ANDA SEDANG MEMBACA

27

Saya Cinta Steven Gerrard

Obefiend Weiland Ahad, Mei 02, 2010
Konfesi seorang peminat

Tiada pemain bola dimuka bumi ini yang aku rasakan sebagus Steven Gerard of Coxteth. Tiada pemain yang lebih gitu, mapan, dinamik, sasa dan supercalifragilisticexpialidocious dari suami Alex Curran. Oh dan Alex Curran ialah WAG yang paling jelita di England. Dia membuatkan Cheryl Cole nampak macam Latif Borgiba.

Steven juga sepatutnya menang Player of The Year award dan bukannya Wayne Rooney. Ini adalah suatu ketidak adilan bagi pemain yang jauh lebih efektik dari Rooney. Personally I vote for you Steven. Serious. Walaupun aku penyokong Chelsea aku tidak buta kerana warna. Bila ada pemain sebagus kamu maka adalah harus bagi aku untuk memuji.

Bila aku ada anak nanti aku pasti namakan dia Steven Benitez Saharudin. Aku berjanji Steven! Terimalah janji ini.



Khas buat penyokong United

p/s : Nice pass.

27 Ulasan:

Shafiq Laiho berkata...

betul tu. gua pun rasa gol tu macam tak best saja, adeh~

Sang Karipap berkata...

Nampaknya ramalan Lucy tak tepat dlm post beliau sebelum ni.

Ternyata Liverpool melondehkan seluar sendiri demi mengelakkan Man Utang merangkul kejuaraan EPL ke - 19.

Adziim berkata...

smpai mcm tu skali liverpool xmo bgi M.U jdi juara ye.
haha~

talkIZcheap! berkata...

Gerrard proves himself as the true Kopities!!

thanx Gerrard, thanx for nothing (as expected)!! :p

aimantakkisahpon berkata...

only one shot on target at 91st minute, that's all about liverpool u can brag about fans...

chelsea indeed the better team, but manyoo wont give them the title easily... i bet it will be down the wire on last day of the season next week.

GGMU

Obefiend Weiland berkata...

dah start dah konspirasi teori!

palan berkata...

haha.. nampak sgt liverpool ooi.. tp xpe.. wigan ada lg nih..

fairuz berkata...

gerard tak sanggup nak tengok MU julang piala lagi tu..haha

E berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
E berkata...

Good Game Sea! Good Game Pool!

Raiden berkata...

tenkiu Gerrard ~ truly assist of the week..haha

P.O.N.G berkata...

bangang punya gerrard!!!!......dah la bontot itam....banyak bulu.....

p/s: jarr......aku selamat!!!!!

jorji : maruah aku terpelihara....

kareem berkata...

elok la bg nama anak kristian....elok...

Obefiend Weiland berkata...

my first choice was actually Avram Netanyahu Saharudin. you know to fit my own jewish name.

HafizChan berkata...

Amboi amboi amboi.

Apa-apa pun tahniah!


GGMU

Budak Nakal berkata...

GGMU...blm lawan da GG.

-GGMU-

Sang Karipap berkata...

Sedih, sadis, dan tragis. Kesian tgk aquilani berusaha gigih waktu first time tadi. Tak perasan konspirasi Gerrard & Co. agaknya :P

anNa|Liyana berkata...

masihkah ada ruang untuk united merangkul kejuaraan kali ke-19?????

persoalan utama yg berlegar2 di mindaku ketika ini...

meen berkata...

ksian kt fan MU..
ai takkan harapkan belas liverpool kot nk menang title..

henrymevez berkata...

Eh, mana ada sengaja...takde la, gerard bukan nampak drogba kat belakang Spartan yg bagak tu...atau si Drog tu pakai ilmu hitam utk menjadikan dirinya lebih hitam?...hoho
Apa2pun, tahniah buat chelsea diatas kemenangan malam tadi. Rata2 player liverpool nampak keletihan physically and mentally, dan chelsea bijak utk amik kesempatan...
Lastly, may the best team win...

You'll Never Walk Alone Gerrard!!!!

beliabencibungwahab berkata...

Drogba menerkam ibarat rama-rama gajah..hohohoho..cayalah blues..haha..

Jarr berkata...

tahniah blues...takde konspirasi ye.liverpool bukan sengaja kalah..dan gerrard bukan sengaja passing tepat ke drogba.nasib tak menyebelahi dan chelsea lebeh bagus..terima lah hakikat.

mAxx berkata...

dah kalah, garu bontot la

Ekjozbuluh berkata...

bye2 ManKayuu...Cayalah Chelsea, lawan team 'Wikang' nti, kita pecah 100gol

Oh Me berkata...

Gol 1st sengaja Gerrad bagi....

2nd Gol tu offside....

kira takdelah power sangat Chelsea ni, menang pun sebab Liverpool kasi chance je...

Raiden berkata...

kalo bukan sebab Reina, aku rase Libepul leh jadi mcm Stoke City...

SFB berkata...

--2nd Gol tu offside....
Aku pun mengharapkan offside...

tapi second goal tu valid, sbb Mascherano semput tak sempat ke depan. So perangkap offside x jadi.

Dia asyik2 kene ayam ngan Kalou sbb main out of position @ right back. Sian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...