ANDA SEDANG MEMBACA

23

Pundit Mak Engkau

Obefiend Weiland Ahad, Ogos 15, 2010 ,
Pejadah?

"Syed Adney.. born in Liverpool in 1986"

FOOOOOOOOCKKINN 'ECK GUV. Wok are they thinking yeah? Avin' a FOOOOKIN lafff?

Itu cara aku maki TV tadi dengan accent cockney norff lahndan aku. Bagus sangat. Lepas balik tarawikh aku memaki hamun. LOL! Wasatiah punya melayu moden Obefiend ni. Aku rasa Syed Adney ialah pundit paling sampah dalam sejarah peradaban homo sapiens. Sebelum ini aku bagi gelaran pundit paling sampah dalam dunia kepada FLY GUY. You remember this DJ fella? Dia pernah jadi pengulas Champions League di TV8 bersama Ross "aku biased kat Man Fuckers" Yusuf . Aku ingatkan dah takde lagi mamalia, rhhizobium, kotiledon dan riboflavin yang lagi YUSSOF TAYYIK dari Fly Guy. By the great Anubis's ears what a shitbag. Seriously takde manusia lain ke? Adakah orang-orang di Astro baca artikel makin penulis sokernet tempohari dan ambik seorang pundit lokal for the sake of pundit lokal? Hasilnya seorang penjaga gol takde langsung pengalaman jadi pundit ditangkap muat. Bontot.

"Syed Adney.. kakak saya kopek besar dan Obefiend suka imagine titty fuck kakak saya"

That would at least be bloody funny. Worth a giggle or two at least.



Syarifah Adney.. wanker

Lepas tu mamat yang kedua digaji menjadi pundit ialah seorang lelaki yang nampak macam kaki setubuh budak bawah umur di Khao Lak. Kalau korang pernah pergi ke kawasan terkenal Thailand ini korang mesti terserempak dengan orang mat salleh tua berkepit dengan kahtois yang mukanya mirip si pundit kedua. Kononnya dia pernah bermain bola untuk pasukan muda Asutralia. Yeah..... cool. What a star! Give the homeless geezer a job shall we? Those Malaysian football fans wouldn't mind it one bit! Bah shit! Kejadah ni woi? Ananda siapa yang engkau gaji jaga jabatan sukan Astro?

Terakhir sekali another unknown twerp. Sorry bro tapi who the feck are these non entities. Pernah bermain untuk England 22 kali? Meh! No thanks. Score 4 kali. WOWOWOW impresivenya. NOT!

Emosi .. emosi sial aku. Dah la takde awek pastu pengulas pulak bagi ulasan macam banghal.

Kembali ke studio untuk separuh masa kedua di Anfield


23 Ulasan:

afterc berkata...

apa neraka yg kau merepek ni?

Goku berkata...

fuck off

faridfadhly berkata...

okla tu..knowledge bola diorang ada, main bola laktu. kita kat luar bolela cite banyak masuk tv goyang gak ape.

mohd hafiz berkata...

_________________________________

Syed Adney
7 Malaysia Cap
_________________________________

masa dia cakap keluar mende alah ni..ahahahaa!!! ketawa guling2......

pekel berkata...

hahaha..rageeeeeee bulan ramadhan

frwls berkata...

kena amek Tore Andre Flo baru best.

Jimmy F. Hasselbaink ke.

Zola ke.

abeih berkata...

sokong faridfadhly......kang dah masuk akaun dosa free...huhu..makin ramai baca, makin la kan..=)

wanbu berkata...

ermmmm... itu jerk yg ado???

silverknight berkata...

fuck u...mcm bagos sgt

thenocturnalzulkhairi berkata...

minggu depan astro pgil halim napi plak kot..

pekel berkata...

lagi rare panggil Halim

Zinedine Zaiddin berkata...

Ape obe meraban ntah..sepatah haram aku x reti..

Faiz Tapit berkata...

ni entri tgh dtg bulan... di bulan ramadhan

R.K berkata...

sah mate , astro pepel read sokernet .

Daud berkata...

sebelum ni dia dah jadi tp utk game pe ntah.kt 811.dia juga masuk dlm rancangan asia futbal.
time tu dlm otak aku terfikir gak..xde org lain ke.

Jarr berkata...

hahahha obe obe...

alan zed berkata...

hehe. sabor obe sabor. :)

Bello berkata...

entri yang sgt bodoh.

pornama berkata...

Ckp pasal Syed Adney, teringat kt gol bodoh yang dia buat masa lawan kedah. Sesuka hati je pas kat player kedah pastu dah kucar kacir kejar balik.Haha!

otak jem berkata...

rilekler brader...

i'msosupernotcool berkata...

dah saya agak mesti jadik isu..
sokernet plak kan..
obe plak kan..
kehkehkeh..

tapi memang wtf sungguh la panggil budak ni jadi pundit..

janggout berkata...

obe.. kasi gosok sket dada tu

MuhdNashiham berkata...

That syed adney is so awful at commenting football man....he is also a lousy goalkeeper! Ptuih,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...