ANDA SEDANG MEMBACA

24

Apa Barang? Ini Baru 'Barang'!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Jun 04, 2010
Emmm... tak banyak sumber yang gua boleh dapat dari pasukan gua, Korea Utara. Tapi ada juga la makwe. Ok la dari tak ada langsung.


Dahi licin juga ni gayanya. Sorry la gambar pecah sikit


24 Ulasan:

FdausAmad berkata...

Cilake!

Pixel hancur.

Tapi iras muka macam makwe sabahan.

Prodigy berkata...

yang berblaus putih tu nampak macam orait2 je dimata gua..

q-nizam berkata...

mcm ayam2 jek,haha

yui berkata...

pipi go for korea ke?
hingat spain
awek spain montok2 kot

farwalis berkata...

bila pergi afrika pi? nanti snap gambar lagi k

a8jnme berkata...

cilake..sokernet punya bajet, ini yg dicovernye..kang x sempat sampai afrika lak.

Madzlan berkata...

pelacur

iftitah berkata...

macam tunggu pelanggan je

Jarr berkata...

Ni kat Green Elephant (Low Yat) boleh dpt...
tapi takde nama, pakai nombor...beratur ikut negara.

Lucius Maximus berkata...

Aik Jarr, mana tau Green Elephant ni? Hehehehe

Jarr berkata...

Alamak, aku terlepas ckp eh?
aku lalu je tu hari, nak beli nasi ayam hainan..
tak lebeh dari itu...

Nazri berkata...

Green Elephant bukan kat Low Yatt. Kat BB Plaza (eh, aku pulak dah confuse).

Aku dah lama tak beli nasi ayam hainan, so dah lupa la.

Kalau Saboon kat belakang Berjaya Times Square

Jarr berkata...

terbaik, utk direction lebeh detail sila refer Nazri. =|

blitz berkata...

green elephant pakai nombor ke skrang?

Nazri berkata...

bole bole

kita kautim baik punya.

Lucius Maximus berkata...

Dulu yang aku tau Green Elephant tak pakai nombor, dia cuma tanya nak orang apa je.

Selalu sebelum apa-apa, kapten akan masuk bilik dulu dan bagi statement "mula-mula kena mandi,one shot, sudah shot kira habis, mesti mau pakai sarung, belakang tak boleh masuk"

Orang cerita la, aku dengar cerita je

FdausAmad berkata...

Luci,

Dekat pasar filifin, selain jual mutiara..ada barang baekk apa lagi?

Nak kena mandi dulu jugak ke pegi pasar filifin?

Lucius Maximus berkata...

Celaka, aku tangan juga budak junior ni nanti

Jarr berkata...

yang aku dengar citer pon sama mcm Lucy (dengar org berciter shj ok), Ah Wah tanya nak org ape..berderet je beratur,takmo kalu, panggil lain.Org ckpla..ini yg aku dengar.

bab belakang takleh masuk tu mmg takleh blah lu Lucy...detail sgt...wahahaahahhahaaha.

iftitah berkata...

eh. ni sokernet ke mamakspecial ni?

hahaha.

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

sudah.. citer bab2 maksiat plak.. ni pipi nya pasal le ni bukak thread ntahapehape..

E berkata...

uuu montoknyeeeee

julu berkata...

jarr... luci..
nnti ajar la kitorg yg xtaw apa2 ni k..
ilmu dari ckp org pon xpe gak...
wahaha...

blakang xleh masok...

sito berkata...

yg sebelah baju putih tu mcm nice je..rawr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...