ANDA SEDANG MEMBACA

24

Jersi Rare

Abdul Sokernet Sabtu, Julai 10, 2010

Disebabkan perlawanan malam ni haram tak penting langsung, maka lebih molek kiranya Sokernet mempromosikan jersi jersi keluaran Midel Is, sebuah syarikat pengeluar 'jersi' terkemuka di timur tengah.

Untuk pengetahuan semua, Sokernet telah diberikan hak sebagai Sole Distributor dari syarikat jersi Midel Is yang beribu pejabat di Doha pada minggu lepas. CEOnya, Sheikh NorKhairil merangkap pembaca setia Sokernet, berpendapat, di Asia tenggara, Sokernet sahaja yang layak menjual jersi jersi keluaran syarikat beliau, dan beliau sangat berbangga atas kesudian Sokernet bekerjasama dengan Midel Is.

Jersi jersi ini dijangka meletop sempena EURO 2012 dan Piala Dunia 2014.


Pilih dulu, lepas tu order...bayar kita kira kemudian.

+
+
+

+

+

+

+

Credit foto: Sheikh zainor (Marketing Director Midel Is)


Segak dan bergaya


Yang bawah ni pp sama nazri ada simpan sample

24 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua nak oranje...

hahaha... terbaekkk...

no 10 tau...

p/s: jersi ni dry fit x??

ashraf berkata...

jerman ada tak?

Sang Karipap berkata...

Teknologi tekstil yang paling moden dan sofistikated pernah dihasilkan..lebih selesa berkali kali ganda daripada Dry-Fit ataupun Cool-Fit dan entah ape2 lagi teknologi 'Fit'..

Style gile jersi camni..nak 'ole' pun xleh gini..hahaha

ninaneno berkata...

button like mana, button like??

classmates aku ada ramai budak2 emirates. nanti aku amik order dari dorang. pasti senyum kambing sorang2 bila balik negara masing2 pakai jersey bola...

takde la bosan dorang pandang keliling nampak jubah putih je.

henrymevez berkata...

mentang2 ar engelend balik awal, korang tak buat pun jersi diaorg...huhu


Hebat dah bergaya, mmg best bawak sembahyang jumaat kat masjid Felda Gong Halt...mana nak pre order?

kucing berkata...

jersi mexico tu mmg padu. ade line puteh kat tepih. sial! its an art!

Diaz berkata...

Ini iklan jersi ke iklan handphone?...

1412 berkata...

Kalau kat Malaysia, ini dipanggila jersi Islamik. :p

Cicadasx berkata...

Hahaha tu la macam haram
Tapi jersi Spain dgn Portugal leh bwk pegi sembahyang jumaat tak haha

.Gory. berkata...

Jersi ni melayang macam Jabulani tak?

kareem berkata...

asal kain cam licin jek...Gua nak belanda satu...saiz M...bayar bile?nak bank in bole?jgn tak jadi plak..

cicadasx,yg ni boleh bawak..Xde logo persatuan tu pun..

.jaripuaka. berkata...

inilah baru islam hadhari!!

Obefiend Weiland berkata...

THE BIH QUESTION IS LADIES AND GENTS

do they have one in ISRAEL colours? LOL

jumari jipan berkata...

spain 8 satu !

Abdul Sokernet berkata...

Lupa pulak tarok harga.

selai 150 rial, ori punya..harap harap puok siam tak jumpa sample.

a8jnme berkata...

pakej sekali dgn kain serban + igal tu ke?

Abdul Sokernet berkata...

yes.

Buleh tarok nama dekat dada belah kanan,tambah 20 rial.

meor-name-depan-ku berkata...

oooo.... tak penting ye game malam ni?

eJAI berkata...

Yg gambo 1st pakai baju oren no 8 tu macam aaron lennon kot..haha

TAF berkata...

jersi ni dikire paling selamat ketika membuat benteng utk free kick

Redz da Tsar berkata...

Pegh

Lucius Maximus berkata...

Masjidil Haram friendly

Cicadasx berkata...

Bagi Uruguay 2
Satu buat pakai sembahyang
Satu lg nk buat jadi baju hujan
Hahahahaha.

Sang Karipap berkata...

Kalau time solat jumaat pakai jersi rare ni, ditengok dari tingkat atas masjid..dah macam pesta pulak. Berkaler2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...