ANDA SEDANG MEMBACA

44

Ini betul punya TESTING

FdausAmad Isnin, Ogos 09, 2010

Testing...


Testing sepam lagi...

Tak puas hati, Testing lagi...


Hah..baru Testing je nih..


Kalau Testing pun macam ni, start minggu depan tak tahu la gua dia punya main betul betul macam mana.

44 Ulasan:

iKHwAn berkata...

Obey.. sila jwb..

RyuJi berkata...

gol hernandez tu menganjing atau kebetulan?

iKHwAn berkata...

mgkin ni lah yg d mksudkan 123 posted by jannah tu.. gol2 smlm upanya.. 1 to 3 for MU.. Anyway pliz jgn kaitkan dgn Paul si sotong lg..

BanDeLa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jarr berkata...

hernandez rembat padu utk muka sendiri...betul punya tinggi determination dia...

wanbu berkata...

Glory! Glory! Man United...
langkah kanan yang mengujakan

amirul berkata...

Kalo x kena muka tuh konfem bola x masuk gawang. Hmm...mesti saket giler tuh...hahahaha

deus X machina berkata...

ini baru perisai komuniti, banyak lagi trofi akan menyusul bersama Chicharito..keh keh

Glory Glory Man United!!!!!!!!!!

amirul berkata...

Nway, ape kod liga sokernet utk fantasy premier league? Nak join weh..

Mr. Schomey™ berkata...

time gol chicharito, aku da gelak terbahak2. kelakar dow.

haihh.power betul man u smlm.tu belum man u rembat ozil lg tu.

frwls berkata...

entahnya, liga sokernet fantasy mana?

mikhaelahmad berkata...

berba kacak juga kadang-kadang.

mohd faizal bin sarif berkata...

tlg..plss..tlgg..tlg bg saingan yg lebih konsisten season ni..takkan nk tgk brother mu dgn brother chelsea je fight..kuikuikui.

ggmu,salute to chelsea gak.

P.O.N.G berkata...

ntah nye....mana fantasi liga sokernet??(saja ulang 2-3 kali tanya...)

Jarr berkata...

ha'ah..mana liga fantasy sokernet?(tolong ulang PONG punye)

dewajiwa berkata...

ntahnya. mana kod liga fantasi nih? hehehe
(komen pertama selepas 4 bulan)

dewajiwa berkata...

testing camni memang terbaik.
pasnih game ekperimen plak.

GGMU

P.O.N.G berkata...

ye laaaaaaaaa.....mana liga fantasy sokernet?(ulang yg aku punya sendri...)

frwls berkata...

dimana liga fantasy sokernet????????????

Jarr berkata...

lagi sekali aku ckp, mana liga fantasyyyyyyyyyyyyyyyyy sokerkonet!!!!!!!!!!!!!!!

Putra berkata...

sokernek punya fantasy seks er... liga manaaaa ????

FdausAmad berkata...

Woii,

nah amek Adijaya buat dah itu hari.

"
Liga Sokernet 2010/11 di fantasy premier league.

code to join this league: 158892-46098
"

Ajak main bola betul betul liat,
Bila benda benda fantasi ni ligat.

haishh.

frwls berkata...

gua turun boss!

kookabooras berkata...

Hillarious!

P.O.N.G berkata...

gagagagga....kena marah..hehehe

Jarr berkata...

ahhhh lu pon satu Pong, sebok ngan awek kat FB jer..aku komen haram tak reply, mentanglah dada aku takde bonjol bonjol...(ayat fitnah Pong)

kardio berkata...

Saya dengan ini, mewakili pengkomen-chiken-yang-tak-guna-nama-asal meminta supaya:
1. Saudara fdausamad supaya tidak terus menjadi pengulas SOKERNET. Semua telah tahu bahawa kem ManU telah mempunyai 2 orang pengulas, dan dengan ini tidak berlaku adil kepada kem-kem yang lain. Ini bakal menjejaskan kredibiliti SOKERNET sebagai laman web rasmi bolasepak dunia, serta mempromosikan budaya kroni di dalam sokernet. Sekali sama macam FAM daaa...
2. Sekiranya saudara fdausamad terus menjadi pengulas kem ManU, adalah diminta salah seorang daripada Nazri atau Jorji untuk meletak jawatan.
3. Saya berpendapat, adalah lebih utama untuk pihak pengurusan Sokernet mencari pengganti pengulas tak boleh pakai seperti Jannah, Awi dan Saudagar Garam supaya ulasan dan adegan kutuk mengutuk nampak lebih seimbang dikalangan kem-kem pasukan. keh keh keh

Sekian, dan harapan saya supaya Sokernet lebih maju, wangi dan bebas dari pengaruh kroni.

nasz playersz berkata...

jom join fantasy league
913481-229591

muaz berkata...

Setakat menang dulang..

Dulang tu kitaorg bikin makan nasi beriani kambing..

http://ombakpictures.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/DSC_5004.JPG

keh keh keh

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ade sesape main 'I know the score' x???
kalo ade bole bg league code... gua nk join la...
.
.
.
.
.
.
.
.
. gua sokong fdausamad!!

papaskizo berkata...

El Chicharito terbaekkkkkkkkkkkkkkkkk

P.O.N.G berkata...

jarr..cilakak lu..fitnah insan mulia spt aku...sebak aku..huk..huk..(nangis sambil sedut ingus)..

Anyway..
Jarr..
HEPI BIRTHDAY BRO..SMOGA LU MEMBESAR SEBAGAI JOHAN..JGN JD MCM LIVERPOOL...

Ahmad Hamidi berkata...

@kardio bukanke masa awal awal dulu sokernet kata diaorang memang pilih ikut kroni ke.lagi banyak post lagi ok ape

BanDeLa berkata...

kat sokernet ja da tau sapa mng musim nie...3 tuk man utd...hehehehe

blitz berkata...

kardio ni aku rasa fan liverpool.. dh tak tahan asyik kena bahan je ni..

mr dimaz berkata...

kalo cmtu cari la penulis baru utk pool..

kareem berkata...

ah..gua rase kena ade penulis baru utk arsenal pasal pipiyapong bukan bole pakai sangat. lagipun, gua dgr,arsenal calon juara tahun ni..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jom join league nih... 528119-230932

Jarr berkata...

haha tima kasih PONG...selamat hari tua kat aku semalam...alah.Cukupla tu Jannah ngan Dingin, arsenal pon kurang pengulas...tapi nak penuhkan pengulas Liverpool, aku boleh jer email artikel kat dingin...biar dia publish.ke guane?

muaz berkata...

buleh jarr.. no hal.. saing2.. ke guaner?

P.O.N.G berkata...

ada lagi ke sejarah liverpool yg tak tulis kat sokernet ni jarr????

mengkalu ada...sila lah....

:)

Jarr berkata...

:) history is history.nothing can change that Pong.Skang mari kita amik dasar pandang kedepan.Banyak benda dan materials yg boleh digunakan for coming season.bukan sekadar kutuk mengutuk (sedap juge kekadang melayan).Tapi bagi semua penyokong club mesti ada pandangan sendiri yg nak disuarakan kan?

Saluran mana yg boleh kita gunakan?Sokernet lah, hah apalagi?email apa yg anda nak publish.Pengulas2 disini sedia membantu.Eceh...aku formal plak pepagi ni.

Kau dah junub Pong?malam kang nak terawikh..

P.O.N.G berkata...

ko demam ke jarr....???

aku dah junub 3 hari lepas da....bini aku diserang oleh jepun durjana!!!!

iR berkata...

salam...fantasi EPL liga sokernet takde ke musim ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...