ANDA SEDANG MEMBACA

16

Spain Menang - Jom Comolot Aweks

Obefiend Weiland Isnin, Julai 12, 2010 , ,

Iker dan Sara - nice


AAAAAAAAAAAAAAAAAH...... HOW SCHUWEEEEETTT. Iker Casillas capitan de la La Furia Roja memberi temubual ekslusif kepada teman wanitanya Sara Carbonero yang juga merupakan wartawan stesyen TV Telecinco. Selepas menahan sebak Casillas mengakhiri interview dengan the best and sweetest way possible.

Kalau korang ingat masa Spain kalah dengan Switzerland masa group stage Sara interview Casillas dengam nada tak puas hati sampai Casillas tak mampu nak menjawab. What a nice ending to a BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ-tastic World Cup

Ok.... jom ramai-ramai cakap BUENOOOOOOOO!!


Alih Bahasa Versi Telenovelaa

Sara: Everyone else is gone but Iker stays, Iker see how everything started and look now
Iker: What do you want me to say?
Sara: Tell me how are you? how do you feel?
Iker: It's a great moment I'm very happy. I think we deserved form beginning to the end and I just want to thank the people who always supported me, to my parents, my brother...
Sara: Nothing happens let's talk a little bit about the match...
Iker: I'm gone
Sara: Oh my gosh... then we follow ok

16 Ulasan:

adijaya berkata...

1st..

Pet Shop Boys berkata...

2nd...

palytoh berkata...

3rd....

Obefiend Weiland berkata...

you all are Elton Johns

CCCCCOMBO Breaker

Holden Caulfield berkata...

obe,habla espanol?
bueno!

kareem berkata...

cha, lu dah tukar spain ke?mane semangat oranje lu?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

obe... mane cite oranje daa...
kasi la moral support cket kat kitorang yg tgh frust nih...

alan zed berkata...

haha, habis la sara malam nie...

betul punya romen tue...

kuah berkata...

agak2 wat sop kaki robben campo kaki paul enakkah?

Sang Karipap berkata...

Kem Oranje ni cam menyerah kalah dari awal je..dari sebelum game lg xde serang balas utk post2 berapi Jannah. Sampai ke sudah pun xde post serang balas gak? Hahaha

mohd faris bin mohd aladin berkata...

indahnya jadi casillas

Nerzhul berkata...

kinder bueno

Jarr berkata...

Kalau aku buat mcm tu depan tv, mesti balik kampung mak aku tunggu ngan mesin rumput nak tarah belakang aku....

Sang Pemimpi berkata...

Mungkinkah Obe cair ngan Jannah?haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

nak request utk euro 2012 nanti bagi aku jadi pengulas team oranje la...

agak2 bole x??

Sang Karipap berkata...

aku pun pikir camtu gak..pengulas kem turki ke..har3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...