ANDA SEDANG MEMBACA

15

Selamat Berbuka

Obefiend Weiland Selasa, Ogos 17, 2010 ,
Selamat berbuka semua. Sebelum buka cuci mata dulu dengan awek-awek pemain bola dari negara Xerxes. Hot kan?.. i fapped till i bleed



Anyway bercakap pasal Iran semalam gua baca Ali Karimi kena buang kerja pasal dia tak nak puasa. Ali Karimi dibuang kelab Steel Azin apabila kantol makan kebab unta dibelakang bilik persalinan. Ok that was an embellishment on my part tapi part kantol tu memang betul.

Orang Shiah tak terima fatwa Al Azhar. So gua suggest kepada Ali Karimi baik balik Jerman la. Kat sana lu tak puasa tak apa. Lu dulu pun pernah main untuk Bayern Munchen. Sultan Bola pun digalakkan ke Jerman. Lu jadi presiden seumur hidup mesti penat kan? Maka tak puasa takpe bai

15 Ulasan:

Zinedine Zaiddin berkata...

Fulamak...kasut mahal tu..!! HAHAHA

Bab Ali Karimi kantoi makan kebab tu betul ke? Part dia kena terminate kontrak tu mmg betul la..tapi pantas didiamkan oleh website official Steel Azin..

R.K berkata...

kebab unta bukan boleh bawak main , dia punya kick lain macam .

amirulismail berkata...

Legea!!

Kap berkata...

tiga ayat last power bomb wa cakap sama lu.

Faiz Tapit berkata...

i fapped till i bleed

Ayat ni ak suke... hahahah

TheRedsOfMerseyside berkata...

Alamak..Sweet nye main bola..Nak tackle pon aku xsanggup nih..Hak3..

Bert berkata...

theredsofmerseyside: sliding "tackle" mmg x leh, tp tackle@ngurat dibenarkan

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua setuju dgn bert... kahkahkah...

Obefiend Weiland berkata...

yang kiri tu lu orang rasa ada muka Emma Watson - Hermione Grainger tak

gua rasa ada iras la sket

meor-name-depan-ku berkata...

mane agaknye pegi KHODADAD AZIZI?

aremierulez/Amirul berkata...

haha.. pasal sultan bola tu memang tak boleh blah

eddie dewanaga berkata...

...no 14 tu sweet seh.

big bear berkata...

sebbaik puak pekase takde dalam ni. agak2 ayat tu boleh buat bahan ripot tak?

alan zed berkata...

siot obe, aku dah meleleh air liur... damn kebab unta... haha... :D

Kak Ram Gc berkata...

gua p tgk team volleyball pomp iran men kt cheras hr 2
diaorg mmg paka mcm ni....
kt dlm baju fit...
kt luar jersi y loose..
mmg cun kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...