ANDA SEDANG MEMBACA

14

LAST DAY OF THE SEASON

Sejajar dengan entri propaganda di bawah, di sini saya juga ingin mengucapkan selamat menonton bola pada peminat-peminat bola, tak kisahlah kalau anda Red Devils, The Blues, Gunners ataupun gua-tak-sokong-mana-mana-janji-bukan-manchester-united.

Apapun,

Satu musim yang menarik tahun ini.

Semoga ia ditamatkan dengan penuh kepuasan, dan jikapun kem di sebelah saya terkecewa, kita mungkin bukanlah kelab yang tak habis-habis menyanjungi Jay Jay itu, tapi kita adalah;

MACHESTER UNITED.

Loathe us, if can't, loves us.

Untuk kali terakhir musim ini, bersama-sama;

YA A AWWWW!!!



14 Ulasan:

hanuman berkata...

1st...malam ni bendera biru terbang tinggi

dewajiwa berkata...

cayalah Naz. hahaha!
yeszlah..GGMU

Sang Karipap berkata...

MACHESTER UNITED? apekah ini pun satu propaganda?

palytoh berkata...

pergi hakim baru dapat tengok dua2 game man u ngan chelsea.. cepat reserves weh... hakhak..

talkIZcheap! berkata...

for high and low!! Ya a aw!!

t E d berkata...

Y a a a a a a a w w w !

kareem berkata...

MACHESTER UNITED.

Kelab baru naik ke season depan??

P/S- Ade dapat hadiah ke kalau komen 1st? bodoh betul..

E berkata...

Kem Chelsea!

Go Chelsea! Go!

talkIZcheap! berkata...

biar la dia nak komen 1st ke, last ke...

yg marah tu lagi bodoh kot? huhu

cheers, hehe... jangan marah bang kareem, nanti kena jual.. haw haw!! :p

Ahmad Hamidi berkata...

ahh tak best gile EPL dah nak habes. tak dapat tengok orang berdebat kat comment ni lagi

E berkata...

season depan pasti ada lagi!

henrymevez berkata...

Terima la pantun dua kerat drp aku...

"Entry Penyokong2 Yang Pasrah,
Belum Apa2 Dah Menyerah Kalah..."

Muahahaha...

YNWA!

BanDeLa berkata...

apa kena en yang emo nie...kehkehkeh....
jumpa lagi d musim depan...
GGMU

SFB berkata...

harap2 Pak Alex mantapkan skuad utk next season... setelah hampa season ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...