ANDA SEDANG MEMBACA

42

Legend

Abdul Sokernet Khamis, Jun 03, 2010

True Legend: Memory Remains

The Best Referee of All Time

+
+
+
+

Apa dia??

Graham Poll of ENGLAND??

Jangan buat kelako lah.

42 Ulasan:

SocketWorld berkata...

Collina = superstar referee.

Cesc Luzeza berkata...

takut woo tngk mata bulat dia..
mcm mata bulat heliza lak...
kuikuikui

Pet Shop Boys berkata...

Aku tak paham betul org yg follow EPL tapi tak sokong England ni.....Poser

fazlyna arif berkata...

cam alien

pakkordi berkata...

Pet Shop: Apa yang ko tak paham nya? Macam orang yang dah ada awek tapi lagi suka melayan awek lain.

palytoh berkata...

pengadil y mase semi CL Chelsea lwn barcalona tkde ke? XP

Nazri berkata...

So kalo dia minat team Korea Selatan dia kena follow liga Korea ke?

Lucius Maximus berkata...

Kalau follow NBA lepas tu sokong USA dalam Piala Dunia, boleh tak?

Abdul Sokernet berkata...

Kahkahkah..

Kalau ikut mantik petshop,

Tak boleh la gua nak sokong Brasil..
Sebab gua follow Liga Malaysia.

Kesian la gua.

Holden Caulfield berkata...

nasib baik gua tak layan EPL.gua layan la liga.
tapi gua tak pulak layan spain - gua layan argentina.gua nak tunggu laporan liga clausura pun kena tunggu sebulan sekali laporan buletin 1:30 kat bahagian sukan.kadang2 keluar liga peru,kadang2 liga turki.bagus TV3 dalam hal ni.dia tak menjunjung ketuanan inggeris sangat..kekekeke!

Popo berkata...

tak phm aku org yg suke epl ni pastu support england. yg star kt epl tu pon byk import luar gak yg lg best.poser!

elmaaniq berkata...

Mr Poser (Pet Shop Boys),
Define 'poser' please. Kenapa perlu sokong England?

E berkata...

setuju 100% ngan holden caufield..

err.. ini dah dunia.. WORLD CUP gitu.. byk lagi yg bagus dan hebat dpd England, sama level or even better.. kalau player2 africa tu, banyak bagus2. cuma depa x dapat publisiti meluas macam england dapat. ini semua pasal publisiti. x hensem, maka x dipandang.. hitam, x dipandang.. yg gebu2, kulit bersih aje yg dipandang selalu.

rasanya, england sekali aje menang WC, 1960.. dah lama dah.. pastu 1990, 4th place. pastu yg lepas2 tu, Did Not Qualify @ Round 16, @ Quarter Final..

The Charlatans KL berkata...

ha'ah la ape definition poser ko tu pet shop? nak jugak tau. slurp.

E berkata...

kita tak leh paksa org suka kita.. serupa jugak orang x leh paksa kita suka dia.. (muahaha)

ini soal hati dan perasaan. oohh! perkataan 'poser' tu.. touching lak. kehkeh

Ayub.skod.mg berkata...

gua folo epl sebab gua suka player epl yg non-british. so whut? woOT??

t E d berkata...

gua follow epl.tapi gua sokong jepun.ngeh3.poser kan?

BanDeLa berkata...

kalo gua layan sokernet...
so gua bole la support 32 negara 2 kan..
kehkehkehkeh....

Pet Shop Boys berkata...

"rasanya, england sekali aje menang WC, 1960.."

apa yg kau merepek ni e?

Jarr berkata...

Colina ni mengingat kan aku kepada Alien Workshop...tak tido malam dibuatnya...

Pet Shop Boys berkata...

elmaaniq...tak payah jelaskan maksud poser pada kau. kau Belia Kg tengah, memang tak akan faham....huhuh....

Pet Shop Boys berkata...

"err.. ini dah dunia.. WORLD CUP gitu.. byk lagi yg bagus dan hebat dpd England, sama level or even better.. kalau player2 africa tu, banyak bagus2. cuma depa x dapat publisiti meluas macam england dapat. ini semua pasal publisiti. x hensem, maka x dipandang.. hitam, x dipandang.. yg gebu2, kulit bersih aje yg dipandang selalu.

rasanya, england sekali aje menang WC, 1960.. dah lama dah.. pastu 1990, 4th place. pastu yg lepas2 tu, Did Not Qualify @ Round 16, @ Quarter Final.. "

Adakah kita sokong sesuatu team tu hanya sebab mereka kuat?

kalau macam tu semua akan sokong Brazil.

Then thats very boring to me. Sokong team yg kuat je. Tak thrill dan takut kalah.

macam semua orang asyik nak sokong Roger Federer dan Tiger Woods je....tak ke boring tu?

Pet Shop Boys berkata...

Nazri bagus sebab dia sokong Korea...walaupun semua tahu Korea tak akan menang World Cup. Tapi dia support jugak.

Ni yg support Brazil, Italy, Spain...alahai! Lu tengoklah next world cup dia tukar lagi team yang dia support.

yui berkata...

ape da bebudak kedai haiwan peliharaan nih!!! ::
huk ala
suke hati la nak sokong team mana pun
aku layan EPL tapi aku sokong SPAIN. buat apa nak sokong england.
buang hangin jer!
tang mana yang poser tu.
lagi satu
aku tak reti langsung main bola
tapi suke2 nak tengok bola
suke hati la...................
ap ada hal!!
humans right!
kita ada hak nak menyokong dan mengutuk pasukan lain! yeeeeha!
tapi takde hak nak paksa org sokong team mane
auwwwwwwww

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

lawak..

saya sokong serbia..

x pernah pun dapat follow liga serbia..
wa poser serbia lah ni..
cilake..

Pet Shop Boys berkata...

Bodoh apa sokong Serbia...baik lu sokong Isreal je.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

ye saya yang bodoh menyokong serbia..

nape x boleh sokong serbia..
sebab dia beperang ngan bosnia ke..

dah tu lu sokong england tu suci sangat la..
perang2 salib tu bukan bermula dari negara tercinta ko england tu..

blah la mad..
sukati orang la nak sokong mana..

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

Then thats very boring to me. Sokong team yg kuat je. Tak thrill dan takut kalah.

dah tu bila ada yang sokong serbia lu nak salahkan sebab apa..

Pet Shop Boys berkata...

Haikal =psycho.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

:)

kareem berkata...

pet shop..dsebabkan ko kate,

"Then thats very boring to me. Sokong team yg kuat je. Tak thrill dan takut kalah."

..mesti ko budak arsenal kan?kalau lu MU,mmg lu poser...kah3

E berkata...

hoi!! hoii!!! aku kan bagi fakta kat situ.. aku x cakap pon aku sokong yg kuat, kan? cuba kau check, ada x perkataan "KUAT" dalam komen aku???

aku cakap byk lagi yg sama level or even better.. tolong paham ayat.. ok

kan aku cakap ini semua sebab publisiti.. hai.. yg ko pegi copy paste ape yg aku cakap tu kenapa??? nak bagi naik darah ke? ke sbb apa yg aku cakap tu betul dan dah buat kau bengang? adoi.. relax la.. LOL

E berkata...

weh, lain kali jangan sesuka hati cakap poser tu.. aku paling layan EPL dlm byk2 liga. ye aku poser.. so what?

poser yg aku paham someone who pretends to belong to a group only by affecting the attributes of the group.. @ mimic @ preteder

hell yeah aku poser sebab suka EPL tapi sokong JERMAN?? so what??

x thrill dan x takut kalah??

ye aku memang x takut, so what?

haha sorry lah dah teremosi lak ngan poser! the word itself indeed is a very sensitive one. but u are one bold n very vocal person i assume, used it claiming others as posers?

chillax la pet shop boy.. aku PMS. bye!

E berkata...

kau kata bodoh apa sokong serbia kat haikal?? aduuuhhh.. mulot kau ni memang macam..... x bek la cakap camtu.. hak individu, hak masing2 ok.. ko nak aku tulis kat sini ke hak-hak individu dalam Human Rights?

bukan semua Serbia tu jahat.. bukan semua Israel tu jahat. dan bukan semua Islam tu betul2 Islam dan mempraktikkan ajaran Islam.. so, ada beza orang Islam yg macam org kafir dgn Israel yg langsung x Israel??

brape umor kau ni pet shop boy? pikir sempit gila..

aku memang lancang dan celupar. tapi kena pada tempatnya. memang silap la kau pegi copy paste aku punya komen tu.. timing ko silap. aku tengah PMS ni. x de masa nak pikir ayat yg terbaik.

ok.. pasni copy paste lah lagi komen2 aku paste kat semua tempat.

E berkata...

lawak la ko ni poser!

u yourself is a poser, do u know that?? No u don't! mesti ko x perasan ko poser, kan?

Interest : Basikal??

suka basikal, tapi minat bola? macamana tu? ko poser gak kan, sama macam kitorang?

then baik ko cerita pasal basikal aje lah bai.. daripada ko dok cerita pasal bola kat sini asek nak hentam2 orang membuta tuli.. ko balik kena ni haa..

E berkata...

oh ye pet shop boys..

e = psycho

ingat tu.. lagi skali kau copy paste komen aku, aku psycho kau cukup2

Abdul Sokernet berkata...

Bawak beristighfar kawan kawan...

E berkata...

astagfirullahhal'azim..

julu berkata...

hoho...
e cntik di luar..
tp dalam.. ganasss beb...
hati2...

kareem berkata...

emo betul masing2...

E berkata...

@julu & kareem.. huhu emo bertempat..

palytoh berkata...

emo ber pms hahahah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...