ANDA SEDANG MEMBACA

21

Banzai!

j or ji Selasa, Jun 29, 2010
Japanese Porn Is The Best!

Go Japan! Go Asia!

21 Ulasan:

SocketWorld berkata...

huh?? hahahahahahaha...

brandon flowers berkata...

huh? pom? go japan!

yusuf mujahidin ™ berkata...

hahaha...

meor-name-depan-ku berkata...

Tukar team pulak!!!!!!!

bagai lalang ditiup geisha..hahaha

Wan Perlis berkata...

sokong japan

Holden Caulfield berkata...

Hidup Maria Ozawa!Hidup Leah Dizon!

Shankly berkata...

hentai ..hahahahaha

Pet Shop Boys berkata...

Amboi holden hafal semua nama pelakon porn...
sat lagi aku google k

eh Shankly baru muncul...ingatkan tak follow World Cup hehe...

Bert berkata...

menyokong penoh dasar pandang ke timur. lebih baik dari pandang ke seberang

Aizen berkata...

go go maria ozawa.. ahaha.. raeon kadena!

janggout berkata...

cilake.. mana boleh pancing seks untuk tarik orang lain sokong jepun.

malam ni wa nak mimpi jumpa maria ozawa. haha

Jarr berkata...

gua sokong zarina zainuddin..nuff said.Sapa penah masuk Ulu Tembeling, punya tebal hutan dia.Zarina Zainuddin tau la mcm mana dia punye tebal hutan tu...


sekian.

iftitah berkata...

tak dapat dinafikan. jav ftw.

frwls berkata...

teringat tina yuzuki

KABAKOGA berkata...

jepun baru tunjuk Honda dah melenting dunia,
ini masanya untuk tunjukkan kuasa Yamaha dan sekutu!!!

kareem berkata...

macam lalang la ko ni jorji.....

talkIZcheap! berkata...

hoh? tukar kem?? orait je kalo tukar, bukan ade team Malaysia main pun, ye tak...

aku baru je risau kalo england dh kluar, ilang satu kem, pastu bila german atau argie pulang nanti, hilang lagi satu kem... last2 takde kem yg tinggal [pasal Jepun ngn Ghana takde sape pilih...]

erk, ke Ghana Dingin pilih dulu? aku dh lupa plak...

wanbu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
wanbu berkata...

adoyai... komano ko tondang jang!

Rembo berkata...

wa rasa setiap team yang lu sokong akan kecundang la ji!

abeih berkata...

tiada lagi Abe di WC...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...