ANDA SEDANG MEMBACA

18

Onwards Red Matadors!

Jannah Jumaat, Julai 09, 2010
Ola!


Boring smoring, janji kami menang.

We will slaughter your orange asses.

Slice you up real nice.

And suck out all your juices.

We like it Fresh!

We like it Boxed and Pasteurized!

Hmmm...

Kami akan sembelih bontot oren mu.

Hiris kamu baik baik.

Dan sedut habis semua jus kamu.

18 Ulasan:

Sang Karipap berkata...

Pergh..jannah ganas~

S7Nizam berkata...

jgn pungkok matador yg kena sula dgn tandok lembu tu dah la yek.. we'll see..

Jannah berkata...

Oren lembek, kasi sula lagi El Matador suka. Boleh inzal.

Obefiend Weiland berkata...

eh melawan ye jannah!!

Lucius Maximus berkata...

Woi apahal Marigold Peel Fresh dapat ruangan iklan kat Sokernet ni?

Kena bayar ni, ke Jannah dah makan duit advert senyap-senyap?

buayahijau berkata...

sotong da bagitau belanda menang

saiful berkata...

simbol B blogspot sudah menunjukan sokongan kamu-kamu kepada Belanda!

Jannah berkata...

Lucy, mana ada gua makan duit advert. Fitnah. Fitnah.

Obefiend, you like it rough baby?

Sotong Paul cuma teka game Germany saja, harap maklum.

Obefiend Weiland berkata...

/slap jane with paul the calamari ring

Jannah berkata...

/bite Paul.

Sotong goreng tepung is my favourite dish ever.

Lucy, sotong goreng tepung kita order kat Tanjung Aru dulu dulu best kan? Besar punya.

kareem berkata...

perhhh...bercinta ko orang berdua ye...

kareem berkata...

sotong kali ni teka sekali game final le atas pmintaan ramai...harap maklum..

mrWann berkata...

huhuhu...gnas!!hek3..

ninaneno berkata...

annoying orange.

hey, apple!!!

pagi-pagi nanti ingatkan aku pegi 7e cari peel fresh. nampak macam sedap pula dalam gambar tu.

Jannah berkata...

Nina, I pun nak satu kotak. Tapi kat dalam hutan ni susah nak cari. Minum bagi pihak I boleh?

Kareem, mana boleh bercinta, dalam kontrak sokernet ada clause,

#29 Penulis Sokernet tidak boleh bercinta dengan satu sama lain, walaubagaimanapun bromance manja amatlah digalakkan.

ninaneno berkata...

hoh? hutan? eh, u duduk mana ni jannah??

Jannah berkata...

Mengajar di pedalaman Sabah bah.

Sang Karipap berkata...

Beromance manja? Amatlah digalakkan? Hahaha..xleh blah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...