ANDA SEDANG MEMBACA

15

Direktif Nombor 25

Lucius Maximus Jumaat, Jun 18, 2010

Jerman hampir 70 tahun dulu, bila boring-boring mereka akan menyerang mana-mana negara Eropah yang mereka mahu.


Direktif Nombor 25 adalah kod operasi untuk menyerang Yugoslavia (kini Serbia) pada April 1941.


Oleh itu aku ramalkan, Jerman 25 - Serbia 0 untuk perlawanan hari ini.

15 Ulasan:

Encik Akmal berkata...

Biasa kalau team awal2 meletup ni, ujung2 tersungkur. biasanya lah kan.. tak tau la kalau ada exception untuk jerman. have a nice weekend!!

meyour berkata...

Hail de fuhrer!!!!

All spiell mate!!! ARCH TUNG!!! ARCH TUNG!!!

Jarr berkata...

Fuhrer ngan Mussolini seperti isi dgn kuku..
So kalau aku ikut terms peperangan, aku ngam ngan Lucius.Kalau ikut WC, takleh ngam...

Holden Caulfield berkata...

ermm...in the end bila german kalah perang,bersepah-sepah nazi larikan diri ke argentina..

sape yang nak bagi safe-haven kat korang kalau bukan argentinios gauchos?

kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

aku ingatkan tadi Pipi yang tulis artikel ni...

you know why, hehehe :p

Mr. Shcomey™ berkata...

mana 25-0?? hahahaha

Holden Caulfield berkata...

kah kah kah!

Ahmad Hamidi berkata...

akhirnya german terkontang kanting kena dengan serbia

FreeMen berkata...

sudah kantoi daaaaaa.

BanDeLa berkata...

1 gol oleh serbia = 26 gol german...
keputasan penuh..
26 berbalas 25...
kehkehkeh

The Charlatans KL berkata...

heheh mane junkers 88 stuka dive bomber tu? macam tak berapa nak kena target la tadi. keh keh.

mohd berkata...

pundek ko jerman 25...
hahahha..

ape?klose kena buang?
main sepluh org?

pengadil yg hensem tu dah bg penalti kan..
jerman ngan bodolski je yg bodoh...

Besi Karat berkata...

24-0 + 0-1 = 25!
kahkahkah!

amANI berkata...

Gol Jovanovic itu sungguh Mahakarya yang tercari-cari selama ini.

zul efron berkata...

tu dia 25..
sungguh mahakarya gol dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...