ANDA SEDANG MEMBACA

18

Masa Depan Sudah Tertulis

Obefiend Weiland Isnin, Jun 28, 2010 ,

Nike Fail!



18 Ulasan:

Shankly berkata...

Rooney-ready-to-explode

frwls berkata...

HAHAHHAHA

Wan Perlis berkata...

boooooo england

Cesc Luzeza berkata...

england masih tidak dapat mengelakkan badi dalam world cup kali ini...

kene jumpa bomoh yang lagi hebatla dr capello...hahahahah

Pet Shop Boys berkata...

hahahaha cukup cukuplah tu pasal Inggeland...takde yg nak tulis pasal Argentina vs Mexico ka?

yusuf mujahidin ™ berkata...

team england dh expired
tkde pelapis

jerman deserved menang..

iftitah berkata...

nike commercial:

drogba = failed
cannavaro = failed
ribery = dah balik kampung
rooney = roo-ined
ronaldinho = langsung tak masuk

pasni kita tgk fabregas, xavi, inniesta ngan ronaldo boleh tak diorang write the future.

.Gory. berkata...

Nike badi! Haha

Nasib baik iklan Legea tak keluar.

brandon flowers berkata...

king cannavaro... haha bapak irony gile.

nike salah taja atau produknya results in failure?

Lucius Maximus berkata...

Terbaiklah Obe!

reformist101 berkata...

kimek!

henrymevez berkata...

Laa, mmg betul la tuh...dah mmg ternyata roo-ins ni flop giler2 kat WC2010, terima ajer la...takkan nak kata mamat ni prolifik lagi kot?....

Sang Karipap berkata...

Yang drogba and bla bla bla tu sume mungkin sebab banyak kuar muka diorang kat dalam iklan kot..mintak2 la fabregas and the gang pn x jadi floppy disk macam drogba and bla bla bla...even aku bukanlah peminat spain~

Kap berkata...

semua nikers flop.
malaysia pakai Lotto kan????
huhuh.

meor-name-depan-ku berkata...

hail de adi-dassler.....

adijaya berkata...

hahaha.. rooney memang tukang lawak. semua team yg lawan england menganggap england memakai formasi tanpa striker. kononnya prolific kat EPL, tapi masa kat africa dia hanyalah azman adnan.

aku rasa penyebabnya adalah man utd. rooney hancur sebab dia main utk MU. perancis tersingkir awal sebab kapten meraka dari MU. serbia walaupun menang dgn jerman, gagal ke knock-out stage sebab ada pemain MU.

tapi, cuba tgk pemain yg dibuang oleh MU. forlan toksah cerita la. ada chance nak bawak balik golden boot. heinze pun score gak sebijik. ronaldo nasib baik blah dari MU. kalau tak, dia pun sama flop mcm rooney.

sedikit analisis dari saya. mohon ditegur kalau ada yg salah.

BanDeLa berkata...

france = arsengal...
kehkehkehkeh

Mohamed berkata...

tinggal ronal-d'oh je lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...