa tah..

macheda gol pakai tangan weiii

al-rashid berkata...

he3..~

kareem berkata...

takde sapa nak ikut lu la saudagar...spurs pun gua xkenal...

popo berkata...

alahai kareem

kareem berkata...

popo, lu penah mkn nasi pakai tiub tak?

fikiranlicin berkata...

spurs lebih berjaya di eropah.tunggu nottingham forest lak

ayob berkata...

ah fan man u ramai macam talkizcheap. menyampah aku.

Bert berkata...

saudagar garam, jgn risau, saya menyokong penuh saudagar dlm hal ni...mlm ni kte tgk arsenal kene smbelih kt WHL

talkIZcheap! berkata...

barry, spot on!

talkIZcheap! berkata...

ayob: I don't like you either :p

ayob berkata...

thanks. it makes me feel better :)

talkIZcheap! berkata...

Ah!! Celaka apakah ini?!! hari ni aku bukak website EPL, Owen Coyle tuduh ref sapot Chelsea plak??

Mana boleh!!

Hanya Fergie yg boleh beli ref!!

Takkan chelsea pon beli jugak?? dunia dh nak kiamat agaknya... kalo bolton dpt dua penalti tu kan ke Utd lebih bertuah (sebab jadinya chelsea kalah), kalo fergie beli ref, sepatutnya dapat la penalti tu... tp apa nak buat, nampak gayanya ada team lain pun dh start beli reff... patut la Man Kayu tak bleh blah season ni!!

Jarr berkata...

dorang ni beli ref mcm beli jersey ref Serie A kat rantau panjang...demn betol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...