ANDA SEDANG MEMBACA

21

Spain 2010 World Cup Winners

Jannah Ahad, Julai 11, 2010

Dan ada kemungkinan gol kemenangan dijaringkan oleh?

Itu pun kalau dia dapat main.

Tapi macam mana pun permainan malam ini berlangsung, saya harap tiada kecederaan teruk pada mana mana pihak.

Viva Espana!

Malam ini do your best ya sayang?

Score lagi tau Abe Puyol.

Mahu habis sudah World Cup. No more Vuvuzelas. No more Paul the Octopus.

Malam ini buat yang terbaik dan menang.

Fuhh Spain Menang 3-0. Tiup tiup.

21 Ulasan:

FreeMen berkata...

abe puyol kacak. armani sila terminate kontrak seluar dalam ronaldo. sila amik abe puyol tau. haha.

delarocha berkata...

go spain!!

-azura- berkata...

Gua mmg sokong Spain, tp gua pun sokong Belanda. Malam ni gua nk rileks tgk final sambil makan kebab! sedap gak tuh! Sebab yg ramai sgt pilih Spain, so gua pilih Oranje la utk menang!

kareem berkata...

aduyai..entri camni pun ada kat sokernet...Adehh, sorry to say la..jatuh imej sokernet nih..

R.K berkata...

imej sokernet ? lu ingat ni FAM punya laman web ke ?

Jannah berkata...

Profile Not Available


The Blogger Profile you requested cannot be displayed. Many Blogger users have not yet elected to publicly share their Profile.

Aduhai..komentar camni pun ada kat sokernet...Adehh, sorry to say la..jatuh imej sokernet nih..

R.K berkata...

haha , melawan ! ^^

Jannah berkata...

Kura-kura pergi Melaka,
Kalau ikhlas tunjuklah muka.

Sejak bila main imej imej ni?

Ada Surat Pekeliling tak sampai kat aku ke?

R.K berkata...

jawab kareem jawab ~

adijaya berkata...

alahai.. kesian kareem. nak rebel tapi tak kesampaian.

pendapat aku, sokernet memang best. apa saja yg dipersembahkan oleh sokernet bagi aku cukup unik dan original. biarpun ada yg post artikel cuma 5 patah perkataan, atau yg buat novel klasik nan syahdu, atau yg hanya post gambar-gambar tanpa cerita, aku tetap suka sokernet.

2 personal yg aku minat kat sokernet adalah lucius maximus dan lisa surihani. yg lain pun best jugak, tapi 2 org ni yg membuatkan sokernet terbaik antara yg terbaik. syabas buat sokernet, kau akan tetap di hati.

Jannah berkata...

Kura-kura pandai bergaya,
Menitis air mata saya.

talkIZcheap! berkata...

apa yg salahnya? entri ni penuh dgn imej/style jannah.. mana ada unsur2 rosak imej..

lgpon apa imej yg ko harapkan dari sokernet? sebab setahu aku, imej, jika ada, yg diakui sdiri oleh para pengulas sbelom ni,ialah ia berbentuk satira...

mana unsur anti-satira dari entri ini?? huhu... :p

S7Nizam berkata...

go go oranje! bukan sbb aku x suka spain.. tapi sbb player spain ramai dari barca... ahaha.. anyway.. holland vs spain.. winner = arsenal.. kenapa? sbb confirm ade worldcup winner wether van persie (timbalan kapitan) or fabregas (kapitan)..

-azura- berkata...

Ntahnya....tak kesah la entry camne pon..
janji ada entry. pedulik la dgn org yg nak berimej sgt tuh!.

kareem berkata...

haha..sejak bile plak bdak2 sokernet ni makin serius kat sini?heran gua...lek2..chill2..

Gua taktau plak jannah ni byk peminat. Gua ingat ana raffali je byk pminat..

Adijaya,ape yg lisa surihani sumbang kat sokernet ni?tolong jawap....hahahaha

pepam berkata...

lisa kasi fantasi kepada pembaca lelaki.
lisa kasi irihati kepada pembaca wanita.

Sang Karipap berkata...

@Pepam:

Wa suka komen lu braderrr...hahaha

Kareem ni jelmaan bung wahab ke ha? Hahaha

Lagi satu,apesal perang psikologi Spain oleh Jannah dah berapi2..tp kem Belanda duk diam aje. Pasrah dgn kuasa psikik Paul the Octopus ke bang??

palytoh berkata...

sotong itu betul la plak..

iKHwAn berkata...

huyoo jannah nye prediction ngam lah.. walaupun bukan fabregas yg score tp hasil hntaran fab.. pape pun paul si sotong jugak lah terbaekk.. kaye taik judi sluruh dunia..

.jaripuaka. berkata...

i love paul!!

Jannah berkata...

Ye ke Ikhwan? Del Bosque baca blog Sokernet kut, tu kasi chan Fabregas masuk juga.

Viva Espana.

Obefiend tengah Photoshop benda baik punya kut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...