ANDA SEDANG MEMBACA

50

Manchester United Kelab Freemason

Obefiend Weiland Khamis, Julai 15, 2010 ,

Manchester United ialah kelab yang paling jijik didunia. Bukan sahaja ianya lambang ketamakkan kapitalis (ini bahasa biasa Holden Caulfield - gua cilok ye bro) malahan ianya juga aparatus halus golongan Fremason yang mewakili kepentingan Yahudi laknatullah. Sebagai seorang muslim yang bertanggungjawab aku rasa ada baiknya jika pentas Sokernet aku gunakan sebagai tempat menyampaikan kebenaran kepada semua. Sia-sia sahaja ada belog bolasepak terbaik didunia* jika digunakan hanya untuk menempek gambar bontot aku lelucon murahan. Sila baca dengan minda terbuka. Kebenaran ini pasti menggarkan keimanan anda sekiranya anda peminat Manchester United.

Perlukan bukti?

BUKTI PERTAMA

Kelab dari Manchester ini dipunyai oleh keluarga Glazers yang terang-terangan Yahudi El-Bagel. Mereka juga merupakan ahli Fremason.



BUKTI KEDUA

Logo kelab Manchester United mirip logo The All Seeing Eye yang kerap digunakan ahli Freemason. Lambang mata ini seperti kita sedia maklum ialah simbol kepada Dajjal yang bermata satu.



Tak cukup dengan itu bandingkan rekebentuk 2 bola pada logo Man United dengan logo Freemason dibawah. Nampak persamaannya? Jelas bukan?




BUKTI KETIGA

Unsu-unsur Fremason juga jelas kelihatan pada rekabentuk jersi pasukan Man U. Mari kita lihat jersi ketika mereka ditaja Vodafone



Logo Vodafone mempunyai unsur-unsur All Seeing Eye. Huruf O pada Vodafone juga mempunyai rekaan yang sama dan pada masa yang sama mewakili 2 globus yang telah aku olah pada bukti kedua sebelum ini

Ini pula rekaan ketika AIG menaja Man U musim lepas. Kalau anda perasan A disini sebenarnya melambangkan bentuk ruler and compass pada logo Mason dibawah.




Huruf G pada logo diatas juga boleh kita lihat pada logo AIG. Sementara itu huruf ialah play of word kepada perkataan EYE yakni mata (all seeing eye sekali lagi). Huruf I disini juga mewakili Masonic Pillar.

BUKTI KEEMPAT

Semua pemain bintang Man United diberikan nombor 7. George Best, Cantona, Becks dan Ronaldo kesemuanya diberikan jersi bernombor 7. Soalannya mengapa dan apa signigicantnya dengan pergerakan Freemason? Nombor 7 sering dikaitkan dengan sifat ketuhanan (godlike) mengikur budaya Yahudi. Nombor 7 dianggap sebagai nombor yang mewakili kesempurnaan.

Mengikut kitab Old Testament, tuhan berehat pada hari ketujuh setelah mencipta alam semesta 6 hari sebelumnya.Tidak hairanlah semua pemain yang memakai nombor 7 dipuja bagai tuhan oleh penyokong pasukan Man United.

Oleh itu boleh disimpulkan disini



George Best - Tuhan kaki betina dan minuman keras
Eric Cantona - Tuhan keganasan dan falsafah burung seagull mengekori bot ikan tuna

David Beckham - Tuhan metrosexual dan lelaki bersuara pondan
Cristiano Ronaldo - Tuhan lakonan bidang terjun dan greasy Eurotrash

Michael Owen - Tuhan injury prone dan pemanas bangku simpanan


Apa lagi bukti yang korang mahu. Sudah terang lagi berlampu kalimantang yang Manchester United ialah kelab boneka pergerakan syaitan Freemason. Kepada peminat semua silalah pulang ke pangkal jalan dan menyokong kelab yang lebih islamic.

Kelab mana yang Islamic?

Mana lagi kalau bukan Portsmouth!



*mengikut bancian bias dan tidak telus Kementerian Kepopularan Blog Dunia 2009

50 Ulasan:

Redz da Tsar berkata...

Celaka...

Zaid Akhtar berkata...

MU jijik.
Pompey suci.
hahaha.

maybill berkata...

gua sapot kelab-bing..

Encik Akmal berkata...

kah kah kah!!! macam laknattttt!!! yang AIG tu paling tak boleh blah..

Jangan lepas ni ada pengulas lain tiau pulak Chelsea ada kaitan dengan ajaran Ayah Pin sudah...

Sang Karipap berkata...

Hahaha...perang saraf sebelum game ke ni?

.jaripuaka. berkata...

haha mari spport arsenal!!! arsenal rmai muslim!!!!hehe

DaGreat is here ? berkata...

layan Liverpool lagi cool . YNWA ~

julu berkata...

keh2..
terpaksa sokong t-team

fabregas berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fabregas berkata...

sebab tu portsmouth kena turun liga. tak aci tul. kena panggil sultan bola cenggini..pahang rilek je stay kenapa tidak portsmouth.

free berkata...

artikel ni takde asas. next season bile logo AON pulak kat jersey MU apa pulak korang nak merepek lagi.A tu pengukur O tu mata dan N to poen kot haha

cybertura berkata...

benda dah berulang ulang circles kat tenet.
dari yahoogroups ke googlegroups ke zmn blog dan facebook. there no secret anymore my friend.

talkIZcheap! berkata...

aku lahir bulan 7, abis aku ni, tuhan apa?? :P

Amir_naufal berkata...

hahaha.....

tg shaaban berkata...

nice try bro...

-azura- berkata...

eleh..kalo nk kata freemason, banyak lagi yg lain berkaitan. saje la tuh, nk kenakan..kan..kan..kan.. hampeh!

mohd faizal bin sarif berkata...

aku rse dh tibe mse ank2 mude malaysia bnykkan membace,mencari ilmu dgn sumber2 yg betul.kene phm ape yg dimaksudkan yahudi,israel dan zionist.dptkan perbezaan dan pengamatan yg betul.nilai kan ape itu semitism.nilaikan ape itu sifat perkauman yg sbrnr2 nye.kalo tak dpt bende2 tu smue..maka akn terus terciptalah entry2 sebegini rupe.harap maklum.
-ggmu

hilman.teddy berkata...

baik lu tulis suruh org solat 5 waktu dari merepek bende camni. gua tak ckp lu slh, tp byk lg benda penting kite kene buat.

Dewakomunis berkata...

-artikel ni takde asas. next season bile logo AON pulak kat jersey MU apa pulak korang nak merepek lagi.A tu pengukur O tu mata dan N to poen kot haha-

kahkahkahakah

Oh Me berkata...

"Bukan sahaja ianya lambang ketamakkan kapitalis (ini bahasa biasa Holden Caulfield "

thats a laugh one there

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dah xde modal ke??

kalo nak ikutkan, dalam kehidupan seharian, secara sedar atau tidak, kite sememangnye dah terikat dan terpengaruh dengan produk dan dakyah yahudi... yahudi dah menguasai dunia dari segenap aspek... so, secara x langsung, kite semua hidup dalam lingkaran persekitaran yg mempunyai unsur yahudi...

kalo nak berdakwah, berdakwah la dgn ikhlas bro... zuhud, khusyuk dan tawadduk... tinggalkan dunia ni dan abdikan diri hanya pada-Nya... ade brann??

pepam berkata...

la. ape ke bengap nye. label entry ni sah-sah tulis "parodi bolasepak jangan emosi sudah bro".

terang lagi bersuluh, pembaca yang emo sudah di troll oleh obe. kate blog satira bolasepak.

gundam saiz mini berkata...

mujur dah tukar header blog... kalo tak, mesti orang ingat aku pun agent freemason jugak...

hahahh...

Obefiend Weiland berkata...

@PEPAM

tu la paskal.... penat gua bagi tag PARDOI BOLASEPAK

jangan emosi bro

Qanaah berkata...

hahahahaahhaha.... terbaik lah obe.. kene troll lagi meleis2 yang cepat melenting ni... hahahahah...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pepam n obe: sory bro, gua x perasan lak label tu... cilake... kehkehkeh...

ok gua admit it as my mistake k...

chill...

GGMU

pepam berkata...

i like obe. he's a typo. very the cute.

dany ni cool. bagus sungguh. respek blogger camni.

farizizwan berkata...

Boleh tahan emosi supporter2 man u ni.Kehkehkeh

y.a.n.a berkata...

ala...cmne ni?
kita kipas susah mati mu...

ish.sokong burnley la cmni.

syazwan berkata...

" Manchester United ialah kelab boneka pergerakan syaitan Freemason "


hehehe~...aku sokong.. wlpun mmg mende nie nampak remeh tp inilah die salah satu cara diorang nak pikat umat manusia ikut diorang..

xbermaksud kalo nak berdakwah kene tinggalkan dunia..kalo nak tunggu semua org jd zuhud, khusyuk dan tawadduk... tinggalkan dunia ni dan abdikan diri hanya pada-Nya... sampai bile..??? hahaha..atleast ade jgak org pesan.. mane de org yg sempurna..

mohd faizal bin sarif berkata...

its football game.mmg lah all about emotion.adoiiii..ggmu.

A-On ade tande ape2 tersirat tak?kuikuikui..

Hannibal King berkata...

Peteh Ganu Peteh!

mietxer berkata...

akekeke...hahaa..kn dh kne tue..relax2 sudeey..jgn emo2 yerr!!sakit perut gue yg tgh sakit perut neh..

moze berkata...

Bagus gak artikel ni...

Tp kalo nak lagi betul ar, BPL tu sendiri sebenarnya bahan utk Yahudi merosakkan akhlak dan iman org Islam sebenarnya...

Brani tak korg abaikan BPL dari komentar Sokernet ni?

kudin berkata...

aku lagi sanggup tgk BPL yg penuh org yahudi
dari tgk liga malaysia yg penuh dgn rasuah dan tipu muslihat pihak atasan??????????

janggout berkata...

stat musim depan aku cari jersi portsmouth

S7Nizam berkata...

dah terang terang mengaku setan merah.. tapi penyokong man utd takkan nak akui semua tu.. mereka akan kata dakyah.. mereka akan nafikan sekerasnya..

crone1585 berkata...

kejar yob kejar

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau tak kuat iman, boleh SESAT jugak kita kalau meminati Liga Bolasepak Inggeris ni...

Rasanya kalau Portsmouth tukar warna bulan sabit dan bintang itu kepada putih atau hijau, mesti bertingkat lagi 'kesuciannya'.

HAHA!

Nyahmampat berkata...

Ahhh..kalau lu orang nak kaji secara mendalam... silap2 tiup basikal lu pun boleh ada kena mengena dengan freemanson.. kita ambil yang senang tak payah nak kaji mendalam sangat lah..kita memang hidup dalam dunia globalisasi.. takkan terlepas..

nashriq saat berkata...

kenapa club Portsmouth dianggap islamic?hanya kerana ianya ada simbol bulan dan bintang???hello bloger dalam islam sendiri ada menyatakan "pada zaman Rasulluah SAW sendiri simbol bulan dan bintang ini tidak ada.semasa zaman peperangan Baginda hanya membawa bendera berwarna Hijau,Putih dan Hitam dalam erti kata lain *plain colour,so kau tk payah nak bebual club Portsmouth tu islamic.

Syed Iman berkata...

Asalamualaikum..

dari dulu lagi kite dh kene tipu bulat2 oleh pergerakan freemason nih..

-cbe bce nih..
http://eymanway.blogspot.com/2011/04/konspirasi-dunia-bulan-sabit-dan.html

Syed Iman berkata...

Asalamualaikum..

dari dulu lagi kite dh kene tipu bulat2 oleh pergerakan freemason nih..

-cbe bce nih..
http://eymanway.blogspot.com/2011/04/konspirasi-dunia-bulan-sabit-dan.html

Loqman Izzat @ Abu Umar berkata...

Assalamualaikum...
Saya terpanggil nak menegur rakan-rakan yang memperlekehkan orang yang berdakwah...
apa salahnya dia mendedahkan mengenai kegiatan Yahudi Laknatullah...
"Sampaikan aku walaupun sepotong ayat"..tu hujah yang terbaik dalam Islam mengenai penyampaian ilmu...
janganlah sebab benda remeh-temeh...anda menghina memperlekehkan saudara seagama...satu Syahadah...Satu Kiblat...Satu Kitabullah Al Quran Al Karim....Renungkanlah...Terima kasih.... =)

Loqman Izzat @ Abu Umar berkata...

Assalamualaikum...

Saya rasa terpanggil nak menegur beberapa saudara seagama Islam yang melenting dalam hal ini....
"Sampaikan aku walaupun sepotong ayat..." itu hujah yang terbaik...syukur Alhamdulillah..ada juga insan yang berhati mulia untuk menyebarkan agenda jahat musuh-musuh Allah yang memuja Iblis dan kuncu-kuncunya Laknatullah...
Bukankah lebih elok jiga komen2 ni digunakan dalam bahasa yang baik...
Jangan disebabkan menda-menda remeh ini..anda semua bergaduh dan menggunakan kata-kata yang tidak baik didengar...
Sesungguhnya semua orang Muslim itu bersaudara...
Renungkanlah... =)

iniialahaku berkata...

hahahahahahahahahahahaha.....
trolllllll....
termelatah sudah...

Gerak Rentak Erah berkata...

sesiapa yang tak percaya mmg bodoh.... banyak belambak lagi....puak freemason dah buat keji contoh dalam kartun teletubbies, pokeman dan byk lagi.... inilah pukau zaman global, zaman siber....sedarlah siket.(bahasa kasar,,,maaf)

hz adam berkata...

writer menganjing je la..

edy edyo berkata...

mulai hrini..aku xnk sokong man.utd. biala khilngn team febret dhati..asalkn tak sokong yahudi...trime ksh krna mngingtkn..

edy edyo berkata...

apo ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...