ANDA SEDANG MEMBACA

15

Hari Ini Dalam Sejarah

Obefiend Weiland Jumaat, Jun 18, 2010 , , , ,

15 Ulasan:

eqainlalaland berkata...

kihkihkihkihkih

Nina Nurziana berkata...

2-0.. wakakaa....~

Holden Caulfield berkata...

kah kah kah!
mengingatkan gua dengan rey mysterio..619 kah kah kah!

Alke berkata...

terbaik!!!

millo berkata...

kahkahkah...france masih tak score lagi

P.O.N.G berkata...

aku suka dengam mexico!!!!...aku sudah jatuh cinta dengam mexico!!!!

kabakoga berkata...

lalalalaalala..
ops,pasukan ayam x menetas lagi telurnya...
lalalalalaala..

P.O.N.G berkata...

ntah ada ntah tak telur tersebut..hahahahah

faz arif berkata...

wah...tabik sama effort penulis..
siap dengan latar belakang sejarah tuh..

mikhaelahmad berkata...

gua sayang dos santos.

Jarr berkata...

P.Maniam berlari tersipu-sipu,
James Wong mengcangkung sambil makan longan,
Tula Perancis, sapa suruh menipu,
Amik kau Henry, sumbat lagi goal pakai tangan...

Hassan Sani lari mendada..
Ghani Minhat pakai but Siam..
Perancis?mmg padan ngan muka..
Mmg team cap ayam...

Suruh lari dia lari,
Suruh mengaji dia melahu..
org suruh sumbat goal dia menari..
hah skang lepak arr kire bulu...

Rambut dipipis, tangan melambai...
















PERANCIS MMG MCM CIBAI.


sekian.

Obefiend Weiland berkata...

jarr marah gila ngan france dowh

Holden Caulfield berkata...

Obe:setau gua hanya Ez Puella Sapiens je boleh marah dengan France sampai macam tu.Dia memang ada darah Irish.kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

teori konspirasi: apsal letak gambar Dos Santos? walhal dia tak score semalam, kenapa tak letak gambar Chicharito?? heh heh heh...

'ABU' la katakan...

p/s: haters will hate~

enyheartsdiamond berkata...

best lah blog ni :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...