ANDA SEDANG MEMBACA

26

Testinggggggg

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Ogos 10, 2010

Oh ya. Arsenal masih kekal mendahului liga walaupun tak berlawan pun lagi. Keh keh keh.

26 Ulasan:

joe [budakblink] berkata...

terbaik

lolastitch berkata...

positive,

reemza berkata...

lawak LAME!!

adek dah besar berkata...

nape letak muka chamakh?
letakk la muka arsengal wengal!

Cesc Luzeza berkata...

ni boleh street smpi hujung season ni..wakakakaka

farizizwan berkata...

Yes!

iKHwAn berkata...

haha.. like!

BanDeLa berkata...

tahniah....kehkehkeh

P.O.N.G berkata...

la...la...la....~~~~

Alke berkata...

arsenal masa takde season off pun top of the league juge. Harap si Chamakh ni tak menyemak.

Jarr berkata...

Chamakhaktuih.

AliceAqram berkata...

rempit!

palytoh berkata...

hahaah rambut rempit tak tahan aku dgr hahaha...

amxar berkata...

bodo laa fans idiot liverFOOL... tau kutuk je kelab lain... bley blah laa main jauh2 bah... huaahaaa... apa kelas main ngan kelab belasahan tak de nama takde kelas nie... hehehee...

liverFOOLian... bley merempat je laa dlam liga tahun nie... main je ngan bebudak baru masuk yer... syuhhhh... syuhhhh... moneycity baru je chop top 4 bersama ARSENAL... manchestaik unitaik... dan chelSUCK... keh keh keh...

Mr.Nepsy berkata...

selamat berpuasa kepada geng2 Muslim Arsenal

delarocha berkata...

ermmm bila lagi nak leading kan... time ni je la yg boleh pun... haha

nasz playersz berkata...

my fantasy league..jom meriahkan majlis...
913481-201904

Jarr berkata...

amxar ni baru kenal erti kulup agaknya.mulut ngan longkang lebeh kurang jer.Kalau Stalin ngan Fuhrer idop lagi aku suruh je dorang siat kulit kau buat lap kaki masuk jamban.

belajar tgk bola dulu, pastu belajar eja bola.

talkIZcheap! berkata...

Jarr emo... :P

MaOi berkata...

jarr : mamat2 macam amxar ni.. tak yah layan sangat.. biar je dia menyalak..

P.O.N.G berkata...

tudia...jarr marah dah....(lariiiii......)

amxar berkata...

hahahaa... liverFOOLian nie longkang dicakap org lain longkang... dak gitu?... kulup ko ada lagi ke?... or ko dah potong kulup ko?... macam sohai je kutuk2 team lain... tak sedar2... liverFOOL dah jadi pasukan lembek lagi layur beb... huaahuaaa...

sebelum kutuk team lain... pandang cermin dulu bai... macam bagus je... org lain fanatik gak tapi takde laa SOHAI bodo sombong cam ko... agak2 laa sket...

KULUP LUVERFOOL... huhuhu... retarded kesian... :D

amxar berkata...

selamat berpuasa pada Semua... fanatik bola camner pun... agak2 laa... kutuk2 team lain... macam team korang bagusssssssssssssss sangat?... hehehee...

tau pun marah org kutuk team ko... ain kali jangan berlebih lebihan kutuk org lain arrr...

setakat bola nie sampingan je bai... toksah jadi fanatik bodo sombong sangat...

PEACE ;;D

Jarr berkata...

amxar, kau ni ckp org bodo sombong.
komen kau je dah tunjuk kau punye pemikiran darjah berapa..
bila first komen dah start bahasa gampang..
mmg bahasa gampang jugakla kau dpt..
yg kau masuk masuk terus nak bantai orang nape?
ko punye half brain taruk mana?celah bedah?

kalau dah tau bola ni sampingan,takyahla nak nak lebeh sangat kat sini.bahasa pon tak betul, ada hati nak suruh org cermin diri...kesian la dengan mak kau..dpt failure biological product mcm kau ni..konon nak bahasa org cara gentle, tapi tunggang langgang...

Bodoh ada 2 bhai, satu bodo takleh ajar, lagi satu bodoh piang.Masalah kau skang ni, kau termasuk dua dua.Bodoh biar beragak skit sebelum nak bodohkan org..first komen, takde aku bodohkan kau, skang kau dah bodohkan aku, meh sini aku bodohkan kau betul betul.Sampah.

amxar berkata...

ok... camnie laa... lu tak kutuk team lain lebey2... aku pun x kutuk team lain lebey2... for fun ok... tapi jangan bagi nama bukan2 beb...

check balik sapa kutuk team sapa dulu k...

stakat gurau2 ok laa... penyokong mana tak bengang org lain kutuk kutuk team faveret...

pi kat front page... apsal letak AH SENGAL?... agak2 laa bhai... memang lu org punya site tapi jangan laa terlebey gurau... better letak PROPER NAME CLUB kan elok...

lu org suka2 rendahkan team lain... apa punya perangai nie?... MULIA ka?...

talkIZcheap! berkata...

Malcolm Glazer United... takde sape bising pon...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...