ANDA SEDANG MEMBACA

19

Beckham si Yahudi

Abdul Sokernet Jumaat, Julai 16, 2010


Entry ni di upload menggunakan laptop jenama Dell.
Cilake!, Michael Dell ni Yahudi.

Software pakai microsoft ciptaan Bill Gate.
Cilake lagi!, Bill Gate pun Yahudi jugak.

Tab sebelah, gua on Facebook.
Facebook lagi la totok Yahudi.

Lagi satu hal..
Blogspot asalnya Evan Williams yang hasilkan
Tak larat nak men-celake dah, Evan Williams pun Yahudi.

Apa perlu kita buat sekarang?

+
+


Hitler sedang berborak dengan Ulama dari Baitulmaqdis tentang teknik menghancurkan yahudi dan mengembangkan agama Islam di German.

19 Ulasan:

adijaya berkata...

1st lagi..

maybill berkata...

world domination by Jews. xleh nak buat ape dah.. tgu imam mahdi jer.

Oh Me berkata...

itu yg kena support team German tu...

Jarr berkata...

Kalau rajin baca la International Jew - Henry Ford.

Luca De Ketiak berkata...

adijaya,

lu jangan syok sangat dapat komen 1st. gua dah kawtim ngan perkasa nak wat report polis pasal lu hina sultan aritu.

demi kemahsyuran sokernet, lu terpaksa dikorbankan. o.k?

Pet Shop Boys berkata...

hahahah Luca de Ketiak....funny.

dah ada drama plak kat Sokernet ni.

apos berkata...

haha..ni nak balas obi nye entry ni...sume skali gune yahudi..

farizizwan berkata...

Kehkehkeh.

meor-name-depan-ku berkata...

mengenai Gambar Hitler dan Ulama' tu semue cerite ade disini :-

http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=411669814626&id=1081327063&ref=mf

Sang Karipap berkata...

orang malaysia. takut bebenor bila sebut yahudi. marah bebenor bila dipanggil yahudi. padahal perangai orang yahudi tu adakalanya lagi islam dari orang islam sendiri. haihhh~~

Obefiend Weiland berkata...

gua gelak samapai lupa dunia

ini haram

melalaikan! pastu abdul sokernet ajen freemason juga!

Jarr berkata...

@SK - mungkin yahudi orthodox yg against cara pemerintahan skrang yg kau maksudkan, especially rabbi.

jangan lupa bagaimana St Paul(pon yahudi) memutarbelitkan Injil dan bagaimana yahudi laknatullah menyelinap dlm golongan Syiah dan memecahbelahkan mereka.

Jangan lupa 24 protocol mereka.Bagaimana economy dan hiburan dari pawagam sampaila ke muzik jazz ciptaan mereka atas dasar nak melenyapkan Islam dari mukabumi...

eh jap jap, ni blog sokernet.Bukan blog Ustaz Zaharuddin.ok gua stop.

Abdul Sokernet berkata...

Kahkahkah...

Woi woi woi..

Jangala serius, ber-homor la sikit..

Ustaz kata: "Guna ciptaan yahudi untuk kepentingan Islam takpa"

Luca De Ketiak berkata...

ber-homor tu macam ber-homo ke?

gampang gay rupenya abdul sokernet ni.

adijaya mana?

adijaya berkata...

kenapa encik luca? anda cari saya? ada buat appointment tak?

Jarr berkata...

Luca, lu dah buat report dah?nanti print screen skit.:)

kareem berkata...

betul ka beckham yahudi?

Sang Karipap berkata...

No problemo jarr. Thanks for the info. Hehehe

Pet Shop Boys berkata...

Beckham bukan yahudi ah. Beckham ni fashion slave je rasanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...