ANDA SEDANG MEMBACA

23

Kembalinya Si Tocang Ilahi

Obefiend Weiland Selasa, Ogos 03, 2010 ,
Roberto Baggio dan Persatuan Bolasepak Itali

Itali mampos di group stage didalam Piala Dunia yang lepas ni. Suatu kemaluan yang besar sekali sehingga tidak boleh ditutup dengan bangkai gajah. Bau busuk menerusuk serata Itali hatta Super Mario sekali pun tak mampu memflush bangkai kemaluan Itali kedalam tangki kumbahan

So apa Itali buat untuk mengembalikan semangat The Azzuris? Adakah mereka melantik seorang Monsignor ke dalam Majlis Tertinggi? Adakah seorang ahli keluarga Medici dijadikan Presiden seumur hidup?

Nope? Persatuan Bolasepak Itali dengan bangganya melantik Roberto Baggio sebagai salah seorang pengarah bahagian teknikal F.I.G.C. The Divine Ponytail akan berurusan secara terus dengan jurulatih dan pemain pasukan muda Itali.

Ini cara Itali. Kegagalan mempertahankan gelaran Juara Dunia dianggap serius. Dekat Malaysia? LOL...... lagi gagal team lagi ditambah BUKAN EX PLAYERS kedalam hairaki persatuan bolasepak. Patut la mangkuk.

Hidup FAM hidup!



23 Ulasan:

the sastraboy berkata...

kau tak pernah taubat obi. haha. sinis sentiasa.

henrymevez berkata...

Kelantan naib juara....dapat RM300k, okay la...yihaaa!!!

i'msosupernotcool berkata...

saya cuma rasa tajuk tak berapa nk ok..

Hazwan Arif berkata...

bile plak FAM x mangkuk

Wan Perlis berkata...

saya ada soalan untuk anda di blog saya

fikiranlicin berkata...

ROBERTO BAGGIO IS GOD!

Zinedine Zaiddin berkata...

Tocang Ilahi pulak dah. Translasi direct giler daripada perkata Divine Ponytail. -___-"

-zAp- berkata...

x score penalti, tp still jd legend..

Obefiend Weiland berkata...

translate dari GOOGLE TRANSLATE yo

BM aku gagal..ini ialah fakta

Lucius Maximus berkata...

@i'msosupernotcool,

apa pula tajuk tak berapa nak ok?

meor-name-depan-ku berkata...

Agak2 bile FAM nak ambik Ghani Minhat jadi orang besar dan penting macam UEFA ambik Platini?

azka berkata...

obe nati hang buat laa pool fam tepi tu, nati kitorang bole undi ramai2..

betul tu kt luar klu kalah atau buat malu semua pakat2 letak jawatan.. sini sentiasa terbalik

Luca De Ketiak berkata...

gua rasa gua kena wat report polis gak la kes adijaya aritu..

baru benda FAM ni boleh setel.

jom ar teman gua..

Lucius Maximus berkata...

Luca,

Lu kalau nak pergi buat repot kat balai, jangan bawa lilin lak, nanti kena tangkap

Pet Shop Boys berkata...

FAM pun nak ambik BAggio jadi pengarah bahagian teknikal mereka, tapi bukan ROBERTO BAGGIO, sebaliknya BAGGIO DAMASUTRA...

Harap semua puas hati!

palytoh berkata...

bagi ajo.. damasutra inception pon boley la...

frwls berkata...

hehe..... FAM FAM.... kesian negara kita FAM tak ambik budak-budak bola yang dah main negara.


FAM oh FAM....

Lucius Maximus berkata...

Takat Bagio Damasutra, Tongkat Ali dia arwah bapak aku yang sunatkan dulu. Standard je pun...

FdausAmad berkata...

Standard panjang mana?, ada macam Ariel?

.Gory. berkata...

FAM kelihatan seperti sebuah bisnes keluarga.

Apa kata sokernet tubuhkan Sokernet Premier League dan import pemain pemain pencen untuk promosikan Liga ini? Macam henry dan Beckham ke US.

Pastu, ujung taun, buat Super Cup. Juara Liga Super lawan Juara Liga Sokernet.

i'msosupernotcool berkata...

@Lucius Maximus:

saya tak tahu tajuk itu direct translation dari google..
sekarang baru tahu.. baru ok..

orang_es berkata...

sbb direct translation then its ok? gua ttp rasa tajuk tu x ok.

talkIZcheap! berkata...

Si Tocang Keramat - kalo ikut style trenslet komik hong kong Tony Wong... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...