ANDA SEDANG MEMBACA

27

Scholesy! Scholesy!

Jorji Selasa, Ogos 10, 2010
18 Dulang perak sebagai hantaran. 18 Piala kemenangan liga dan EPL. 530 Penampilan utama. 149 Gol peribadi. 25 Gol Eropah. 11 Kad Merah dan masih lagi berpotensi untuk menambah lagi. Beberapa puluh kad kuning dan 'mistake', 'late tackles' dan sebagainya. 2 jam masa yang dibagi oleh Capello untuk menyertai England ke World Cup (dan Capello terus trauma melihat aksi Scholes di Wembley lepas). Man of The Match Charity Shield 2010/11. 58 Piala Utama setakat ini dan Manchester United tidak perlu bersekongkol dengan Freemason, Yahudi, Polis Hutan atau Pejabat Agama Tampin untuk melakukannya di musim 2010/11.

Glory Glory Manchester United!
Yeah baby!

Kem Manchester United musim 2010/11 secara rasmi dibuka semula untuk mengutip kembali Piala FA, EPL dan Eropah.

27 Ulasan:

Jarr berkata...

"Kem Manchester United musim 2010/11 secara rasmi dibuka semula untuk mengutip kembali Piala FA, EPL dan Eropah."

kena alter balik ni Jorji, ade salah skit, skit je la.Nanti aku email kat mana nak ejas...=|

alan zed berkata...

scholes - penyabit kaki terbaik ! haha. tue belum kira rembatan asal boleh dari luar kotak...

adijaya berkata...

panggilan terakhir untuk jejaka hensem di luar sana,

memandangkan reem shahwa dan juga lisa surihani sudahpun mendaftar team masing-masing, anda semua dijemput untuk menyertai:

Liga Sokernet
Code to join this league: 158892-46098

dan jemputan istimewa kepada semua pengulas,

* Bart Bassong
* Dingin
* J or Ji
* Jannah Raffali
* Lucius Maximus
* Maybe-Awi-Knows?
* Nazri M Anuar
* Obefiend Weiland
* Pipiyapong Abdillah
* Saudagar Garam

jom la ikut memeriahkan liga ni.

akhir kata, saya dengan ini mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua pengunjung sokernet sekalian. sekiranya ada salah dan silap saya selama kita mengenali satu sama lain, saya memohon ampun dan maaf. semoga Ramadhan tahun ini membawa seribu keberkataan buat kita semua.

MOFASAD berkata...

jarr dah marah 2

hahaha

FdausAmad berkata...

Sekarang gua dah tahu kenapa lu tersangkut di KoloPilah,

Patutla tak datang gua jemput kenduri.

Kehkeh.

j or ji berkata...

1. sebenarnya aku tak tengok game charity shield tu sebab kek kolopilah takdo asstro.

2. aku tak reti main game komputer/fantasy/ps2 dan sebagainya.

3. apo salah tu jarr?

Jarr berkata...

@mofasad, eh mana ada =D

@jorji, mcm ni adjustment dia, "Kem Manchester United musim 2010/11 secara rasmi dibuka semula untuk melihat kembali Liverpool menyapu bersih Piala FA, EPL dan Eropah."

=)

I am Nortrom berkata...

Scholes memang power. LEGEND!

Jarr berkata...

adjustment lagik ade salah tadi,"Kem Manchester United musim 2010/11 secara rasmi dibuka semula untuk melihat kembali Liverpool menyapu bersih Piala FA, EPL dan Europa."

season depan baru sapu ECL...

Putra berkata...

skoles adalah makhluk albino paling kacak,kehkehkeh...

wanbu berkata...

walaupun schole penah menghidap asma.. tetapi hantaran jauhnya tidak seasma hantarannya..:P

memang superb!!!

Shankly berkata...

spt mana Arsenal leading league sblm bermula .
as same too utk myteam leading liga sokernet b4 kick off.

Alke berkata...

Jorji, aku dapat rasa season nie Man united sapu bersih semua piala yang ada. Liverpool, macam biasa, sangap.Arsenal, 10 game awal je ada 1st eleven, 28 game kemudian, semua hilang, patah kaki la, demam la, chicken pox la...budak...mana tahan main liga orang2 kasar nie. Chelski? Ancellotti nak buat style Milan, pakai orang tua main bola. Tapi, dia start gelabah bila tengok JT cicir kejar Rooney (dua2 main WC2010, dua2 balik awal, tapi Terry tak cukup fit lagi?) and dia lupa ini BPL, bukan serie A. In BPL, kudrat dan semangat beb....bukan taktikal.... Tinggal Man Shitty dan Team Cap ayam warna putih je.tapi, biasakla..team2 marhaen nie, awal2 je gempak..akhirnya team bangsawan macam Man United gak yang menang....:)

p/s: wa kasi panas....mari mulakan perang.

Shankly berkata...

aku rasa Man utd tungang langang season nie.
sbb bagi panas panas sir alex supaya extend contract for 2 or 3 season lagi.
nothing personal - its all bout business - Glazer Family.

PapaseedTorres berkata...

ex-gf aku penah tanye soklan ni kat aku psl scholes:

'u agak2 bulu kat bawah tu putih jugak ke?'

tersembur air yg aku tgh minum time tu..

moze berkata...

Scholesy mmg hebat. Termasuk la tacklenya yg bukan menyabit bola, tp menyabit kaki...hehe..

adijaya - liga sokernet ni dlm yahoo punya ka, official BPL nye fantasy football ka or astro punya...byk sgt free fantasy football skrg ni..kompius aku nak join yg mane...

julu berkata...

yehhhaaaaa..
glory2 MU..

talkIZcheap! berkata...

jarr, keyakinan mu totap menjadi pujaan hatiku... Huhu...

Budak Nakal berkata...

Ten reasons why it is United's year

adijaya berkata...

@moze - liga rasmi dari Barclays Premier League.

Fantasy Premier League is the world's biggest fantasy game and is FREE to play.
*saya copy kat dia punya homepage.

satu lagi fakta: dari season lepas-lepas, orang Malaysia adalah ketiga paling ramai yg masuk fantasy.premierleague.com, selepas england dan ireland.

Malaysia Boleh!

muaz berkata...

Lu org cakap byk xda guna.. benda yg lu org puja sekang sudah kene gari, apa kes?

http://a.imageshack.us/img62/7263/manchesterunitedcutipua.jpg

mrWann berkata...

scholes mmg terbaek...hek3..

:p

nasz playersz berkata...

913481-201904 fantasy league

kareem berkata...

scholes pundek...kaki cheater...

shahril berkata...

Scholes! A Demi-Football God!

SFB berkata...

peh... idola gua ni... Living Legend!

GGMU...

aimantakkisah berkata...

aku kembali.... masa world cup aku silent reader aja, tak best langsung!

scholes memang kelas!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...