ANDA SEDANG MEMBACA

52

WAH WAH WAH, SAKAN PENGULAS-PENGULAS DI BAWAH NI

Pantang Manchester United kalah,

Terus ada update, terus komen.

Sampai ke isu masakan tempatan.

La Tahzan wahai penyokong Manchester United. Kita sudah menang satu cup.

Ada beberapa pertandingan kita dah out.

Tapi secara teknikal EPL kita masih berpeluang.

Ayuh Manchester United, bergerak seiring sejalan!

Saya akhiri dengan video-klip semangat di bawah;


Hehehe

52 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

peh. nyanyi2 tepi pantai pulak ah..ajak pak alex sekali bro.lepas ni join polo air pulak la.hahahaha

eJAI berkata...

labels cam sial

Mamat Villa berkata...

hahaha...dapat 1 trofipun nak bangga manyoo..xsedar ker,trofi yg team ko dapat tu trofi low class,yg kecik skali kat england,kahkahkah...chelsea menang trofi tu tahun 2006/2007, tak der sape nak kesahpun,kahkahkah

Nazri berkata...

semua komen ketawa hanya akan dibalas dengan La la la la la... hehe.

BanDeLa berkata...

la la la la la la.......
label mmg superb!!!!
man U lagi superb!!!

Raiden berkata...

berangan je la..hahaha dan lalalala..

tapi lisa surihani memang kiut..wau!!

Goonersville berkata...

lucy ader marion,nazri plak ader lisa,ha,yg lain2 camne?

azlan berkata...

yg lain lain gay boy. anu kena potong. mcm shankly.

farwalis berkata...

siapa tak suka kalau MU kalah?

Lucius Maximus berkata...

@mamat villa, pemenang League Cup layak secara otomatik ke Europa League, sebuah pertandingan Eropah yang disertai kelab bersejarah macam Liverpool.

Jadi jangan pandang rendah pada League Cup :)

Shankly berkata...

kedai² mamak , Restoran 24 jam , Pengusaha² Burger Ramli tdk berminat dgn game midweek.
dijangkakan mereka akan tutup kedai sekitar
jam 1 - 2am.
atas faktor belas kasihan dan hubungan sesama bola. Bookie tetap open table.

Chelsea vs Bolton.
chelsuck yg menang di wembley last week ,
akan menjadi sombong nak mampos dan lalai serta lupa diri krn over sexcited dgn kejayaan mereka ke Final FA Cup. akibatnya mereka terlupa dgn Bolton yg sedang memburu kelayakan Inter Toto cup
bookie Prediction - Draw.

Aston Villa vs Everton -
kedua² kelab sepadan dan secocok utk semua posisi.
Bookie Prediction - Draw

London Derby - Hotspurs vs Arsenal.
Totehem yg kempunan last week dijangkakan mengalami krisis moral yg dahsyat pd minggu mendatang. Arsenal yg kini dlm prestasi memuncak dijangkakan akan bermain mati matian - habis habis dan penuh kudrat dgn tulang empat kerat. Bookie meletakkan margin besar utk Arsenal
Bookie Prediction - Totehem 0 - 8 Arsenal.

Jarr berkata...

apa nak kecoh pasal europa league?beza dulu panggil UEFA Cup...
liver pon penah menang treble pelik apa 2001...
FA,League Cup (worthington) ngan UEFA (Europa)..

big deal?cup jugak kan?

MaOi berkata...

mamat villa tu baru 17 tahun.. apa sangat la yang dia tahu..

Encik Akmal berkata...

Kepada yang vote Man U akan menang EPL kat poll tepi Blog Sokernet ni, gua rasa dah boleh ubah dah kot sekarang. Pak Alex sendiri pun dah cakap 'Our title hope is slipping away'...

Arsenal?

pakkordi berkata...

Kawan mak mentua gua sebijik muka sharifah aini. Dia panggil kawan dia pun Saripah.

SFB berkata...

seiring sejalan.. la la la la

bujang bahagia berkata...

xpercaya tunggula...arsenal menangnya epl season ni...

mangifera berkata...

ala bang nazri, sampai jugak kat europe. kalau nasib baik, leh menang. leh masuk eufa super cup next season. jangan pandang rendah europa league.

kelakar siot budak2 man u ni melalak. leh bayang budak2 man u melalak sambil hentak2 kepala kat meja dan dinding sampai kepala retak. hahahaha.

aishah aurelia berkata...

hahaah alahai..
tak habis-habis nak membahankan europa/eufa cup..
saya pun tengah cuba nak ingat kembali,
bila kali terakhir UCL champ kalah dengan uefa champ masa uefa super cup.
ingat zenith st petersberg?
so masih hina lagi ke uefa cup?
hebat sangat ke UCL?
tak banyak, hebat skit je.

beliabencibungwahab berkata...

bro shank ngn prediction brtrskn bookie yg mmbabi bute nye lg..hahahha..sgt humor d c2 yaa..haha..

Jarr berkata...

biarlah mereka aishah, they're not really understand the prestige.baik europa or UCL...both have the prestige.Mereka selalu mengatakan fans Liverpool tak boleh terima kekalahan or kenyataan.In fact, kami dah terima kenyataan yg 20 years kami menunggu our 1st epl title, which we believe the time will come.Put aside gerrard and torres, its about team.

mereka selalu jugak attack gerrard saying he's the only captain yg takkan cium epl trophy with liverpool..and they compared him with their average players?pathetic.no point at all and just the sake of nak provoke...doesnt matter.sebab sometimes fans liverpool pon buat and same goes to other fans.

tapi in terms of pride and dignity?they ruin it with their "brilliant" comments.

just my 2 kupang.

Oh Me berkata...

walaupun Gerrrard tu kengkang, tapi dia tetap pujaan hati aku ok....

Jarr berkata...

kengkang ngan campo gambar dia tgh garu montot..dia ttp kapten terbaik..:)

Hell Torres berkata...

Steady jarr...

YNWA..

kareem berkata...

terbaek ape...moral down je skang...attack ref baper kali..keh3

NikLas berkata...

emo jugak mamat2 man u ni ye, org komen byk2 pun salah... x komen pun salah.

kalau xnk byk komen... pengulas2 kena la post byk2 cket... ni x... time man u kalah si obifeied je yg post.. geng man u nyorok dalam selimut.

Mamat Villa berkata...

kahkahkah memang bongok betul...nak dibandingkan dgn trofi fa cup n epl ,memang langit dengan bumi beb...chelsea menang banyak kali trofi low class tu xder sape nak kesah beb,bongok betul...

xkesah ar team2 kemboja ke team low class cam liverpool nak masuk uefa league next season,yg penting tu trofi low class...understand ?

org nak menang trofi epl,ucl,fa cup...ni ade ker nak berbangga dgn trofi carling cup yg hampeh tu....siot betul...trofi carling cup tu cam aku rase menang piala budak2 sekolah rendah ar...xder maknernyer

Jarr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jarr berkata...

comel je komen kau mamat villa :)

Oh Me berkata...

Komen Villa tak comel, Villa yang comel...

talkIZcheap! berkata...

la la la la ~~

Mamat Villa berkata...

hahaha dengki ar 2 oh me...terimalah hakikat chelsea champions musim ni n jangan berbangga dgn trofi low class manyur tu..x kemana....pep guardiolapun ludah je tengok trofi carling cup...mourinhopun xberbangga biler chelsea dapat carling cup....

baik berbangga dapat trofi epl,fa cup...

trofi carling cup diibaratkan trofi majlis2 sekolah rendah....

iampali berkata...

gila emo.dah baligh belum budak ni

MaOi berkata...

biarlah.. budak-budak baru nak naik..

Mamat Villa berkata...

hmmm tetap xbleh nak terima hakikat bahawa team die loser....ko xder ayat lain ker...dah memang betul aku cakap trofi carlong trofi low class,so ape kejadahnya nak berbangga dgn trofi low class tu,siot....

Mamat Villa berkata...

ape kaitan budak2 baru nak naik dengan bola ni ? ntah ape2 ar....biase ar budak2 sekoalh minat bola...ape yg xkenenya ? macam ar yg xskolah tu tahu semua facts pasal bola...entah2 sokong team coz nak tunjuk die terrer,sial.!

blitz berkata...

mamat villa : hak ala.. tkyah la guna perkataan sial tu.. mcm bagus je la kau ni.. ckp benda-benda ngarut.. pastu nak emo tak tentu pasal.. bikin malu supporter chelsea yg lain..

Mamat Villa berkata...

ko nak cakap ape sebenarnya ni blitz ? xfaham aku...ko tu bukannya fans chelsea,so tentu ko cakap camtu kat aku....ko tu xfaham...ko faham ke x maksud emo tu ?

R.K berkata...

apa jua cup , ia tetap ada prestige . kalau takde prestige .. baik EFA ta paya buat cup . sepertinya Full Member Cup yang menggantikan UCL untuk sementara waktu , yang layak masuk pun champiang dari liga-liga yang bawah-bawah juga .
low class ke tidak cup-cup ni suma ? menang juga cup dari tak menang apa-apa .
morale untuk pemain tu penting , and sekurang-kurangnya ada samting untuk loyal fan . Masuk final pun dah berbaloi . dunia ni sementara .

blitz berkata...

r.k : budak2 belasan tahun macam mamat villa ni bukan tahu apa.. bil astro pun bapak dia bayarkan..

Mamat Villa berkata...

tu je alasan ko ? kesian....

aimantakkisahpon berkata...

mamat villa tu semalam kena rotan bapak dia sebab kencing malam lagi tuu... biarlah hahaha...

free berkata...

mamat villa ni apesal..english fans pun support team diorang sungguh2 even carling cup..it is still a cup winner and still a healthy competition yg team big4 pun main sungguh2 nak menang.ko sape nak lebih2

free berkata...

pep guardiola ludah je carling cup? kahkahkah camane ko tau bapak ko ada link ngn pep ke?..guardiola sapu sume piala last season kalo barca main carling cup dgn carling2 cup pun disapunya..cakap lebat la ko budak hingusan

blitz berkata...

mamat villa dh masuk tido ni.. bapak marah tido lambat.. esok sekolah.. ahaha..

farwalis berkata...

gila heboh mamat villa ni

AmirAsyraf berkata...

mamat villa p mnum susu dlu la..t smbung blek

Jarr berkata...

kalau tgk pada profile dia, dia ckp dia ni simple but cool...

cool kepala abah dia..

dewajiwa berkata...

heheh.
best je baca komen-komen. memula risau gak kalau kem MU kena bahan teruk (takut terangsang nak balas membalas). sekali ada lauk lain daa. hehe. teruskan..teruskan.

GGMU.

Mohd berkata...

klaka la mamat villa nih..hiburan btol..nk membahan org..bajet org lain leh emo ng bahanan die..skali die lak emo lebih..aduyai..dlm nih bulih la nk bising2..jmpe kt luar tros syp je aku rs nih..

budak2..layan jela..

sito berkata...

hahaha..

mohamat villa ko ni mesti support aston villa kan? oh, bukan ye..msti la bukan sebab ko msti support sevilla kan? oh bukan lagi..

lalala...

anNa|Liyana berkata...

mamat villa anda btl2 bakar line gua. buat wa rasa nk komen...

well, it doesn't matter what cup u win, u may see carling as a useless cup...x mng, x msk pn xpe..but not to them..cuba kalo team ko yg mng, mst ko nk bgga jgkkn..come on la..go to hell with ur ego..i dun give a damn..

at least busuk2 mu pn, ada gak bnd nk dibanggakn wpn cup ala2 piala sekolah. Club ko ada? Takda, diam. simple. MU bleh je nk pndg sipi cup2 cmtu x plu kot nk berhempas pulas kalo piala tu x mendtgkn apa2..city meratap kot nk msk carling cup..bpe abad tggu.so kalo bleh pikir kn?

now, there's only 3 more game left..just wait n see which club is the best club to win da title..

good day everyone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...