ANDA SEDANG MEMBACA

20

OUCH

Sudah sedia maklum, the only happiness yang Scousers dapat tiap kali musim bola ialah BUKAN dengan kelab mereka memenangi Piala, apatah lagi tahta liga perdana, tetapi dengan kegembiraan 'tumpangan'.

Mereka akan 'menumpang' gembira setiap pasukan yang menang ke atas Manchester United dan yang berjaya merampas tahta EPL dari cengkaman Manchester United.

Tahun ini, secara realiti peritnya, saya nampak sekali lagi MUNGKIN mereka akan meraikan kegembiraan 'tumpangan' ini.

Anyway, good game malam tadi.

Stevie G - dewa untuk Scousers, tapi demi kesejahteraan umat manusia dari Setan Merah, biarlah dia dikorbankan untuk menanggung malu back-pass. Syabas Stevie G, a true hero.



20 Ulasan:

Kay berkata...

true hero! :p

E berkata...

obefiend terlebih dulu dah post la gambar ni kat entry dia.

HafizChan berkata...

Label 'pipiyapong' pun termasuk jugak eik...yeah, i miss you too lis!

Obefiend Weiland berkata...

what a sexy arse.........

hanuman berkata...

hero yg sanggup berkorban utk xkasi man u menang...a true hero..salute ah..hahaa

Lucius Maximus berkata...

@e sabar cik, polisi Sokernet membolehkan gambar yang sama diulang terbit berpuluh kali, lebih-lebih lagi gambar bontot Stevie G. U dah breakfast?

Alke berkata...

kops, korang tak tau ape yang korang sanggup korbankan semata-mata nak kekal berkongsi rekod 18 kali dengan The Great Devils. Jangan sampai Chelski yang dapat title ke-19.

Sang Karipap berkata...

Ada pulak label 'pipiyapong celak*' kat situ..xkena denda ke si nazri ni? hahahaa

farwalis berkata...

yeayyyy! MU tak menang liga! yeayyyyy!

*tumpang gembira yang amat

Jarr berkata...

assist gerrard bukan konspirasi ye kawan-kawan, dia tak nampak pak tam duk menyorok belakang Spartan.Rileks fans semua, pada yg berebut takhta liga, masih ada last game.

kepada liverpool, anda dah mencuba sedaya upaya semalam, tapi chelsea lebeh bagus.terimalah hakikat yg kita sucks season ni..ahha.


p/s: nazri,rileks bro, nanti gua teman lu interview copy editor tempat gua ok?kita cuci mata pakai sabun..:D

barry berkata...

Kenapa fan Man U di merata-rata pelusuk dunia yang beremosi amarah sangat ni? Teruskan perjuangan sendiri, takkan sanggup harapkan rival menang semata-mata nak bagi korang escape scot-free?

If the title is Man U's, then earn it. Until the fat lady sings, it's not yet in Chelsea's pocket either.

Yang aku perasan di pejabat, fan Man U yg lebih mengantuk nampaknya pagi ni.

Football - the beautiful game!

Regards ppl!

Raiden berkata...

gambar fofuler minggu nie, bontot Gerrard..

hilang selera makan aku walupun hepi Chelsea menang..wahlaweh..

P.O.N.G berkata...

aku tak la pandai sangat nk bagi komen2 nih...tapi smalam setelah duduk berbincang ngan anak bini aku....satu kesimpulan yg kami buat...

"Chelsea tak kuat sangat pun..cuma gerrard yg tak berapa cerdik"....

Kap berkata...

edisi bumper.

SpitFire berkata...

xpe ah. next season benzema join man yoo
berbaflop boleh blah!.... haha
patut mlm td menang 4-0..

Ahmad Hamidi berkata...

memang la fan man u yang mengantuk, game man u yang last semalam

talkIZcheap! berkata...

what did you expect? Liverpool to win for the devils? c'mon!!

dah, dah slogan You never walk alone, mesti la nak ada org teman dia kat 18... kalo kita tinggalkan dia kat 19, nanti sape nak jaga kelab 'tua' nie? ngeh3...

oit Nazri, rindu kat lis plak ek? ari tu kata tgh ushar awek lain? akakka!!

btw, Gerrard, nice pass :p

anNa|Liyana berkata...

kami bkn m'harapkan ehsan liver tp kot ye pun benci k'org xkn sampai sggp bg chelc mng free smlm??

aku pasti dan yakin benitez adalah manusia plg gembira melihat kesedihan ferguson...

~mader fader la gerrard~

Jarr berkata...

hahahahah anna...
comel plak kalau marah gerrard gitu...
gerrard loyalty tak brape nak confident..
he might join lampard kat chelsea...
kiranye glory hunter gak arr...wahahahahahaha..

tapi buat masa ni dia ckp, dia stay ngan Liverpool.Bini dia tak kisah as long boleh soping tak hengat donia..dia ok jer..

ulil amri berkata...

Man U, Arsenal, Liverpool adalah pencabar terkuat.tapi apa kan daya season nie Chelsea tengah mantop.tapi kena tnggu next week baru boleh angkt trophy.
hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...