ANDA SEDANG MEMBACA

11

I cedok Puyol

Jorji Rabu, Julai 07, 2010




The Ultimate 'Puyol' Warrior, Iniesta, Xavi, Villa, Casillas, Ramos dan rakan-rakan berjanji akan menutup kem Jerman dan membebaskan dunia dari ketakutan dan nostalgia perang. Begitu suci niat mereka, maka marilah dunia kita bersatu dibelakang mereka.

Sementara itu, kem Jerman sedikit berkocak apabila Ballack datang dan bergaduh dengan Lahm kerana berebutkan lilitan kapten.

Ballack, 33, joined up with the German squad last week to act as a cheerleader.But his presence has caused tensions in a group who have done brilliantly without him.

Laporan penuh disini http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/worldcup2010/3043967/Michael-Ballack-ousted-from-Germany-camp.html

"kan kau tak main? apsal kau datang?"

11 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

Mat Ballack ni kalau masuk mesti dapat runners up.dari zaman Bayer Leverkusen tahun 2002 - runners up.Jerman World Cup 2002 runners up ngan Brazil.Lepas tu ngan Chelsea tahun 2008 pun runners up Champions League.Runners up ngan Spain Euro 2008.

kah kah kah!

meor-name-depan-ku berkata...

Giler lalang..... dari Land of queen terus melayang ke kingdom of Matador....hehehhe

palytoh berkata...

memang operasi lalang.. spain nga england pernah ngam ke? haha..

meor-name-depan-ku berkata...

j or ji, ni ulasan support ke sekadar kenyataan... kalau support memang stail awek la....tuka team last minute...kehkhek...

j or ji berkata...

meor : aku saja nak ambil bahagian.. :)

Emmet Muhamad berkata...

keh keh keh, tape malam ni paul si sotong cakap jerman kalah!

http://sukahepy.blogspot.com/2010/07/paul-tok-bomoh-sotong-ramal-jerman-kena.html

meor-name-depan-ku berkata...

j or ji, xdehal.....hekhek

talkIZcheap! berkata...

holden, spot on!! :p

Sang Karipap berkata...

Harap2 malam ni xde drama2 murahan telenovela Espana! Hua hua hua~

henrymevez berkata...

ji mmg hensem...sehensem puyol!! viva espana...

Jarr berkata...

tak sia sia jorji petik puyol...kan dia dah skor..mcm Paul the octopus la jorji...ahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...