ANDA SEDANG MEMBACA

23

Menerkam Bak Rama-Rama!

Lucius Maximus Khamis, Mei 13, 2010

Aiseh, silap blog. Aku ingatkan tadi Tangkisnet.

23 Ulasan:

FdausAmad berkata...

Lu pandai betul bergurau kasar sekarang ye...

adijaya berkata...

hahahahaha..

Jarr berkata...

Kalau kita beat China sok, lu turun arr Bukit Jalil Lucy tgk final.Lu jgn risau, tempat duduk wa pastikan semestinya dikelilingi bunga bunga dari FB.kekekekekee...baru semangat wat mexican wave...:p

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

hantu punya lucy.

Farid Fernandez berkata...

hahahahahaha.........





lawak simple...


terbaik pipiyapong!!!!






eh!!!! silap!!


terbaik lucius maximus!!!

Lucius Maximus berkata...

Haha, aku saja nak bagi hint sebab apa lama tak tulis pasal bola. Sekarang ni sibuk pukul bulu tangkis, biasalah orang Malaysia, bersukan ikut musim.

R.K berkata...

hehe ..

Pet Shop Boys berkata...

Baru je nak tanya taknak sembang badminton ke?

hasbullah Awang sifatkan hafiz sebagai kelahiran semula....hahaha...mentang2lah nak jumpa China esok.

Holden Caulfield berkata...

hahaha...lu pun dah macam hasbullah awang..
buat lawak yang best..hahaha!

Raiden berkata...

Lawan Denmark pon setengah mati, camne nak jumpe China nie?? Harap2 Lin Dan, Bao Chunlai sakit perut sok tertelan julap..

j or ji berkata...

Bila kelayakan malaysia ditentukan hafiz, aku terus tabahkan hati untuk terima hakikat malaysia akan terkeluar.

Game lawan jepun,hafiz langsung takda 'killer instinct'.langsung tak mahu 'smash'. Kwan Yoke Meng yang mengulas pun naik geram!

Lawan denmark, hafiz 'mengeluarkan senjata-senjata simpanannya' kata Hasbullah awang.

"Beliau sepatutnya boleh mengutip itu bola" kata Kwan Yoke Meng yang mengulas sebijik macam Lim Tat.

MALAYSIA!!!

Jarr berkata...

Jorji, kwan yoke meng tu mmg fail bm dia..lim tat lagi bagus.haha

Hell Torres berkata...

"Beliau sepatutnya boleh mengutip itu bola" kata Kwan Yoke Meng yang mengulas sebijik macam Lim Tat.

Entry dah lawak...yang komen pun lawak jugak..kah kah kah...terbaek...

J. Love berkata...

haha jadah sungguh. lol

pakkordi berkata...

Hi J Love.

Fiziy berkata...

hafiz hashim mmg sangat hero.
kesian dia,dlm paper cite pasal die skit je.
pasal LCW sampai 5-6perenggan.

iftitah berkata...

macam celaka. haha.

Obefiend Weiland berkata...

apa lagi lucy

sambar url buka blog. tangkisnet for the win

Aqram berkata...

buat tangkisnet?
bersarang lah nanti.

mana ada liga super badminton kat malaysia ni.

lainlah mcm denmark.

yusuf mujahidin ™ berkata...

tukarla header tu kalo malaysia masuk final..haha

Pa'chik berkata...

mujur lu ingat tangkisnet... kalau bulunet... :P

-azura- berkata...

Takleh ke tukar hafiz ngan org lain????

masalah betul la mamat tuh!

Wan Perlis berkata...

terbaik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...