ANDA SEDANG MEMBACA

15

WORLD CUP CLASSIC - GERMANY VS GREECE

Nazri Ahad, Mei 23, 2010 ,
Sempena kehangatan World Cup yang bakal mendatang, mari kita saksikan antara game klasik Piala Dunia.

JERMAN VS GREECE

15 Ulasan:

Kuwe berkata...

Intai punya intai.
Aku syak alexander graham bell pun ada sekali, walaupun aku pun tak berapa pasti kerakyatan.

Kalau Bernoulli main aku harap dia kena pakuk.Pun aku tak pasti, imigran ke dok.

henrymevez berkata...

Haha, lawak sungguh...Jerman mmg terkenal dgn kehebatan diaorg dlm sketsa2 Juara Lawak camnih...

Tp klu argentina mesti diaorg letak awekz2 opera sabun jer kat dalam padang...ngeh ngeh...

aremierulez/Amirul berkata...

tak de sape nak bukak kem spain ke?

Sang Karipap berkata...

bangang punya cerita..header tajam siot..haha

talkIZcheap! berkata...

mana butang 'Like'? wakakaka!!

Jam pasir tu yg takleh blah tu... huhu

kareem berkata...

Bahrudin Bekri x declare lagi team die?

E berkata...

ref dia pakai jam pasir! aaaa.. ini entry peghinaan utk kem lucius maximus.. huh~

muaz berkata...

Lucy tgh dok cari idea nak hantam balik tu

.Gory. berkata...

hahaha...hangat gile. macam kem sokernet.

Raiden berkata...

macam haram!!

fairuz berkata...

tak bleh blah.

BanDeLa berkata...

german...wakakakaka

adijaya berkata...

Inter Treble! Mourinho memang gempak. Next year Wenger tolong buat trebel please.

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

wakakakak.. terbaek.. gerakan satu dua yg sgt cantik bak kata hasbullah..

talkIZcheap! berkata...

bukan wenger dah tiap2 tahun buat 'terrible' ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...