ANDA SEDANG MEMBACA

75

TAHNIAH


Kepada Mesut Ozil yang tidak terkinja-kinja untuk beradu nasib dalam EPL - Liga paling overrated, over-hype dan hanya dua jenis kewarganegaraan sahaja yang anggap ia terbaik di dunia, yakni Enggerland dan Malaya.

"Tapi...tapi...sokernet bukan ke asyik cerita EPL, tapi...tapi...tapi...bukan ke kau sokong Manchester United ke?...tapi...tapi..."

Lontarkan hate-comment anda di bawah. Ya a aww

75 Ulasan:

Khairulnizam Bakeri berkata...

Lebih dungu menyertai pasukan yang hanya membeli pemain dengan tanda harga mahal. Main satu musim (dengan separuh musim mengeram telur di bangku simpanan) lepas itu terkial-kial mencari kelab baru.

Kelab penabur wang tertabur najis - Real Madrid.

Nazri berkata...

Kalau point sisi tu, errr.. sama la macam Manchester United dan Chelsea...

adijaya berkata...

@khairulnizam: murah je madrid beli dia, 12.5 juta pound. sebelum komen, check market dulu ye.

tapi confirm la karier Özil hancur, sama macam benzema, van der vaart, arbeloa dan ramai lagi.

Lann Shaukani berkata...

Ozil main Barca la baru cara.

pakkordi berkata...

Kalau dah terer, main kat Siberia pun masih terer. Kalau tak comply, tak cukup terer lah tu.

meor-name-depan-ku berkata...

rilek-rilek sudah!!!!!
Pilihan terbaek la die pilih La Liga...

Jarr berkata...

sejarah peradaban man u ngan marca bab bab transfer ni mmg sejak dulu lagi...yg man u nak, marca nak..sudahnya marca amik..tapi terbaik dlm sejarah, man u beli CR7 tak abis 17mil, Marca kena pau sampai 80mil...Galacticos jadi gitu bukan sebab pemain, management terdahulu tu..zaman raul, hierro,helguera,zidane pon tgh best jugak.Sapa coach time tuh?

So tgk mcm mana Maur handle Marca kali ni...Oezil ngengada, nak join Khedira, buleh jemaah terawikh sesama.

meor-name-depan-ku berkata...

Biar jerr die main sane....

ENGLAND punye national team melambangkan Liga diorang....

Pilihan terbaek die tak memilih EPL..

Untuk mase depan germany yang gemilang!!!!

adijaya berkata...

err.. abg jarr, marca tu bukannya nama suratkhabar ke?

encik azuwan berkata...

ingatkan masuk Johor FC.baru cadang nak beli season tiket kat stadium perbadanan pasir gudang.dem.

alan zed berkata...

beli la player apa pun, blakang barca jugak... an?

Jarr berkata...

maafkan saya adijaya, kekadang "abang" terpanggil utk bahasakan RM sebagai Marca.Maaf atas kesulitan..=)

. berkata...

hahaha , alan mmg semart! aku sokong kau.terkilan gak laa aku, ozil sembang minat barca dari kecik laa ape laa.last2 ini penyudahnye.

talkIZcheap! berkata...

alah.. Ozil pon, bukan hebat sangat....

Jarr berkata...

ha'ah kan TiZ kan?Chicarito Nachos El Mundo lagi superb...complete midfielder hard to find these day..yg ade character complete midfielder cuma sorang je LUCAS LEIVA =p

MuhdNashiham berkata...

Apa akan jadi dgn ricky kaka? Macam jose tak suka dia je...

.Gory. berkata...

Kaka pada akhirnya akan sertai Santos, dan bersama Robinho, akan cuba menjajahi Champions League dengan Santos!

cantona_7 berkata...

Ozil, you are a fool. You had a chance to be a legend at United instead of a part-timer at Madrid. Enjoy the insanity in Madrid. You had a chance to play for one of the greatest managers in the history of the game and you blew it.

Real only wanted you to sell shirts. You're going to wind up spending a whole bunch of time on the bench behind Kaka and VDV (assuming VDV isn't shipped out shortly). Real has a glut of midfield players, this was a really dumb move on your part.

. berkata...

marah betul en.cantona kite ni , hehe. your r right! madrid is the place to destroy player career.

Jarr berkata...

hi cantona.lama tak nampak main beach ball.

mohd faizal bin sarif berkata...

bg aku ozil mmg buat pilihan tepat utk short term..tp bg long term agk silap.byngkan dh berape byk super midfielder attack/defensive yg RM dh ade.mcm mne sekali pon morino bole swap..aku rse akhirnye 3/4 player akn ttp duduk di bench.ozil tak terkecuali..pilihan terbaik sepatutnye di mu or di arsenal.sbg peminat mu,aku nk ozil berganding dgn fletcher/anderson utk menggantikan gigs dan scholes yg akn bersara soon.

Mr. Schomey™ berkata...

ahh. better man u beli muller. ozil tak bagus mana.

Mr. Schomey™ berkata...

man utd*

Maharaja Gila berkata...

orang bingai je tengok EPL ni wei..

ayobkelubi berkata...

jarr : ozil ngan khedira takde maknanya nak gie terawih.lepas training, balik tidur.

tapi

aku syak ozil ikut khedira sbb nak rasa pengalaman balik kg beraya. itu jek.kalau main kat bundesliga tak feel balik kg nak raya. ni main kat SPAIN. ada feeelll sikit...baru leh dgr lagu raya M.NASIR sambil pandang tingkap EURO TRAIN tu..

Zinedine Zaiddin berkata...

hahaha..macam2 ulasan kuar hah..

Wahida Jumaat berkata...

ak cgt suke komen ayobkelubi..tergelak2 ak kt cini...
dia pilih real..aduihh.better laaa..xda laaaa myemak kt EPL cgt...
duk diam2 kt real tu.tapi real gilerrr arr ramai midfielder... @.@

iKHwAn berkata...

"dua jenis kewarganegaraan sahaja yang anggap ia terbaik di dunia, yakni Enggerland dan Malaya"

Hehe.. terbaekk..

Jarr berkata...

kau penah tgk zidane nangis dgr lagu air mata syawal dato siti tak ayob?

meor-name-depan-ku berkata...

Rilek kawan-kawan........ kite tunggu jer sepak mula La Liga Primera...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

real penghancur karier... silap la die g sane...

Khairul berkata...

rilek2s...dulu ramai ckp ronaldo akn hancur g real..tp perform gak..cume xdpt piale je la

Jarr berkata...

baik dia terus gi MLS, dah boleh pikir retirement sekali....

julu berkata...

agak2 syed adny dgr lagu raya ,die rasa nk balik liverpool x??..

Mukmin Selamat berkata...

muke dah sesuai pemanas kerusi simpanan real madrid dah!

Kay berkata...

bila ada players masuk Los Blancos je semua gelabah tetek kata real penghancur karier la hape bala entah..bila masuk blaugrana? semua kata baguih punyaaa...tengok apa jadi sama itu ibrahim..kehkeh..
villa pun nanti flop jugak..

KontenaEric berkata...

Gelabah tetek tu macam mana, kay?

Holden Caulfield berkata...

haha - ESPN jangan englandkan kami.
Bagus seruan aku ni - bagus.
Aku harap La Liga lepas ni naiklah - walaupun gua ni root Barca - tapi gua gembira bila Ozil ke Real.

Yang penting diharapkan dengan ini,seluruh warga Malaysia sedar,liga Engleng sudah tidak relevan lagi.

fabregas berkata...

La Liga la tak releven. ada ke patut main kul 4-5 pagi. sape nak tengok oii..

Nizam berkata...

gua tak kisah yg penting bukan CHELSHIT dan MANKESTER UTD

SFB berkata...

aisey.... sedih aku Ozil x pergi EPL... pegi Madrid tu last2 panaskan bench je kot...

aripsamat.... berkata...

real mmg sengal...tgk la wesley snidjer tu...blah je real gila2 jadi star....

pembaris berkata...

ada juga anak muda yang berjaya bila berpindah ke real madrid.contohnya ramos dan higuin.lagipun morinho pun suka beli anak2 ikan dari dulu.

kareem berkata...

Cakap berapi layan La Liga tapi setakat layan highlight watpe..Berani tgkla live kul 3-4 pagi tiap weekend.Gua setuju ngan fabregas..Kebanyakannya berapi sokong madrid,sokong Barca tp dalam 1 season berape byk je match team yg die tgk..

Gua dah agak dah nazri ni poser. Tgkla die kate epl tak best sgt. Sokong MU pun sebab terpakse ikut kawan2..Kang kate tak up to date pulak..Sokong team yg slalu menang cup pulak kan...kehkehkehkeh...Jgn marah nazri.. Nanti blanje gua 1 tiket citer karipap-karipap cinta ek...

palytoh berkata...

komen @ fabregas amat terbaek dan mnunjuk kan peradaban bangsa madani malaysia.. sape nk tgok pagi2 bute tu woi.. huhu Xp

i'msosupernotcool berkata...

la liga punya orang dah ade yang canang2 nak tukar la liga schedule kasik awal..
nak sama timing dengan epl..
fight epl punya market dekat asia..


"Kalau dah terer, main kat Siberia pun masih terer. Kalau tak comply, tak cukup terer lah tu." - Pakkordi

sito berkata...

pirrraaahh..la liga konon..tanye sape top striker sevilla pon xtau..haktuih!!

mr dimaz berkata...

la liga borink nk mampus x de saingan cam epl,,lg2 real barca club len tercungap2 nk lps top2..x mcm epl skrg ni da byk club bg saingan..

mankaran berkata...

saya rasa Perak dan Selangor akan masuk final Piala Malaysia

Maharaja Gila berkata...

apa daa..

tak semestinya minat, nak kena tengok setiap game.
minat manusia lain-lain. minat nazri mungkin porno, tapi bukan tiap-tiap hari nazri tengok porno kan? bukan tak nak tengok liga sepanyol, tuntutan kerja tu lagi penting.

sama la macam liga dekat malaysia ni. kalau final, stadium kompem penuh. tapi apehal game-game lain, tak penuh? cakap pung pang pung pang sayang bola sepak malaysia. game bola dekat malaysia ni pun bukan pukul 3-4 pagi.

EPL ni lebih kepada bisnes je. Seni bola sepak tu tak ada. Kalau tengok pemain-pemain yang main dekat EPL pun, semua pasal duit. Tapi kalau nak glory, diorang main liga lain. Contoh seperti Ronaldo. Dia mengaku yang dia nak main dekat Madrid dari kecik lagi. Kaka pulak masuk Madrid sebab nak selamatkan Milan. Tapi kenapa Kaka tak masuk Chelsea yang offer lebih kurang sama macam Madrid?

@mankaran : perak masuk final? berangan la wei..hahha..

Nazri berkata...

maharaja gila - saya ada stock Maria Ozawa? mau? La la la la la

ahmad berkata...

raul meireles gak la ganti..tp xpe..ensem gak..jambang bagai penggiat filem sains fiksyen

tg shaaban berkata...

bagi aku ada 2 team je dlm la liga
= RM + barcelona
lelain mencukupkan kuorom je

Lann Shaukani berkata...

Ozil lupa buat research yg RM ada Van der Vaart, Kaka, Ronaldo, Alonso, Gago, Lass Diara, Mohamadou Diarra, etc.

Silap.. silap. Kalau main Barca boleh jadi bintang under Pep Guardiola.

Apa pun good luck buat Ozil!

Holden Caulfield berkata...

@fabregas:haha just because dia pukul 3-4 pagi,kau cakap La Liga tak relevan?

habis,kalau World Cup South Afrika 3-4 pagi,tak relevan la?Ke kena World Cup sepanjang masa kat Asia baru relevan?

haha - lawak la dol.

p/s:Sedangkan Liga Argentina pun gua tengok live,lu nak kata La Liga gua tengok highlights?Silap la - gua manusia nocturnal.Pukul 3 pagi tu macam 9 malam je weh.

Holden Caulfield berkata...

@mr dimaz:

lu nak cakap pasal persaingan je beb?
berapa kali team macam aston villa,bolton wanderers atau everton juara liga?sekali je la - blackburn rovers - yang lain tiga ekor ni,man united,chelsea,arsenal..macam tu nko cakap banyak persaingan?

la liga - lu ingat barca dengan real je ke pernah juara?sevilla tak pernah juara?deportivo la coruna tak pernah juara?valencia tak pernah juara?

nak cakap persaingan - tengok liga argentina la - juara season lepas bukan tiket jaminan lu tak terkeluar season lagi satu.dan team pertengahan boleh jadi juara anytime.jurang beza team atas dengan team bawah cuma 10 point - nak cakap persaingan la sangat.

Holden Caulfield berkata...

@sito:luis fabiano,federick kanoute?apahal.

nak tanya ke top striker real betis,real sociedad dengan team baru naik hercules?

sekarang aku tanya nko - top striker leyton orient sape?

cheh - cakap pandai.

p/s:orang engleng ramai pun tak layan EPL la - dorang layan cricket.yang layan EPL ni either dia ni pendatang asing dari bani Afrika,atau mat skinhead yang gila kejar booze.

ayobkelubi berkata...

korang ni

kan dah ngamuk enche' holden. dia tembak korang kang!. hahahaha.

EPL or LA LIGa, yang penting kalau kalian ada passion toward the game.should be takde masalah nak tgk pukul berapa sekali pun.

walaupun aku sokonng LIVERPOOL tapi kalau game kul 1 pagi. takde kuasa aku nak nengok heh, baik tidur. keh keh keh.

takat tanya soalan siapa striker SEVILLA, budak darjah 6 pun leh jawap. tanyalah sapa STRIKER MALAGA FC ker. keh keh keh.

jadi

pokoknya, pundit sokernet, buat poll,liga mana paling best seluruh alam kosmik. kita tengok. he he he

Holden Caulfield berkata...

@ayob:

tak payah buat poll lah.takat fofuler je buat ape.sama macam justin bieber ke,lady gaga ke,kalau diletak undi dengan mogwai ke,radiohead ke,dorang boleh selamba je menang award anugerah artis fofuler.

mawi cuba kalau diletak dengan band primary - senang2 je mawi menang.quality wise?

enough said.epl liga paling overrated di alam semesta - macam bijirin sarapan honey stars.

Maharaja Gila berkata...

@ ayob : kompem la poll tu byk pilih EPL.

@ holden : rilek. jgn mrh2 bln pose ni.

"Do not argue with idiots as they will bring you down to their level, and beat you with their experience"

beliabencibungwahab berkata...

kompom ar liga super sebab ade pahang..haha..pokoknye lantak la nak tengok la liga ke epl ke mahupun liga super..masing2 punye selera..pekejadahnye yang dok komen "orang bingai je tengok EPL ni wei.." dengan "epl x relevan lagi "..kau nk layan epl, la liga, liga indon or maria ozawa tu lu punye suke..wa layan epl tapi wa tak bingai pon..apadaaaa..

Cesc Luzeza berkata...

bola sepak is the great game....love footballl.....

Holden Caulfield berkata...

@maharaja:love your quote bro.kah kah kah!

Maharaja Gila berkata...

@ bbbungwahab : haha. saje bikin panas cakap pasal bingai tu.

talkIZcheap! berkata...

pung pang pung pang!! Ozil gak yg kaya.... [dan Milner, wakakak!!]

ayobkelubi berkata...

en holden

saje jek.dah katanya sokernet kan?. jgn lu marah gua pulak. keh keh keh..

Jarr berkata...

i against lady gaga since she's a lady in red for illuminatist and masonist...wakakakaka off topik plak.

palytoh berkata...

hei2 hei lady in red kehkeh... lady gagak dah naik pangkat dlm sistem pyramid ek XP

Jarr berkata...

pyramid hirarki yg mcm utk gizi seimbang tu eh?
aaahhhh ni semua pengaruh Satanic Antichrist yg nak memecahbelahkan semua umat manusia...sapa dvd the arrivals?off topik lagi sekali...maaf.

julu berkata...

eh.. apa die kelebihan kalo terawih malam ni ek...

talkIZcheap! berkata...

korang tukar2 topik ni, nka cukupkan sampai 100 komen ke??

Luca De Ketiak berkata...

hi holden!

liga kita buat kul berapa pulak?

julu berkata...

target 150...

Oh Me berkata...

Karipap-Karipap Cinta lagilah overrated.....

Muahaha

talkIZcheap! berkata...

ishkk... lambat lagi nk smpai 150 ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...