ANDA SEDANG MEMBACA

22

Aiseh, Terklasemen Lagi Nampaknya!


Sorry bro Nazri, Jorji dan siapa dia budak baru tu? Oh Fdausamad.


Sumpah, kitorang tak sengaja untuk terklasemen lagi.

22 Ulasan:

meor-name-depan-ku berkata...

awal2 dan hatrik...
bosan betul!!!!

nampak gaye kasut emas macam org yang same jer...
bosan betul!!!!

Wahida Jumaat berkata...

great2!!!
bagi sekali 6-0..
Drogba mmg ensem! hahaks

mAxx berkata...

tua2 berisi

Luca De Ketiak berkata...

hi luci!

;-)

Lucius Maximus berkata...

Hi Luca

Gua kat pejabat tengah siapkan 'tugas' yang tidak ada sangkut-paut dengan tugas hakiki gua. :)

y.a.n.a berkata...

siapalah chelsea tanpa drogba.
boring.

amirpo berkata...

style la drogba..

Lucius Maximus berkata...

Hi y.a.n.a

FS berkata...

selamat drog tak blah dari chelsea..

p/s : kawan2 ManU wa selalu salah type..chelsea jadi chealsea...hahahahaha

Mr. Schomey™ berkata...

ahh. west brom gugup smlm. boleh arr buli.

Pipiyapong berkata...

musim lepas pun ada juga satu team yang opening game dia main angka 6 ni.

biz berkata...

the different..

chelsea fans: talk big after a great game

man u fans: always talk big..haiyaa!!!

deus X machina berkata...

Orang tua kata, pelan-pelan kayuh. Malam pertama lu hentak baik punya tak guna juga bai, benda tu nak pakai lama. Ada 37 malam lagi.


Ayat lu pada awal musim lepas

deus X machina berkata...

adakah Chelsea akan jadi seperti Arsenal, awal-awal menang besar tapi tetap tak juara akhirnya, keh keh keh

Lucius Maximus berkata...

Cis, jangan la ungkit benda yang lepas, nanti Pipi terasa

pekel berkata...

jangan samakan dengan pasukan skuad sekolah Wenger

delarocha berkata...

chelsea nak pecahkan rekod sendiri ler tu, jaringan terbanyak dalam semusim... go chelsea!!

biz berkata...

record of the biggest opening-day win of the Premier League era

OH YEAH!!!

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

chelsea power
cadangan ditutup

mizu_sama berkata...

Born in liverpool 1986 lebih baik dr jadi keeper malaysia?
Hina sgt ke jd player m'sia?
P/s:off topic

talkIZcheap! berkata...

the different,

bila man Utd fan ckp besar sbelom game, kena bantai

bila chelsea fan ckp besar sebelom game, takde sape bising pon...

bila vice versa? pon takde sape nak bising pon...

p/s: you haters always made my day :p

-aku yg mampu mengeja nama 'chelsea' [anak Bill Clinton] dgn betul-

Jiraya berkata...

chelsea arise from the death...terbaik dari tanah Africa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...