ANDA SEDANG MEMBACA

7

Rahman dagu patut berlatih jadi pengulas

Abdul Sokernet Isnin, Julai 05, 2010
video

Camacho mengulas pulak rupanya. Tak nampak dah ketiak berbeluh dia.

Main celebrate pukul pukul muka sendiri ni betul punya true la.

7 Ulasan:

.jaripuaka. berkata...

SUMPAH TERBAEK!!rase nak post video ni kat hasbullah awang je..

fikiranlicin berkata...

mana baju sokernet ni? gua nk bawak pergi jerman ni

Sang Karipap berkata...

Tang mana pulak dia bantai muka sendiri ni?

Besi Karat berkata...

amendenya?

Abdul Sokernet berkata...

Pukul manja pakai mikropon tu haa kan.Bukan la pukul pakai kayu.

Abaan berkata...

Rahman Dagu tu orang kampung aku tu..kat kampung panggil man dagu..

Emmed berkata...

kalau ada pengulas malaysia cam gini, silap hari bulan kementerian penerangan band mana2 channel sukan pulak lepas nie, sebabnya dah tentu2 ada yang terlebih emosi bila berbagai-agai perkataan lembut macam 'bodoh', 'kaki bangku', 'bongok' keluar dari mulut pengulas...

itu yang lembut kalau yang agak keras macam 'pant*t, 'si*l', 'gaji ribu riban, depan gol sepak tanah' terkeluar dari mulut pengulas..??? especially bila tgk liga TM huhuhuhu.... boleh kena bisul ananda krishnan nak bayar saman beb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...