ANDA SEDANG MEMBACA

23

Cuba Lagi Tahun Depan Uncle Roy

Obefiend Weiland Khamis, Mei 13, 2010
Atletico Madrid 2 - 1 Fulham

Oh snap! Next year just in case korang nak tahu aku start support Fulham. Saje for the lulz. Orang kata support team yang losers lebih nikmat macam lubang tandok. I dunno if this true pasal aku tak pernah merasai kenikmatan support team losers. Tapi member aku yang penyokong Arsenal dan Liverpool kata sedap nak mampos support team losers derang. Well hey, kalau diorang kata best takkan aku nak deny kan? So how fitting jugalah team aku next season mengakhiri saingan Europa cup dengan kekalahan kepada Atletico Madrid. Fulham kecundang dalam masatambahan hasil jaringan Diego "remember me?" Forlan. Memang English killer betul Forlan ni. Ironic juga masa main di United sukar benar nak menyekor. Tapi musim ni dia skor 2 bijik gol untuk mengalahkan Liverpool. Malam semalam dia sekali lagi menjaringkan 2 gol. Satu gol pada minit ke 32 separuh masa pertama apabila beliau menyudahkan hantaran Kun Aguero.

Kegembiraan Atleti hanya kekal selama 6 minit apabila Simon Davis menyamakan kedudukan. Perlawanan kekal 1-1 di akhir regulation time dan membawa kepada masa tambahan. Pada minit ke 117 Forlan sekali lagi menyudahkan bola hantaran Aguero untuk gol kemenangan pasukannya.



So near yet so far. Cuba lagi tahun depan Fulham.Untuk kurangkan kesedihan, mari lihat muka celebrity fans Fulham semalam.



Hugh Grant



Oh Lilly Allen.. don't cry.

23 Ulasan:

Farid Fernandez berkata...

1st!!!!

Mr. Shcomey™ berkata...

haha..hugh grant muka cam nak berak pon ade.

Sang Karipap berkata...

Xkan pendek mcm ni je updatenyer?

Kami mahu lebih!! Hahahaha

adijaya berkata...

jgn la pernah samakan arsenal dengan liverpool please, walaupun sama-sama loser tapi ada byk perbezaan ketara.

1. arsenal main champions league next season, liverpool main europa.

2. arsenal pernah buat season unbeatable, liverpool tak pernah.

3. arsenal baru je menang EPL enam tahun lepas, liverpool dah 20 tahun tak menang-menang.

4. arsenal takde beli player mahal sangat pastu flop, tapi liverpool beli aquilani.

5. arsenal ada keeper paling bangang dalam liga, tapi liverpool ada keeper worldclass.

*harap-harap next season wenger jadi beli buffon.

Pet Shop Boys berkata...

4th! Lily Allen!!!....

Sape pula celebrity tempatan yg support Liverpool? Lisa Surihani?

SocketWorld berkata...

diharap pihak pengurusan Sokernet dapat UP gaji Obe setara pipiyapong...
sungguh rajin lagi berdedikasi..

SFB berkata...

sian Fulham... anyway pun, diorg perform marvelously season ni for a small club. Salute!

Holden Caulfield berkata...

hahaha...
memang english killer!
dulu main kat MU pun memang buat si fergie nak makan pain-killer..

kah kah kah!

forlan..hahaha!

Jarr berkata...

dah tua hugh grant...

Celebrity minat liverpool?

Samuel L Jackson - sebab shooting 51st state and watched derby against everton terus hjatuh cinta.

Billy Bob - perform ngan band dia kat merseyside pastu tgk game against juve terus jatuh cinta.

Angelina jolie - aku dengar anak dia maddox nak antar situ, abis la.some says dia support Man u tatau betul ke tidak.

Dr.Dre - sebab best fren john barnes pastu produced "Anfield Rap".

Mike Myers - shag it shag it!the only canadian kid in toronto wearing Liverpool shirt in 1963.mak bapak dia from liverpool.

Clive owen - mamat ni mmg hardcore liverpool fans.

latif Borgiba - masa shooting drama pendekar, scene silat lawan Ruzaidi mamat silat negara tu, dia tersilap sepak keting ruzaidi.terus director jerit, "kau sepak sebijik mcm keegan"..terus dia sokong liverpool..

Bob Tutupoli - dia ckp nama dia dekat dekat ngan Liverpool, aku tak nampak kot mana yg dekat pon.

tu lah sedikit sebanyak celebs yg sokong liverpool...nak lebih lanjut cari kat www.orangglemersokongliverpool.com

FreeMen berkata...

tak lupa The Beatles. ;))

Jarr berkata...

hehehee..put aside Sir Paul, sebab dia sokong Everton. :)

kareem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shahrul Tanaka Safeai berkata...

lily allen pun support fulham? start sokong fulham la!

Jarr berkata...

Pet Shop Boys, kau minat PSB kan, pasni kena sokong sunderland sebab Neil tennant penyokong black cats seumur hidop :p

Jarr berkata...

Kareem - aku jawab soklan PSB.kalau tak suka, jangan baca..skip.tau skip?S.K.I.P skip.yg lu sebok nak citer pasal gila glemer, gi citer kat blog artis.ada yg minum air stoking ni kang...

-semangat "gua" menyerap dlm badan aku skang-

Pet Shop Boys berkata...

haha good advice jarr....semua team English gua sokong.

kō⋅rŏxx berkata...

"Liverpool"

i see what you did there

gua berkata...

woii!! apa kejadah ko citer psl liverpul nih..org citer psl game fulham,dia nk nyebok jgk..tulah die,mmg kebencian masyarakat betul fan liverpul melesya nih..bkn setakat air stokin,air jamban pun aku buleh bg kalu ko nak..yg ko siap bg url glemer2 tu pehal..ahh farklah liverpul!

Jarr berkata...

yeayyyyyyy gua dah komennnnnnn.weih gua cer kau klik url tu ade ke?tak wujud kan?hihihihihh..kelakar la u ni..awww.

haaa air jamban tu meh sini aku mandikan kau gua, buang majal kat badan tu, asik nak memaki je kerja nye..sapa belah mulut kau masa kecik ni?fak sana , fak sini...aku fak kau kang?nak?
takde tamadun punye makhluk...nak citer pasal fulham?hah citer!!

Obefiend Weiland berkata...

51st state was ace!! robert carlyle masuk pub man united pakai jersey liverpool

bloody legend sial filem tu ahhaha.

beliabencibungwahab berkata...

yaaaaa..this sunday..it will be jarr vs gua..in a hell in a cell match..aku da bli tiket da nih..duk row plng dpn..kt stadium putra kn..aku sokong jarr ngn finishing move maut dr jarr, mandible claw (alaaa..yg mankind@mick foley slalu amik stokin sumbat mlt org 2..)..ahahahaha..

julu berkata...

hohoho..
jarr.. jgn dilayan..
wak rilek jek...
org ganu dok suke baloh2...

GGMU

Jarr berkata...

@obe, 51st state tu mmg terbaik.Out of nowhere, Carlyle datang masuk, pusing tgk semua org dlm pub, tayang baju Liverpool pastu blah..hahaha.klasik.

bbbw - finishing move peberet aku tu bro..ahhahaa.

julu - betul doh tu bro..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...