ANDA SEDANG MEMBACA

13

APA BARANG? BARANG BAIK DARI ARGENTINA

Ah, apa barang cerita pasal Yuna buat bendera Jerman sebagai tuala lap badan, pasal makwe Jerman la, pasal The Smith la, entah apa la.

Satu sebab, hanya satu sebab kenapa sebagai penyokong Argentina, kita harus bangga.

Kerana Argentina ada:

MIA MAESTRO

Beberapa filem Hollywood dan siri TV Amerika (termasuk ALIAS).

DANIELA URZI


Dah berumur sekarang. Tapi sesiapa follow dunia model kira kenal dengan nama ni. Porfolio merangkumi Levis, Hugo Boss, Mango, katalof Victoria Secret, Nivea, line up Armani, Triumph dan banyak lagi.

MILAGROSS SCHMOLL

Portfolio dia besar beb. Dari menjadi model Chanel hingga ke cover-cover Marie Claire dan Elle.

dan,

ALEXIS BLEDEL

Gilmore's Girl - untuk golongan yang minat budak muda remaja, alternatif kepada group satu lagi yang minat hot mama. siri TV mesti tonton setiap Ahad, tak gitu Lucius? (half Argentina - belah abah)

selain;
Viggo Mortensen, pakcik Aragorn kita dan Lorenzo Lamas.

Untuk berita line up argentina boleh lawati laman-laman web bola yang sedia ada. Selain Lucius, pengulas lain tak ada la serius sangat nak mengilmiahkan laman web ni. Layan golf lagi chare, tak begitu Pak Kordi?

*mula-mula nak buat entri Argentina ada Presiden hot mama. Tapi tengok umur dia, alamak, tu dah hot grandma.

Nama aku tak ada dicalonkan untuk konspirasi Abdul Sokernet ke? Cilake.

13 Ulasan:

Bert berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Bert berkata...

Daniela Urzi tu mengancam betull..Tapi kem England gua rasa dorg steady je balas serangan-serangan mcm ni..NAOMI CAMPBELL

FdausAmad berkata...

Natalia Fassi?,Zaira Nara?,

Pergh!.

Bebaloi betol lu sokong Argentina.

Alke berkata...

Kem Brazil ada lagi banyak 'Barang' la....aku bagi satu je..Giselle Bundchen (betui ke eja)..pukul abis empat kat atas tu..baru sorang tu beb!!

Alke berkata...

err....btw, Alexis betul2 hot la...makin hot lak bila besar nie....kekekekeke

Jarr berkata...

@nazri, lu lupa Ifa Raziah juga berdarah Argentina.

nazry berkata...

wehhh ko lupa seorang babe yg penting utk argentina... Luciana Salazar ~ GF Messi nii!

pakkordi berkata...

Hati gua ada belas skit pada argie kerana Che Guevara.

Vovin, practise jgn tak practise.

Sang Karipap berkata...

Boleh blah..rosak pahala jumaat aku je korang ni. Haha

Holden Caulfield berkata...

lu lupa Sofia Gala..yang tu paling cun kat Argentina..kah kah kah!

kareem berkata...

hedonisma betul nazri nih...

henrymevez berkata...

Entri yang sungguh tak berkualiti dari segi bolasepak...

Tp best gak dapat cuci mata...hahahihihuhu...

PELAUNG PULAU berkata...

http://kampungpialadunia.blogspot.com/2010/06/selangkah-ke-alam-misteri-argentina.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...