ANDA SEDANG MEMBACA

19

Forlan lwn Belanda

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Julai 06, 2010
Hero yang betul betul true. Tak macam Ronalbi.

19 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

ah lu..gua syak kene tibai 2-0 team forlan lu ni..gua bertaruh awek gua la..

rozaimi berkata...

mak aih.... mcm alien... keh keh...
GO ORANJE...!!

Aqram berkata...

dah macam Drogba versi kulit cerah.
maknanya Bright Predator.

BanDeLa berkata...

true...

Sylarius berkata...

Ya betul!

afterc berkata...

1st la pulak..forlan hebat tp sneijder lg hebat..

faizburn berkata...

sokong part tak mcm Ronalbi

S7Nizam berkata...

oranje! 2-1.. van persie score kali nih..

Muhammad Adlail Noorazam berkata...

bdn die mcm aku la kalu skali pandang.

-en.sani- berkata...

ironinya, dua2 ex MU...keh3...

Pipiyapong berkata...

yang bertaruh makwe tu, lu memang bernasib baik!

fabregas berkata...

aku agak belanda menang 3-1. robben 1, sneijder 1 dgn van brokos 1. uruguay aku agak forlan skor.

yang van brokos tu aku agak dia rembat dari luar kotak. robben aku rasa dia gol tanduk kot sebab dia selalu dh skor dengan kaki.

Cycroc® berkata...

@fabregas- lol pagi2. haha. tekaan ko dah nak betul 100%... tapi ko lupa yg bola tu bulat. 3-2 belanda mng.

Ke berkata...

forlan bole main volleyball ngan suarez esok yay !!!

sab berkata...

fabregas tu dia dh tgk highlight la tu tp tak hbs, tak pasan ada 2nd late goal from uruguay hehe..oranje lawan german la final!

Jarr berkata...

paul the octopus pilih spain menang against german...hak hak hak..tahyul betul dorang nehh..

afterc berkata...

fabregas predict masa game dah nak habis..hahaha. time 4:33am..

palytoh berkata...

fabregAs karbon dioksida termampat betul..

talkIZcheap! berkata...

jarr, buat apa percaya kat octopus? baik percaya prediksyen aku lagi baik... dijamin salah! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...