ANDA SEDANG MEMBACA

32

Blackburn Rovers 1 - 2 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Ogos 29, 2010
Perlawanan bekas juara bertemu bekas juara ni gua tak boleh nak cerita apa. Elok saja dalam 20 minit diorang main, slow slow mata gua pejam. Ini semua kes pekena nasi ulam, kambing bakar, sotong petai, siakap stim, ikan ebek bakar, murtabak, nenas, bingka ubi, apam dan kentaki anak buah gua masa berbuka.

Dengan kemenangan ini, nampaknya Arsenal semakin menghampiri kejuaraan. Sekian, terima kasih.

Rosicky dijangka akan mengembalikan prestasi Euro 2004 musim ini. Jaga jaga semua!


32 Ulasan:

Popo berkata...

arsenal mmg champion!
jaga2 sume!

thenocturnalzulkhairi berkata...

thn ni sme bukan budak2 lagi! except wilshere yg bru abes spm..

dewajiwa berkata...

aik? sekelip mata gambar betukar nih?

Holden Caulfield berkata...

gua fikir rosicky dah tukar kerjaya baru - lama menyepi.kah kah kah!

lolastitch berkata...

ringkas dan padat isinya.

Mukmin Selamat berkata...

time injurd belatih main gitar

henrymevez berkata...

Ada rupa anthony kiedes pulak aku tgk rosicky nih...haha

NikLas berkata...

best tgk adik Wilshire tackle pakcik Samba... moment of the match

Sopek berkata...

Laa...aku dok ingat pipi tadi yang main gitar.
Skali rosicky plak...haha

brandon flowers berkata...

aku agak mesti pipi punya kerja letak arsenal juara 10/11 kat sebelah ni

The Charlatans KL berkata...

letak rozza central midfield la, fabregas belum cecah form lagi ni.

.Gory. berkata...

Ni bassist Primary dari Tempoyan tu ye? Ape name?

Thomas Rosicky Abdillah?

.Gory. berkata...

*Tempoyang

Revolt berkata...

diharap brader pipi dapat mengulas dengan lebih kerap lagi memandangkan pasukan Arsenal akan menang kesemua perlawanan liga musim ini. Takkan gunners hilang didunia.

PAP berkata...

penyudah walcott semalam buat aku ter-nganga seketika. rembatan padu lagi jitu dari walcott memang bergaya.

abang rusia kita memang sangat boleh diharapkan.

*semalam masa gua tengok game arsenal, tetiba nampka mamat liverfool ada skali. apa cerita? sapa mau komen?

Bert berkata...

haah, baru prasan 2010-11 dah ada tulis sape champion..kehkehkeh, nanti kene tukar balik daaa

talkIZcheap! berkata...

Arsenal mula membuka akaun injury mereka, bermula dengan, siapa lagi? Van Persie...

Drog ngn Rooney duk kira brapa gol nak score season ni, Van Persia asyik duk kira MC je tiap2 tahun....

farizizwan berkata...

Banyak betul lu mentekedarah.Betul lu puasa ni.

S7Nizam berkata...

terbaek!

amirpo. berkata...

hidup arsenal!hahahha

Harizzamzuri berkata...

pipi, lu buang poll kat sebalah. takar lain. kasi bubuh Arsenal dalam tuh..

thenocturnalzulkhairi berkata...

mbhahahaha bru aku prsan arsnal dah juare 2010/11.. tahniah pipi!!

Besi Karat berkata...

arsenal dah juara kot.

yui berkata...

jambu dan hebat!!

abershavin berkata...

two fingers in the air for the arsenal!!!

iKHwAn berkata...

ko teraweh kt umah sorang2 ke time game aritu pipi.. hahaha..

p/s: sangka baik dgn tidak mengaggap org x gi teraweh..

keli berkata...

Aku nk nombor tepon kakak Walcott. Ade x?Sbb gua da masuk gym nak kasi ketol2 bodi aku....

PAP berkata...

bapak giler hebat arsenal..
sudah diumum jadi juara..
aku bangga..yeah..yeah..

hehehehe...

kitt berkata...

dari season lepas asyik menghampiri kejuaraan..
samapi hujung2,kau hilang tanpa pesan.

eh,pantun 2 kerat pulak..ceeewaaahh..


a8jnme

kareem berkata...

Ramai jgak fans arsenal..kire salah gakla perkiraan fdausamad nih..kehkehkeh

kareem berkata...

Oh ya pap,

Memang padu dan jitu.Tgk jela jaring sampai putus dibuatnya. Rooney ngan Drogba pun xleh wat gitu...

Perokok Daun berkata...

rembat tali putus tu...salute2..

gua harap van persie ok jer...xde dia payah sket arsenal nak go on..

chamakh main slow sngt...mgnkin xbiasa lagi ngan kelab hebat arsenal..hahaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...