ANDA SEDANG MEMBACA

18

To : Liverpool FC Fans

Obefiend Weiland Isnin, Ogos 02, 2010 ,
RE : Cadangan takeover Liverpool oleh hartawan China




18 Ulasan:

Kay berkata...

kolam sungai or sungai kolam? haha

Holden Caulfield berkata...

lu silap.
sebutan "l" ke "r" adalah jepun.
Contohnya kalau lu pergi jepun,limosin bunyi "rimosin".

tapi kalau cina,harimau jadi "halimau".
kah kah kah!

p/s:Tapi kalau kebanyakan member yamseng cina gua,dia kalau sebut Liverpool,

Liverpoo.

tanya dorang.aku tak tau kenapa.

Luca De Ketiak berkata...

hi holden!

i'msosupernotcool berkata...

yourr neber wark arone maa..

mus berkata...

liberpoo

SocketWorld berkata...

dengar citer Jho Low nak partner dgn ini Kenny Huang..
bole la berparti dgn Paris Hilton & Megan Fox.
then, Hilton letak logo Liverpool kat hotel dia seluruh dunia... pergghhhhhhhhh.

Pet Shop Boys berkata...

hahahaha funny...Sebut MCDonald jadi MekTonal.

Kami mahu tycoon Arab! kami mahu Tycoon Arab!


hai Holden...

pembaris berkata...

Game awal sangat ni.Memang cari pasal dengan Ngog la Manciteh & Arsenal.

henrymevez berkata...

Hahaha, mmg lawak....takkan cuak sampai macam ni sekali kot?...

Sebenarnya liverpool tak perlu owner yang kaya raya pun, player yg ada skang ni pun dah cukup utk menang semua piala season nih...

Member yamseng aku la sebut manchester united - 'rubbish', arsenal - 'loser' dan chelsea - 'makan berak cangkung tidur berdengung'....aku pun tak tahu kenapa...

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

hello gang ..
tu semua rumors tu naik harga liverpool.
2 org yank tu takkan jual buta buta gitu .
ini main juta juta beb. bukan bisnes jual pasir

ada 6 possibility utk take over liverpool
DIC, Barcorp , Rhone Group , steinbrenners ..
........ SYABAS , Persatuan Pengorek² Pasir Selangor (PPPS) kena tempiasnya juga.

**faking url-nya - FIY - Joe Cole Clean n Clear bai .. one of reason dia quit dr stamford bridge sbb scandal seks yg tak abis abis kat sana.hahahaha

blitz berkata...

"Sebenarnya liverpool tak perlu owner yang kaya raya pun, player yg ada skang ni pun dah cukup utk menang semua piala season nih..." --> player yang ada skrang ni lebih kurang sama je macam player tahun lepas, tp apsal tahun lepas tak menang semua piala?

Obefiend Weiland berkata...

@BLITZ

fucking lol.....

adijaya berkata...

to all liverpudlians..

let's dreaming, it's free.

MaOi berkata...

"Joe Cole Clean n Clear bai .. one of reason dia quit dr stamford bridge sbb scandal seks yg tak abis abis kat sana.hahahaha" ---> one reason dia pergi liverpool sbb dia nak join gerrard cium kamera tiap-tiap tahun..

Zinedine Zaiddin berkata...

@Shankly:

Tak tau pulak bisnes buat pasir yang dah bertahun-tahun dirompak Toyol tu main posen2 aje..ingatkan juta2 jugak..


@Obe:

X mo ganti burung tu dengan lambang naga ke? HAHAHAHAHA

MaOi berkata...

apa lak lambang naga.. letak lambang itik gantung la.. hahahahah

remy maximus berkata...

fan liverpool berbual x abes2..tiap season citer mng piala.huktui la..mcm2 2 jgk pegi nyenye..hahaha

peminat wigan ahletic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...