ANDA SEDANG MEMBACA

16

To: Arsene Wenger

Obefiend Weiland Khamis, April 15, 2010
Re: Manuel Almunia

Bonjour Arsene,


bawwwwwwwwwwww

16 Ulasan:

SocketWorld berkata...

credit 2 Gomes & Dany Rose.
(Gomes yg hebat for the last 15min)

Shankly berkata...

arsenal ni mcm peserta program realiti yg cantik dan seksi.
every week kena puji ..tepukan .. hebatlah ..masa depan lah ..

unfortunately , end of the program ..
tmpt ke 2 or ketiga ..
tak dpt apa apa .. dpt pujian jer ..

boxsystem berkata...

+1 obie.

mrlrie berkata...

mungkin tak dpt tempat ke 2 atau ke 3... tapi dapat mengatasi team 'sandarkan pada kenangan'... huhuhuhu

Jarr berkata...

mrlrie - tak abis abis.nampak sgt takut ngan team sandarkan pada kenangan...

taufiq berkata...

sandarkan pada bungwahab

kareem berkata...

shankly...lvpool dah menang apa2 eh?

popo berkata...

bung kareem,
macam pernah makan nasi pakai tiub je..kena tibai ke bung?

racYnc berkata...

to super harry xde ker...

mrlrie berkata...

oklaa jarr, aku tukar statement aku...
"mungkin tak dpt tempat ke 2 atau ke 3... tapi dapat mengatasi team seperti notingham forest, QPR, newcastle, huddersfield town... lalalala lalala la

aikk pesal aku sokong team cap meriam plak???

Jarr berkata...

:) nice.

iKHwAn berkata...

x kena langsung lah artikel ni.. 2 gol smlm bukan gol mudah.. cHelSeXX pun blm tntu dpt save bola cmtu..

kareem berkata...

popo, ade apa2 masalah ka?gua bukak kaunter ptanyaan ni..tp jgn tanye gua sjarah lvpool..

aimantakkisahpon berkata...

Dulu dah kluaq dah gambaq ni, tak kena betui ikhwan kata... ala yg masa arsenal dgn barca first leg UCL tu, ni semalam almunia tetidoq masa bola terbang ataih kepala dia, gambaq hat macam tu takdak ka?

Kabakoga berkata...

tgok van persie...tu baru world class...baru masuk dah le baru baik injured terus ganas...harap budak2 memang patut kene tibai ngan budak spurs tu..kui3..wenger = looser

NikLas berkata...

rasanya Liberfool kena fool ngan arsenal home n away season ni kan...huk huk huk.

kenangan manis buat Shankly..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...