ANDA SEDANG MEMBACA

22

Torres Sayang Liverpool

Jannah Khamis, Julai 29, 2010 ,
Torres


Bieber

Al kisah katanya Abe Torres ku sayang, yang sehensem Justin Bieber ini berkata, yang beliau akan meneruskan perkhidmatan di Liverpool Football Club.

Cole

Syahdan mungkin manager baru Liverpool Roy Hodgson telah berjaya memujuk Torres untuk tinggal lagi di Liverpool supaya boleh digandingkan dengan pemain baru No 10 kami, abe Joe Cole.

P/s @obefiend, we got him on a free transfer. Lol.

22 Ulasan:

frwls berkata...

kecik tapak tangan, Anfield kami tadahkan.

brandon flowers berkata...

brapa r gaji cole? bagusla liv amik dia coz chelsea mmg xmampu nk bayar. kami hanya mampu beli benayoun, cause gaji dia sama ngan mancienne

i'msosupernotcool berkata...

cole is on 90k per week..
great guy..
but injury prone..

lets just see..

Obefiend Weiland berkata...

Cha Zannah eh Wehwah

cole tahap subs je di jambatan stanford

by the by

Im a Cottager from this season ok. Huzzah Zamorra!!

Wan Perlis berkata...

mana leh curang

mohd faris bin mohd aladin berkata...

dgr cter torres join selangor? fuck nie berita betul ke tipu

julu berkata...

MU ape cer???

am3r berkata...

kalau torres nyanyi, macam mana bunyinye eh?

Jarr berkata...

Jannah pujuk torres baek punyer ayat..Bukan Uncle Woy yg buat kerja pon..Jannah duk main sms ngan abe torres dia...british mmg gitu.

Pet Shop Boys berkata...

baju macam nilah yang cantik!....harus beli dan pakai waktu Berbuka di masjid ni

henrymevez berkata...

Ha Jannah, tu ko tak dengar lagi Torres nyanyi lagu "Baby"...klu tak mesti lagi cair la ko...:)

Diaz berkata...

Benayoun kat anfield pun tahap subs jugak

-azura- berkata...

Semoga Liverpool naik smula musim nih..di tempat ke dua belakang MU..hehehe

adijaya berkata...

liverfool tak main champions league. hahaha..

Jarr berkata...

tak main pon takpe season ni, it can be 1-2 years before we can compete again in CL.Lagipon ada ke English team boleh kejar menang European 5 times?

Season ni lebeh kepada rebuilding the team and confident.

takmolah asyik main CL tapi tak menang menang, sangapla mcm tu.kan? :p

fikiranlicin berkata...

Liverpool memang begitu. Kalau tahap menonton film dah tahap Godfather dan godfellas. M.U macam tonton adnan sempit dan semerah cinta stiletto je.

Apit berkata...

semerah cinta stileto best x?ak x tgk g...haha

Linglung berkata...

Sejibij-jibik siot muka torres dengan justin bieber..keh keh keh..part rambut tu mmg ye sgt la

talkIZcheap! berkata...

Em Yu pon tiap2 taun rebuilding... tahun ni rebuilding jgk! Ade striker baru dan muda, Chicharito, Cleverley, Macheda ngn Gibson pon muda lagik, dh nmpak semakin tajam dah... Roo ngn Nani pon still fresh lagik... ada ever-green pakcik Kordi, eh, silap, Pakcik Giggs lagi...

Tahun lepas, Em Yu rebuilding team dapat la sejibik Carling cup, miss semata dgn chelsi, EPL...

tahun ni rebuilding harap2 menang la cempiyen lig kalo tak EPL pon.... :P

julu berkata...

yeah..
perang dingin EPL bermula..

Jarr berkata...

rebuilding in a sense of what had happened last season la Iz..last season was disaster.

cuma taknakla meletakkan harapan setinggi Rozita Che Wan...cukuplah sekadar Famke Jansen.=|

talkIZcheap! berkata...

Em Yu last season pon disaster jugak... [in our own standard la... :P]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...