ANDA SEDANG MEMBACA

11

I Got SOL But I'm Not A Gooner

Sol Campbell Ke Newcastle

Aku rasa dalam banyak-banyak berita perpindahan paska musim tahun ini, berita perpindahan abang Sol kitalah yang paling mengejutkan. Sol Campbell (35) mengakhiri spekulasi masa depan beliau besama The Gunners setelah bersetuju berpindah ke kelab berprestij Newcastle United (Kali terakhir menang something back when Beatles was still around). Adakah ini bermakna Newcastle lebih berpotensi dari Arsenal musim depan?



Sementara itu barisan belakang Arsenal nampak lebih rompong dari gigi Oksana Grigorieva setelah ditampal Mel Gibson beberapa minggu yang lalu. Tapi bak kata pepatah Perancis

"Arsene tahu banget deh"

Disamping Sol, bekas kapten Arsenal - William Gallas juga dikatakan bakal berambus dari The Emirates. Mungkin kerana rasa dirinya yang sudah berumur tidak sesuai lagi bermain dengan kanak-kanak Sekolah Rendah Bolasepak Arsenal.

So apa kes Arsenal? Peminat tak risau ke dengan kerompongan barisan belakang team korang? Tahun lepas walaupun ada pemain pertahanan Arsenal melepaskan banyak gol kedalam gawang mereka. Schwarzer yang diwar-warkan bakal tiba menggantikan Almunia masih belum berpindah dari Craven Cottage. Apa barang bro?

11 Ulasan:

AliceAqram berkata...

oh. defend baru ada masuk la obe. koscielny. pastu ada djourou, gibss dan mereka yang pelapis, more better dari gallas.

rilek brooo. nak gelabah apa kejadahnya.

The Charlatans KL berkata...

haha aku suka tajuk entri ni, lagu the killers en?

tbh, schwarzer is not good enough for arsenal. whinger shud go for akinfeev or lloris or marchetti or tak kisah la sape pun janji bukan flappymunia.

Zinedine Zaiddin berkata...

Haaa...baru la sedap sket nak baca. Ada transfer news, rumours..hehehehe

Pasal barisan belakang Arsenal tu..dengar cerita Wenger tengah berusaha untuk import Zaquan Adha memandangkan prestasi cemerlang masa friendly dgn Korea hari tuh.

i'msosupernotcool berkata...

gua yakin ah wenger akan beli keeper jugak..

df centre x bape nk solid..
koscielny tu x proven..
vermaelen dah ok..
djorou smlm men injured balik..
norveidt xde pgalaman lagik..

paling kurang satu defend centre..
satu goalie..
baru ade peluang nk berjaya..
haha

delarocha berkata...

schwarzer memang ok, tapi klu harap keeper je power, defensive ntah ape2, susah gak

Jon Paghiz berkata...

dengar cerita wenger nak angkat safiq rahim, takjub dengan persembahan lawan korea selatan.

brandon flowers berkata...

simply coz arsene overconfident yg koscielny bole jadi hit cam vermaelen. oo~~ arsene knows everything~

Obefiend Weiland berkata...

kenapa tak beli keeper Nigeria aritu

damn he is gooooooooooooooooddd. muda plak tu

kamon arsene......

Jarr berkata...

dah mcm babun aku tgk sol campbell ni...

farizizwan berkata...

Mesej bola maxis sampai kat gua cakap nak beli Stekelenburg.Terus gua teringat Glen Hansard.

amANI berkata...

Obe,

Ross Turnbull nak mintak pinjam manual basic keeper yang hari tuh ko kasik Almunia.

Ada lagi tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...