ANDA SEDANG MEMBACA

27

Abang Sub kita...



Piala Dunia sudah di separuh masa kedua,
Abang Sub masih belum kelihatan berlari di tengah padang.

Setakat angkat HUBLOT apa kes ni abang Sub?

Rasanya dah sampai masa Sultan Bola bawa hal abang Sub ni ke tengah,

Cilake punya FIFA, jangan main main dengan Sultan Bola la woii!

27 Ulasan:

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

nak tunggu sume rep kene gantung kot..

Jarr berkata...

itu hari dia marah coach mana ntah weih, coach tu mcm nak masuk padang.sebagai 4th official yg berdedikasi, aku nampak dia jerit2 suruh coach tu duduk balik..garang siott.

henrymevez berkata...

Yang jadi referee masa WC bukan dah select ke? Ke masih lagi boleh tukar2?...

Aku rasa abang sub nih boleh jadi ref yang paling hensem dlm WC ni klu diberikan peluang...dan mesti dia akan popular dikalangan penyokong tempatan...:)

meor-name-depan-ku berkata...

Okla.... tu, nak ape lagi

Farid MOFASAD berkata...

politik fifa

Sang Karipap berkata...

Politik FIFA semua ni..hampeh sungguh. Harap2 Subkhiddin turun untuk final match. So far prestasi ref2 macam ape entah..

bangunberdiri berkata...

gua dengar abg sub ni balik dapat datuk...

KABAKOGA berkata...

Subkhidin sebenarnya turun dengan watak pengadil,
tapi beliau merupakan spy Platini tuh!!

Bert berkata...

cikgu din x dpt nak conduct game, assistant die sume x fit..kesian beliau

haritu game US-Slovenia gua ada nmpak Micheal Bradley mencarut2 kat cikgudin ni lps game habis, x puas hati goal dia disallowed..pahal plak marah kat dia, marah la kat si Koman Coulibaly tu..naseb baik cikgu din x bukak bunga silat dia..

Kap berkata...

wawawawawawawa.

Besi Karat berkata...

tak silap aku brader ni akan jadi pengadil perlawanan akhir nanti.

Besi Karat berkata...

btw,mana review dari kem argentina?semua dah beralih ke germany ka?

Hazwan Arif berkata...

haha..abg sub tgh training utk jd pengadil final..tu rncangan FAM kot.korg mane tau

Hidemichi berkata...

hah ha ha hah ha ha hah!!! main2 ngan sultan bola ye! hahaha

adijaya berkata...

quarterfinal ni game lagi besar, lagi la susah abg din nak jadi ref. bukan senang nak handle semua star kat padang.

at least fifa bagi la peluang kat dia sekali, jadi ref utk game cikai pun kira ok la. hari tu time england algeria masa yg paling sesuai. game bosan nak mampus. game yg takde class sama sekali.

.Gory. berkata...

Mane Sultan Bola? Bill Clinton pun turun padang.

Azhar Abdullah berkata...

Salam bro, tumpang lalu...

Dia tak leh jadi referee yang lari atas padang 90 minit tu sebab Malaysia belum pernah join World Cup...pengadil keempat dikira sebagai pengadil bukannya pembantu pengadil (dua org linesman tuh)...

So kiranya Subkihiddin ni naya tak leh jadi full time ref kat world cup sebab pencapaian hebat negara kita la...

Faizal berkata...

bro azhar. yela tu.

kalo cmtu ms 1st match Afrika Sel vs Mexico, Refree dr Uzbekistan - bila masa Uzbekistan masuk world cup?

HARYA berkata...

bro, kalo ko perasan, semua referee and linesmen dalam fifa semua datang drpd negara yang sama and aku assume tue adalah untuk memudahkan komunikasi antara referee and linesmen. so, kalau sukhbidin nak jadi referee dekat tengah padang, kita kena ada lebih drpd satu referee yang dapat masuk piala dunia..

AMMOSHAM berkata...

pengadil ke 4 tu penting bro...dia yang buat laporan kasi hantar sama fifa lepas games

Saed Ramadhan berkata...

sokong ammosham.. reff ke-4 tanggung jawab dia besar cuma tak nampak..

kalau tak caya usha link :

http://en.wikipedia.org/wiki/Assistant_referee_(association_football)

elmaaniq berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=WIiaXWq1KHY&NR=1

kad merah abg sub kena curi!

Pet Shop Boys berkata...

Ah referee banyak pun tak guna, gol Lampard tu diaorang tak nampak...

tapi kalau abang Sub kerja masa England main tu, mesti dia nampak bola tu masuk. Dan result jadi 2-2 sampai tamat game.

Then England akan beat german kat penalti.

pastu jumpa Argentina lagi kat suku akhir.

Pergh....

SocketWorld berkata...

satu dunia nampak gol Lampard... dan,
satu dunia tahu england dah TERSINGKIR...
england main HAMPEH sbb tu out..

KABAKOGA berkata...

Final result

GERMANY 4-1 ENGLAND

ke salah camni??

meen berkata...

setiap ref dah ad fix assistant ref, so faktor ref sama negara tak timbul sebab assistant subki from singapore n china.

deep in my heart, subkhi ref final match nnt. hehehe.

sebab? korang perasan tak, subkhi sekurang2 dah pernah jadi 4th official 9x utk WC 2010.

scha_10 berkata...

kalau x silap dia akn jd ref utk quarter final nnti..tunggu & lihat ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...