ANDA SEDANG MEMBACA

23

Diego Forlan

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Julai 11, 2010

Terima kasih kepada Forlan kerana kasi Piala Dunia ini tahun sedap sikit. Kalau tak ada lu, gua ingat memang barai.

Tapi pasukan Brazil tahun ni pun seronok juga gua tengok. Main sebiji macam Blackburn Rovers!

23 Ulasan:

FdausAmad berkata...

Argentina main macam mana pulak?

kareem berkata...

macam gampang ar...hahaha

fikiranlicin berkata...

Forlan ni main tak best mana pon.

FreeMen berkata...

x best mana pun jejak semi final. argies? brajil? french fries? azzuri? keh keh keh.

Wan Perlis berkata...

no 4

BanDeLa berkata...

hehehehe..komen macam gampang...

Sir Marcello berkata...

boleh r...memang sedap tak hengat dia nie~

al-rashid berkata...

marveless!!

eik`S noName berkata...

owh dah semestinya forlan terbaik...dah kucar kacir german dan negara2 lain kes dek kaki forlan...
tukar club la forlan masuk liverpool lak sem dpn...haha

.jaripuaka. berkata...

sem dpn??sem dpn???sem dpn????sem dpn????sem dpn???? sem brpe dh???hahaha

KABAKOGA berkata...

short sem

jumari jipan berkata...

forlan mmg awesome !

Nazri berkata...

forlan blaja mana weh? ITM ke? kos apa? ptptn jangan lupa bayar.

Mr. Shcomey™ berkata...

liverpool masih belajar. tu sebab pakai sem2 kat situ. keh3.

Muhammad Fadhli berkata...

masuk sem akhir dah tu..nak masuk liverpool buat praktikal..hahaha..

kareem berkata...

kahkahkah..terlampau byk stdy sampai gune sem depan..ngahahha...Ke nak sbut musem depan?hahah

.jaripuaka. berkata...

marilah kite mndoakan forlan bjaya dlm final exmnya..haha

Cicadasx berkata...

Forlan terbaik!
Macho habis, true gentleman!

Harap2 dia dpt best player fuhhh!

talkIZcheap! berkata...

gile babi kena nganjing...

agak2 time forlan main Man Utd dulu, pp dah minat ke belum kt mamat ni??

Sang Karipap berkata...

TIme forlan kat MU dulu..aku rasa ramai kot yg duk cacimaki katakatanista kat dia..hahaha

Alke berkata...

Pak Fergie ada sedikit kesal dan terharu setelah menjual Forlan......

talkIZcheap! berkata...

aku mmg pelik time Forlan keluar dulu, pasal aku rasa dia agak bagus [time tu jarang tgk Live lagi, xder estro... tp kat paper selalu baca dia asek score je...]

tp ari tu, Pak Alexx sdiri akui yg ia dijual sebab partnership ngn Nisterooy tak menjadi time tu, tp ada jgk aku penah baca interview dgn forlan yg mengatakan dia dimarahi pak Alex pasal tak pakai kasut utk pitc basah spt yg diarahkan...huhu

Alke berkata...

Pak Fergie, nasi menjadi bubur, buat yang baru.....kembali ke mode EPL!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...