ANDA SEDANG MEMBACA

33

FT Liverpool 1 - Arsepepereinal 1

Syed Adney sebelum diPhotoshop Obefiend

Saya tidak berpeluang menonton game ini secara live di television. Saya membaca tweet updates dari @Liverpool_FC dan @empireofthekop.

Final score Liverpool 1 - Arsenal 1.

Gols dijaringkan oleh David N'Gog pada minit ke '47 dan wow, gol sendiri dari Pepe Reina tepat pada minit ke '90. Talk about bad luck. Ini bukan bad luck, ini kasihan. Tiada rezeki untuk menang game.

Ada orang kata this was an awesome goal. Was it?

Tapi ini hanya permulaan liga. Ada 37 game lagi untuk diteruskan.


Oh dan Abang Joe Cole saya kena kad merah untuk perlawanan pertama beliau dalam jersey Liverpool dalam liga EPL. Harapan saya agar ini bukan jadi satu habit ya. Nanti ada yang kena panggang bikin sate.

Jangan ada udang sebalik mee sudah la brader.

Fakta Arsenal mahu membeli Pepe Reina dalam harga 23 juta itu tolak tepi lah. Pepe is a profesional okay. Remember the beach ball incident? He's human what. Maafkan dia.

Saya dengan ini mahu tidur sudah. Liverpool, jual Reina kita beli Syed Adney la. Born in Liverpool. Good looking. What else do we need?

33 Ulasan:

wanbu berkata...

mimpi ngeri Green berulang kembali.. haha
nsb baik x main Spain aritu :P

Diaz berkata...

Ngiahhhh!!! Ngan team tempat ke-7 dan main sepuluh orang pun takley menang ker?....chitpodah!

thenocturnalzulkhairi berkata...

dulu tgkap belon,arini tgkap ayam plak..
ngeh ngeh ngeh ngeh

MOFASAD berkata...

label ko tu buat gua gelak..

celaka

Amemerudin Abey berkata...

reina bkn nk tlg golkan
cume..

bola itu terlalu kencang

Obefiend Weiland berkata...

i now declare this dude Syarifah Adney

henrymevez berkata...

Sah takde makcik2 nak amik reina jadi menantu...klu suruh tangkap ayam utk buat rendang raya mesti sampai raya haji belum tentu dapat....

1-1...hmm, 2 point lost for Liverpool. Syed Adney jugak yang hebat...

frwls berkata...

ok la tu syed adney. pernah jugak masuk padang main bola.. daripada...............hehe

meor-name-depan-ku berkata...

Reina tetap Reina....

Zinedine Zaiddin berkata...

Apesal Syarifah Adney plak..pasal muka cam Sofia Jane ke? HAHAHA

Bert berkata...

psl syarifah sofea tu akak dia

Faiz Tapit berkata...

tu lah, menyabun sebelom game

Jarr berkata...

hahahaha kakak aku ckp masa dia study kat john moores dua ekor ni kecik lagi..kalau hari raya kumpul ade la.dpt bapak sailor mcm ni la, merata lahirnye..sudahnya main 7 cap utk mesia dpt jadi pundit plus born in liverpool in 1986,kah kah kah.dunia dunia....

reemza berkata...

padan muka ko reina..dlu ko wat fan arsenal skt hati..pgg fabregas suh pkai bj barca..hahahaha

Jarr berkata...

reina emcee la mlm tu, puyol ngan pique dtg memandai sauk baju secara paksa sambil amik mic kat reina ckp barca future star.hoh reina takdo kono mongono eh jang...=D

Pet Shop Boys berkata...

Menyampah betul Liverpool ni....asyik2 gol bodoh, asyik2 gol bodoh yang kena.

Ingat senang ke nak beat Arsenal oi!

Kena ajar Liverpool ni main buang bola...

Dammit! batal puasa aku!

P/s: Pet born in Liverpool 1982....hehe

Mr. Schomey™ berkata...

arghh.. sakit perut ketawa semalam. masin gak mulut aku kata liverpool own goal smlm. hahahaha

-MsGoodNite- berkata...

Apesal aku boleh missed game ni???
kalo tidak, baru sedap nk beri kutukan membina..

Jarr berkata...

hahahahahaaha..korang ni mcm mcm la...baru first game blockbuster of the season dah nak wat bahan...tu hari belum abis world cup dah ade pengulas wat prediction Liverpool kena 4-5 biji.hahahahahaha...klako klako..

pakkordi berkata...

Walaupun Reina dan Joe Cole tu sangap sikit semalam, permainan keseluruhan makin bagus. 19th September, jumpa ManUre di OldTrafford.

MsgOodNite, jgn buat buat lupa pulak kali ni.

Putra berkata...

reina akan dapat kasut emas season ni mengalahkan drogba

y.a.n.a berkata...

adoi...ku harapkan arsenal mng tp seri pule itu pun nasib sesangat..

pity you liverfool...the 3 points shud be yours but you have with you the 'cute' goalkeeper.

iKHwAn berkata...

Rilek jarr.. gua tau lu tawa dlm tangisann..

ayobkelubi berkata...

apa bendalah..adatlah tu..terlepas..kan panas game semalam tambah puasa lagik..mau tak mengeletar tangan?.

rileks, ada lagi 37 game untuk diharung..

kookabooras berkata...

ek eleh. Syed Adney bolos 2 gol lawan team aku last 2 weeks. team diorg player mat salleh ramai. last2 kalah 2-1 ngan team aku - PETEH F.C. ade brann mau lawan?

Cesc Luzeza berkata...

tiap2 season ader jerk benda g blonder kat reina ni..hhahahhhahadoiyai...

janggout berkata...

astro wa buat hal smlm. tak boleh nak tengok. cilakak

Mukmin Selamat berkata...

permainan yang hambar pada 1st half,tak ubah macam season lepas.
tapi sekend half menyengat. 10 lawan 11,mampu kasi saingan. positive start!

julu berkata...

bagus jarr...
ko satu2 nya fans liv yg berani bekup team kesayangan..

TheRedsOfMerseyside berkata...

reina sian ngan team adik2 nih..sbg abg besar abg reina berasa bertanggungjawab untuk membantu team adik2..

- YNWA -

reemza berkata...

btul ar ak ckp pgg...dia pgg kpla kn jarr?bkn pkai jersey..musykil2..adakah ak slh...sejarah A1 kot..hmmmm....

talkIZcheap! berkata...

sian Liverpool.. camna gol Arsenal tu bleh dikira?? Reina dah terang2 offside!!

apa2 pon David Ngog sekali lagi membuktikan bahawa beliaulah penyerang termahal dunia!!

pembaris berkata...

kalau syed adney belum wakil malaysia,adakah dia layak wakil england..??jika dia bermain di liverpool,adakah dia layak sebagai homegrown player..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...