ANDA SEDANG MEMBACA

16

Sokernet = Paul The Sotong?

Obefiend Weiland Isnin, Julai 12, 2010 ,

Bukti Emperikal


16 Ulasan:

Toshack berkata...

ada jugak yg bangang pilih algeria

Sang Karipap berkata...

label x leh blah..Ini semua bidaah. hahaha

Cesc Luzeza berkata...

spain pasukan yg ke berpa erk dh pgang world cup ni..
tercipta sejarah baru untuk pasukan spain ye...

Wan Perlis berkata...

yang pilih algeria bangang??haish

fabregas berkata...

sokernet sotong. alahaii..patut lah hahahaha.

akuadanama berkata...

yg pilih england lak terlebih cerdik...kehkehkeh.

qifuat berkata...

kurafattt... kurafatt

ninaneno berkata...

nasib baik la aritu paul sotong tu undi spain. entah2 burung kakak tua yang undi holland aritu entah2 skang ni dah jadik burung panggang kot? hahahh...

abeih berkata...

algeria nasib tak baik je....

talkIZcheap! berkata...

dah ada 8 pemenang World Cup sekarang ni... sama bilangan dgn kaki Paul... konspirasi, konspirasi... :p

talkIZcheap! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
KABAKOGA berkata...

main sotong liga super lagi bes

roul ichiro berkata...

fuiyoo..kira ramai gak sotong2 dalam sokernet ni ek! tak caya? lihatlah bukti ramalan itu ;D

Jarr berkata...

Yg betul betul Sutun pon ramai gak...auwwww

farizizwan berkata...

Brader Toshack yang cerdik,gua yang vote Algeria tu.

Sang Karipap berkata...

ini semua konspirasi FIFA dan freemason je ni..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...