ANDA SEDANG MEMBACA

19

Selamat jalan Benitez

dingin Jumaat, Jun 04, 2010

Ada sedikit emosi pada saat dia mengundur namun saya bersyukur kerana setidak-tidaknya dia pergi awal dari Liverpool. Setidak-tidaknya masih banyak perkara baik yang saya boleh ingat berkenaan beliau berbanding yang cela.

Terima kasih kerana memberikan kami Istanbul.



19 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

First!...
ye Benitez banyak juga berjasa pada Liverpool....jgn deny yg itu.

j or ji berkata...

hehehe...
kurang skit bahan musim depan.

Farid berkata...

selamanya di hati aku..

liverpool........

thanzz rafa...

thanzz

Jarr berkata...

Farewell to Rafa.
semoga dia sukses dimana jua dia berkhidmat..
terima kasih utk segalanya...

harap harap King Kenny boleh hidopkan balik boot room ngan rushie,thommo & CO.

Lucius Maximus berkata...

Aku dapat info Wan Jamak bakal mengambil alih

FreeMen berkata...

adiós y gracias por todo Rafa Benítez.

Jarr berkata...

@Lucy, semalam Kelantan buat kuar statement dorang dpt offer dari Liverpool, Liverpool nak B.Sathianathan ngan Nor Idlan Talaha swap ngan Lucas.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

Thanx For Da Memories

afterc berkata...

berita terbaru.. menurut sumber yg amat dipercayai, Justin Ganai sedang dalam perbincangan terakhir utk jd manager Liverpool menggantikan Rafa Benítez

pakkordi berkata...

Blah ah benitez. Istanbul was pure players effort and has got nothing to do with you.

Cesc Luzeza berkata...

mungkin ismail johar akn di panggil menjadi pengurus liverpool..sbab kejayaan pasukan tiger football star..

Pitto berkata...

off topic:

http://www.mmail.com.my/content/38636-dear-rtm-let-us-have-your-world-cup-telecasts-list

Malay Mail ada tulih kisah yg tahun 1982 tuh.Kut2 ada sesapa yg rajin nak baut artikel.Tak tau nak letak mana,letak sini dulu,kepada semua tukang tulis,kalau rajin,bleh laa guna link nie.mekasehh.

RyuJi berkata...

benitez : "I have no words to thank you enough for all these years and I am very proud to say that I was your manager. Thank you so much once more and always remember: You'll never walk alone...but I will" sob sob sob..."bola sepak pantai"..i will miss that moment..

Lily G berkata...

Masa Istanbul, belum kerja waiter lagi, still kurus.

Raiden berkata...

arghh!! benitez chow lak, tak sempat la nak melihat kehancuran libepul berterusan..hehehe..

Alke berkata...

Sebagai setanmerah, kami gembira pun ade, sedih pun ade. gembira kerana RB tiada lagi, bermaksud dia tak layak duduk sama level dengan SAF, dia tumpas perang psikologi. Tahniah SAF.
Sedih, sebab liverpool tak teruk lagi, so takdela 3 mata percuma lagi season depan. Hampeh ko RAFA!!!!!

kareem berkata...

gua dengar fadlin gelawat yang dapat offer tu sebenarnye....(gua rase budak baru nak up tak kenal mamat nih..keh3)

henrymevez berkata...

Terima lah pantun dua kerat aku....

"Pengurus pasukan datang dan pergi,
Liverpool tetap sentiasa di hati..."


YNWA!

kelopakdamai berkata...

Terima kasih kerana memperkenalkan Momo dan Lucas yang begitu menghiburkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...