ANDA SEDANG MEMBACA

58

ManUtd Sokernet Club

FdausAmad Isnin, Ogos 16, 2010

Newcastle United telah bertemu Manchester United di Old Trafford sebanyak 70 kali, dengan hanya 9 kemenangan.

Dan kali terakhir Newcastle United menang di Old Trafford adalah pada February 1972.

Juga, sepanjang sejarah Premiership, tiada kemenangan ke atas pasukan dari old Trafford di St.James Park.

Ok,
Cukup dulu pengajian sejarah kita, kalau banyak banyak nanti penganut agama Liverpool marah pula.

Jadi, malam ni 3-0.

3 untuk Manchester United.
o untuk Newcastle United.

***

Lembaga Pengarah Sokernet juga sudah bersetuju untuk menubuhkan Manchester United Sokernet Club (MUSC) berkuatkuasa esok.

Kelab kelab lain, mintak maaf..belum dapat kelulusan lagi sebab jumlah penyokong tidak mencapai kuota.

58 Ulasan:

wanbu berkata...

bagus2 Glory! Glory! Man United.... ^_^

Mukmin Selamat berkata...

2 musim lepas MU seri dengan NU dalam perlawanan pembukaan dekat OT.

im just saying.

Zinedine Zaiddin berkata...

Tiba2 aku rasa nak jadi pengulas Blackpool plak. HAHAHAHA


Are We Prepared Enough, Boss? Yes, Just Bring it On!

daLyaanoon berkata...

ada dapat stiker keta tak?

Mr. Schomey™ berkata...

arghh. 3-0 mana cukup bro. keh3

free berkata...

"Capello said before the Hungary friendly that he would no longer be considering selecting Beckham for England as he is "too old", a decision that has received a mixed response from English press and football fans alike."

bodoh la capello, yg ko meroyan gi tepon scholesy apecer?!!

deus X machina berkata...

Manchester United 7 Newcastle United 0
Muktamad!

SFB berkata...

saya dgn sukarela join kelab.. huhuhu

Kelon Eric Bana berkata...

booooooo...

brandon flowers berkata...

merendah diri kepala lutut dia

Kap berkata...

cet.

Wan Perlis berkata...

halamak admin geng man u la

nazrihashim berkata...

yeh3...sokong fdaus ahmad!

mr dimaz berkata...

hope mng..mu terbaek

Shamil Gunsō berkata...

newcastle menang penalti shootout

talkIZcheap! berkata...

kepala lutut mmg rendah...

Diaz berkata...

Entri yang paling rubbish aku pernah baca kat sokernet nih....

Biasa la budak yang baru nak naik jadi pengulas...

paiseh berkata...

borang mana..?? borang~

FdausAmad berkata...

ahh tak payah borang borang, niat dalam hati dah kira ok..amacam seh?

adijaya berkata...

salam buat fdausamad selaku pengulas baru,

just nak tanya, kenapa polling kat sbelah ni aku takleh nak buat voting? dan aku merasakan ini adalah kerja lucius maximus kerana dia meletakkan chelsea di option pertama.

Siapa Yang Bakal Menjuarai EPL musim 2010/11?
tolong bagi pilihan yg munasabah la sket. haram jadah apa spurs ngan man city pun masuk list?

FdausAmad berkata...

Adik Adijaya,

jangan marah marah dulu..

nanti gua mintak lucius tukar opsyen yang 'munasabah' sikit.

err..tapi, team apa lagi yang munasabah?

blitz berkata...

4 team dalam poll tu yg paling munasabah.. team mana lagi yg munasabah?

adijaya ni taksub sangat ngan lucius ni..

Mr. Schomey™ berkata...

siot la fdausamad. betul plak predict 3-0. haha. lain kali predict 7-0 la. baru meriahhh

talkIZcheap! berkata...

Blackpool la option yg lebih munasabah!!

Tu pon nak kena ajar ke?? tengok, kan dah tak pasal2 kena kutuk, pengulas baru nak naik la, apa la...

Lann Shaukani berkata...

yeesss!

JDepp berkata...

mende..

mrlrie berkata...

errr... FdausAmad lebih terer dari paul si sotong.. paul bole kata menang - kalah saja.. nie siap predict dgn gol lagi.... bbwrghahahahaha

meo sepul berkata...

lu menuntut ilmu pe lak nih???

ayobkelubi berkata...

hahahahah

adijaya..rileks ler..itu namanya saiko..

tgk liverpool..uncle roy tenang jek ckp tahun ni malas nak menang apa-apa. habis citer?. ada orang nak meroyan?. hahahahaha

kareem berkata...

Gua nak bukti data serta rekod celah mane yg menyatakan penyokong Syaitonn Merah dah capai kuota penyokong...Mane??mane?ade bran?

MuhdNashiham berkata...

Rendah tahap pemikiran kau fdausamad! Jangan kau taksub sangat gak dgn team sokongan kau tu. Poser je kau ni, bukan minat sangat bola, entah2 main bola pun kaki bangku..

andiadam berkata...

boring pulak,admin baru fan man u rupanya.geng geng team fofuler.

muaz berkata...

pidomat mmg hebat predict. tp setakat satu game. Cuba predict sampai ujung sesaon tgk.. tp still, prediction terbaik datang dari lucy last season.. bikin kem Gunners hangin satu badan..

RienaxFaizal berkata...

game yg mantap smlm.newcastle pon harus dihormati.saingan yg mantap pada peringkat awl.tp hilang konsistensi selepas babak 20 min.pengalaman membezakan.mu main attack gile2.finishing kureng manis.jentera tgh kene support lg optiong utk attacking.ape2 ggmu

- tak pyh ler gado2 psl admin xde exp ke ape ke..team ni ramai ke ape..statistic ke ape..kalo rse team lu org power..just konfiden..n proove it kat ujung musim.

pornama berkata...

team budak sekolah meriam tak masuk dalam poll terus jadi tak munasabah ye?ish ish..

eh..YNWA pon takde?haha..mmg kejam la korang.

KontenaEric berkata...

fdausamad pengulas baru??

Pejadah..selama ni Abdul Sokernet tu dia la..

marah btol KOPS muhdnashiham, menganut agama liverpool betul. Jangan panass bro!,

Jarr berkata...

hhahaahaha..ramai tak kona sapo fdausamad eh?ahahahaha..ala takmo la emo emo brader brader semua..rileks.wa yg tegar Liverpool ni pon tak kecik hati bila poll sebelah takde Kop.itu kan dah sejarah tradisi sokernet, they're against liverpool.Kelab paling berjaya dlm sejarah inggeris.skan ni mereka tgh naik dan best, biorkan je la...heehehehe.fdaus, kau nye prediction buat wa seram...tolong predict next game.

RienaxFaizal berkata...

setuju dgn jar..even kite support team lain2..tp tak pyh emo2 ini mcm ma..ini time lu org dak2 liverpool kene..ini mesti ade keje org mendajal..itu adat lah..sok luse mu ke arsenal ke chelsea ke..same je kene kalo klh or seri..ha itu time kalo takde kutukan baru la bgn..

RyuJi berkata...

oi riena ko bukan lipaspool macam adik ko ke?muahhahahahah

nasr berkata...

FdausAmad ni kalo dia main fantasy permierlague sure power. hehehee..

Luca De Ketiak berkata...

diaz equal pig.

hahaha!

meo sepul berkata...

macam best je ngutuk orang dalam ni...

diaz plus pig equal shit

hahaha!

Mohd berkata...

MuhdNashiham = diaz..nk kutuk org tuh mcm la kau tuh bes sgt..ntah lg poser + loser.kehkehkehehkeh.

mr dimaz berkata...

dgn yakinnye mu mng 3-0...yg kutuk fdausamad tu jgn men sembur je,,siasat dlu dy dtg dri mane..haha

biz berkata...

aku suke rooney yang baru..
harap2 rooney boleh teruskan "persembahn cemerlang" beliau..

kardio berkata...

Saya dengan ini sekali lagi meminta supaya fdausamad tidak mengulas di sokernet. Sebabnya adalah pengulas bagi kem ManU sudah ada Nazri dan Jorj.

Apa kurangnya dengan pengulas 2 orang ni? Adakah dah kecut telur maka terpaksa tambah sorang lagi sebagai bekap? Saya rasa eloklah dikekalkan setiap kem ada 2 pengulas macam season lepas. Barulah gentleman.

ayobkelubi berkata...

habis lho pidomat!. gue rasa semua pembaca ngak karen sama kamuk!. keh keh keh..

KontenaEric berkata...

Hairan..hairan..

Sape baca sokernet selalu korang mesti ingat:

1. Obe mula tulis, kena balun left and right
2. Jorji tulis, ada kutu keep on hentam kata artikel tak kualiti.
3. Lucius?. Bungwahab anyone?
4. Baru ni pipiyapong up entry, ada mamat suruh ganti orang lain for arsenal, Pipi out katanya.
5. Jannah pun selalu kena, kardio la yang suruh dia out,awi pun dia suruh out.
6. Now fdausamad pulak jadi hal. Masa dia pakai nama abdul takde bising pulak.

Kesimpulannya. Manusia tak pernah puas hati.

Baca enjoy enjoy sudah la..

Lann Shaukani berkata...

Tau takpe. Tau nak kutuk. Baca suka2 sudah. Yang makan dalam apahal?

biztoone berkata...

fdaus ahmad = angel

GGMU!

MuhdNashiham berkata...

Heh...dasar kontena ko eric. And to you too en Mohd poser...

RienaxFaizal berkata...

oi ryuji..tu laki aku ler..the point yg aku nk smpaikan just be cool n rilek je la beb.

Luca De Ketiak berkata...

kardio equal pig!

Mohd berkata...

hanya poser je yg knl poser..mr muhd'bajet tau psl bola'nashiham

kareem berkata...

luca bekap member nampak...ahhahaha...Ni Pipi mane?xde ulasan game arsenal ke?hare btol..

mankaran berkata...

tak payah daftar2 la, cop saja kat dahi tu logo mengyu

Luca De Ketiak berkata...

bukan bekap. braderhud kena jaga.

MuhdNashiham berkata...

heh...kelakar kau mat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...